- 8 Haziran 2021
- 141
- 83
- 27
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.941
Yaaa çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
Ben test kuruyunca anlamıyorum canım ama sanki 16.17.gün mü pikKızlar ovülasyon testime bakarmısınız
Cumartesi gözükür, cumada bir ihtimalBugünkü kan testim 265 çıkmış(bat günüm) randevuyu Cuma’ya almıştım sanırım ozamana bişey gözükmez değil mi ertelesem mi acaba?
acaba doktorun boş randevusu var mıcuma gidip gözükmezse doktor bey beni araya bi sıkıştırıver mi desem tekrarCumartesi gözükür, cumada bir ihtimal
Valla sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyorum canımKızlar hepinize tek tek teşekkür ederim, inşallah sağlıklı bir gebelik olur kan verdim 9 buçuk gibi çıkar muhtemelen sonucu size yazarım
Sıkıştırır inşallah bekleyelim netleşsin der muhtemelenacaba doktorun boş randevusu var mıcuma gidip gözükmezse doktor bey beni araya bi sıkıştırıver mi desem tekrar
od ya keşke doktor arkadaşım olaydıSıkıştırır inşallah bekleyelim netleşsin der muhtemelen
Biraz sakin mi olsan acabaod ya keşke doktor arkadaşım olaydı
Ben 8aylığım istememde olamam sınavlardada böle sorunun sonunu okumadan hızlıca cevaplarımBiraz sakin mi olsan acaba
Aferin sanaBen 8aylığım istememde olamam sınavlardada böle sorunun sonunu okumadan hızlıca cevaplarım
Testler kurumadan önce hiç bir t cizgisi c den koyu değildi henüz piki göremedim diye düşünüyorum ama çok çalkantılı bir yükseliyor bir düşüyor pko yüzünden olsa gerekBen test kuruyunca anlamıyorum canım ama sanki 16.17.gün mü pik
Aferin sana
Yaaaaa gördünnü baaaakkk ohhh ne güzel bir Mart annesi daha sağlıkla ilerlesin canım benim çoook çoook sevindim110,83 kızlar
Sıvı alımına dikkat ettin mi canım .ben şöle yaptım önce 3-4 arası yapıyordum öle zorlandım sabah yaptım sonra zaten geve sürekli tuvalete kalktığım için sabah daha net sonuç gördüm ovulasyonda. Bide hangi markanınınki seninkiTestler kurumadan önce hiç bir t cizgisi c den koyu değildi henüz piki göremedim diye düşünüyorum ama çok çalkantılı bir yükseliyor bir düşüyor pko yüzünden olsa gerek
Çalıştığım için iş dönüşü yapıyorum 2 saat susuzlukla ama anlamadım valla ya ilk idrarla yapılmıyor diye okumuştum bi yerde aalında ilk idrarla yapsam daha kolay benim için laboquick markaSıvı alımına dikkat ettin mi canım .ben şöle yaptım önce 3-4 arası yapıyordum öle zorlandım sabah yaptım sonra zaten geve sürekli tuvalete kalktığım için sabah daha net sonuç gördüm ovulasyonda. Bide hangi markanınınki seninki