- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.881
Ben yap dicem sen bekleyim diyeceksin.şimdi ters psikolojı yapayım yapma canım bekle belki bu sefer dayanamaz test yada kan verirsin
istegelsin de hamilelik testi varmış arada sipariş versem mi diye bakıyorum zaten ama ilk idrarı kaçırdık, yarın sabahı beklicem en kötü ihtimalle :))
belki adet gelir belli mi olur :)yarında olur artık bekleyelim heyecanla
Bak yaaa belli mi olur belkide sürpriz olurbelki adet gelir belli mi olur :)
İnşallah canım, hayal kırıklığına uğramak istemediğim için olumsuz düşünmeye çalışıyorumBak yaaa belli mi olur belkide sürpriz olur
Yok olumsuzda düşünme. Olmazsa Bile diğer ay ovulasyonla takip edersin ümitsizliğe kapılmak yokkkkİnşallah canım, hayal kırıklığına uğramak istemediğim için olumsuz düşünmeye çalışıyorum
Ya b n aslinda Pera ya cevap vermeye çalışmıştım muhtemelen yanlış oldu ,Hamilelik var mı yok mu bilmiyorum kiadete 9 gün varken kan negatif çıkmıştı, dün kahverengi akıntı geldi 2 gün varken bir kez sabah bir daha bir şey gelmedi beklemedeyim
eve kuzum :)Yok olumsuzda düşünme. Olmazsa Bile diğer ay ovulasyonla takip edersin ümitsizliğe kapılmak yokkkk
olsun, önemli değilYa b n aslinda Pera ya cevap vermeye çalışmıştım muhtemelen yanlış oldu ,
Burdayım canımYa b n aslinda Pera ya cevap vermeye çalışmıştım muhtemelen yanlış oldu ,
Hayırlısı olsun canım, sıkma canını. Haberdar et yarın bizi deKızlar benim reglim geldi ya çok mutsuzum. Yarın için randevu aldım. Doktora gideceğim bakalım ne tedavi uygulayacak. Dua edin bana nolur artık gerçek her ay hüsran olması yordu beni. Yeni bat 5 ağustos. Yarın doktordan gelince yazarım ne dediğini. Şimdilik kabuğuma çekiliyorum sessizce takip edeceğim sizi. Çok üzüldüm çünkü... Rabbim bilir tabi ama üzgünüm işte...
Tamam canım ederim tabiki...Hayırlısı olsun canım, sıkma canını. Haberdar et yarın bizi de
Hayırlısı olsun canım .üzme kendini gelecektir vakti elbet .Kızlar benim reglim geldi ya çok mutsuzum. Yarın için randevu aldım. Doktora gideceğim bakalım ne tedavi uygulayacak. Dua edin bana nolur artık gerçek her ay hüsran olması yordu beni. Yeni bat 5 ağustos. Yarın doktordan gelince yazarım ne dediğini. Şimdilik kabuğuma çekiliyorum sessizce takip edeceğim sizi. Çok üzüldüm çünkü... Rabbim bilir tabi ama üzgünüm işte...
İnşallah canım inşallah. Bir kez yumurta takibi yapıp bir dahaki ay da olmazsa aşılama isteyeceğim artık yaşımız belli yani bekleme gibi şansımız yok.Hayırlısı olsun canım .üzme kendini gelecektir vakti elbet .
İnş takipte olduğunuz ayda olurİnşallah canım inşallah. Bir kez yumurta takibi yapıp bir dahaki ay da olmazsa aşılama isteyeceğim artık yaşımız belli yani bekleme gibi şansımız yok.
Evet gittim doktora 2 ilaç verdi. Biri hormon düşürücü diğeri de adeti 28 güne ayarlamak için. 6 ay içinde gebelik olur dedi. Olmazsa başka çaresine bakarız dedi.Evet bir doktora daha göster kesinlikle mümkümse infertilite doktoru olsun canım
İnşallah tez vakitte olur canımEvet gittim doktora 2 ilaç verdi. Biri hormon düşürücü diğeri de adeti 28 güne ayarlamak için. 6 ay içinde gebelik olur dedi. Olmazsa başka çaresine bakarız dedi.
Tamam canım ovulasyon yapmasam da doktoruma giderim takip için mutlakaİnş takipte olduğunuz ayda olurSiz içinizi ferah tutun .regl bitsin hemen ovulasyona başla canım
Aynen canımmTamam canım ovulasyon yapmasam da doktoruma giderim takip için mutlaka