- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.901
2 taneyse sırayla yap birini bugün diğerini sabah şenlendir biziii
Yeter yeter2de gittim en son wcye, su içmedim sonrasında hiç 18:30 gibi yapsam yeter herhalde dimi
Sorma bunu banabi heyecan aldı etiketlediğini görünce işte yaptı testi dedim
hadi bakalım sipariş gelince yapacağım canımminiminikbirkus testi yapmanı heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum bende canım benim
Hadi inş bekliyorum burda heyecanla benhadi bakalım sipariş gelince yapacağım canım
Çok çok çok çok sabırsızlıkla bekliyorumhadi bakalım sipariş gelince yapacağım canım
karşılaştırırız şimdi yapıncaaaa çok heyecannnnnZ zahrada cuma günü yaptığım erken test böyle çıkmıştı, daha önce kan verdiğim gibi kuruma çizgisi sanırım.
Eki Görüntüle 2883693
inşallah güzel güzel artmıştır canımmmBende ovulasyonla takip ediyorum kendimi elde kalanlar bitsin diye bugün t iyice. C den daha koyuydubugünde kan veririm yine inş
İnş canımminşallah güzel güzel artmıştır canımmm
size bebek bezi gerekecek inşallah artıkBugün bat günüm sürekli tuvalete gidiyorum regl olacakmışım gibieşimde gitmiş orkid almış niye aldım diyorum indirime girmiş dursun bi kenarda dedi
size bebek bezi gerekecek inşallah artık
devir tasarruf devri canım indirimler önemli ama öyle demebenim eşimin ailesi tam bir stokçu eşimin annesinin deterjanlarının içinden 2007 senesine ait toz deterjan gördüm .şoook oldum şok oldumu görünce aaa şey eşim stok sever diyo kendim stokçuyuö demiyoda eşimde onlara çekmiş bişey bitmeden 2 3 stok yapıo eve diyorum daha bitmedi var olsun olsun indirimdeyken alalım