-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.921
devir tasarruf devri canım indirimler önemli ama öyle deme
o birazdan fazla abartmışta2007 diyorum savaş mı çıkacaktıda aldın üstüne aldın 2007 duruyor hala ama ii oldu stokları bağ evlerinden baya tuvalet kağıdı getirdik 7 ay almadık yeni almaya başladık bi kiler yerleri var 2 kişiler bizede çöp vermezler ama mahalle doyar valla dağıtsalar bana garip geldi ailemden görmedim için .
Aynn neyseki eşim indirimleri takip ediyo evde ne eksik o benden daha iyi biliyor bana düşünmeye gerek kalmıyo canımo birazdan fazla abartmıştaen azından yedekli gitmek lazım ama bu devirde
6 gibi gelir sanırım canım
Testi bekleyelim neden gelmedi daha yaaaaasanki yine kahverengi akıntı geldi, emin olamadım. Test gelmeden adet olacağım galiba
ŞaşkınHemen kan vermeye hemen
Resmen sömürüŞaşkınsabah gidicem sağlık ocağına yakınımda özel bir tane var o da 250 tl
O ve haaaaa
Acil macil yok mu kız koşşş tebrikkk kere tebrikk
Çok sevindim senin adına çok sevindim... Tebrikler canım benim ya çok mutluyum şu an... Rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin gebeliginin... çok çok çok çok çok çok mutlu oldum senin için
Evet evet evet canımminiminikbirkus şimdi biz teyzeleri olarak kesinlikle yorulmana, üzülmene ve doktorun dediği dışında bir şey yapmana izin vermiyoruz. Bu kadarına da hakkımız vardır herhalde... değil mi kızlar?? Z zahrada , P pera__ ...
Tamm sabırsızlıkla heyecanla bekliyorzzzzzKızlar şimdi gidiyoruz hastaneye kan için muhtemelen 10 gibi çıkmış olur çıkınca size sonucu yazarımhepinize çok teşekkürler müsait olunca tek tek cevap verecğim
1 saatte çıkıyo canım ararsan söylüyorlar eNabız a düşmedi benim hiçTamm sabırsızlıkla heyecanla bekliyorzzzzz