2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Valla kızlar işte bugün ikinci günümdü hiç oturmadım neredeyse nasıl olacak bilmiyorum inşallah yavrular tutunur Transferi saymazsak 6 günüm bugün tutunmuştur eger tutundularsa dimi ya
İçin rahat olsun dktrlar sürekli yatmayın yuruyus yapın yalnizca kendinizi zorlamayın kasmayın diyolarmis

Benim transfer Çarşamba olacak 17 Ağustosda güncelleyebiliriz artık

Ben kendim istedim histereskopi yi onlarda rahmine bakalım dediler bişey varsa müdahale ederiz yok değilse çizik atar çıkarız çok şükür bişey çıkmadı çizik atılması yapildi
Rahim filminde problem varsa çıkmıyormu..zaten yoksa rahim filminin görmediği şeyleri histereskobi yoluyla buluyorlarmi

Valla kızlar işte bugün ikinci günümdü hiç oturmadım neredeyse nasıl olacak bilmiyorum inşallah yavrular tutunur Transferi saymazsak 6 günüm bugün tutunmuştur eger tutundularsa dimi ya
Hiç böyle düşünmeyin, boş yere canınızı sıkmayın. Kendiliğinden hamile kalan kadınlar gebe olduklarını öğrenene kadar neler neler yapıyor. O kadar çalışan kadın hamile kalıyor, neredeyse doğuma kadar işe gidiyor. Hiç olumsuz düşünmeyin.
İnanın, yurt dışında tedavi gören kadınlar normal günlük hayatlarına devam ediyorlar. Transfer günü istirahat et edip diğer güne işe giden var, transfer sonrası ofise dönen de. Kendinizi çok zorlayacak bir şey yapmayın kafi. Olumlu düşünün olumlu olsun

Öyle valla herkesin imtihanı farklı Allah herkesin yardımıcisi olsn bu yolda mücadele veren herkese en kısa zamanda istediklerini nasip eylesin

Merhabaa:)
Nasıl hissediyorsunz kızlar
E Evdekikadin B Bennucann Hayat su
Test günümü 18 Ağustos olarak belirledi hemşire sizlerin nasıl?

Kasıklarımda doluluk ve rahatsızlık hissi var, ben üşütmüş olabilirim büyük ihtimal

melekomelek dualarım seninle ve tüm transfer sürecindeki arkadaşlarımıza ve bizim gibi sonuçlarını almayı bekleyenlere

Aramizda bir gun var ozaman ben hi. Bisey hissetmiyorum sadece ayak tabanlarim sizliyor ve zonkluyor icimde bir set varmis gibi hissedemiyorum hic boyle dusunmemistim o heyecan ve hevesle yasayamam saniyodum tamamen notrum sen nasılsın. Kizlar heyecan nasıl sizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…