- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.841
Bu döngümün kısa olmasıda etkiliyor değilmi canım sat 12 hazirandı cuma gitsem bile tam 1 ay olmamış olucak miniminikbirkus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat ve döngü girip gebelik hesaplama siteleri var bak istersen oradan, sanırım 3.haftan oluyor şu anBu döngümün kısa olmasıda etkiliyor değilmi canım sat 12 hazirandı cuma gitsem bile tam 1 ay olmamış olucak miniminikbirkus
Happy Mom ve p.C kullanıyorum cuma günü tam 4+0 gözüküyor canımSat ve döngü girip gebelik hesaplama siteleri var bak istersen oradan, sanırım 3.haftan oluyor şu an
Kese için önemli olan beta, hafta değil amaHappy Mom ve p.C kullanıyorum cuma günü tam 4+0 gözüküyor canım
ahhh bu benim aceleciliğim ilkede Cuma’ya artsın hemen görelim kesesi haftaya kalp atışı olsa nede güzel olur ama tabi beklicez herşey sağlıklı ilerlesinde bekleyelim senide çok merak ediyorum bi yandanKese için önemli olan beta, hafta değil ama
Bende merak ediyorum beni değişik şeyler oluyor. Keseyi erken görünce kalp atışını da bekliyorsun iki haftaya yakınahhh bu benim aceleciliğim ilkede Cuma’ya artsın hemen görelim kesesi haftaya kalp atışı olsa nede güzel olur ama tabi beklicez herşey sağlıklı ilerlesinde bekleyelim senide çok merak ediyorum bi yandan
AmanınnnBen heralde Çatlarım ozamana kadar bu regli geçip hatta hiç ihtimal vermeyip bi anda hem kese hem kalbi duyanlara imrendim şimdi ben regle 1 hafta önceden meraka girdim sabırsızlığıma doymayayım ozaman arayada bayram giriyooo bayramdan sonra duyarım ozaman benBende merak ediyorum beni değişik şeyler oluyor. Keseyi erken görünce kalp atışını da bekliyorsun iki haftaya yakın
Evet bayram girebilir araya, ama sen bulursun doktorAmanınnnBen heralde Çatlarım ozamana kadar bu regli geçip hatta hiç ihtimal vermeyip bi anda hem kese hem kalbi duyanlara imrendim şimdi ben regle 1 hafta önceden meraka girdim sabırsızlığıma doymayayım ozaman arayada bayram giriyooo bayramdan sonra duyarım ozaman ben
üstüne birde şehir değişikliği amanınnn ne olcak şimdi annemlerde bizle olucak babam bütün planı 2 ay önceden yaptı yazlığa gideriz kurbanı ben hallettiricem gelmeye hazır olur herşey die bakalım onlarda söylemedim orda Nası saklıcaksam annemle hergün konuşurum aramak istemiyorum şimdi söylerim dieEvet bayram girebilir araya, ama sen bulursun doktor
İçinden söylemek geliyorsa söyle, gerisi kader kısmet. Sonu iyi de olsa kötü de olsa desteğe ihtiyacı oluyor insanınüstüne birde şehir değişikliği amanınnn ne olcak şimdi annemlerde bizle olucak babam bütün planı 2 ay önceden yaptı yazlığa gideriz kurbanı ben hallettiricem gelmeye hazır olur herşey die bakalım onlarda söylemedim orda Nası saklıcaksam annemle hergün konuşurum aramak istemiyorum şimdi söylerim die
yaa ne kadar bilginiz var mıı ben kalp ameliyatı oldum geçen yıl diğer hastanelerin 30 40 dediklerini 15e yaptılar ajsdnajsk otel gibiydi valla doğum sigortası yaptırmış olmasam heralde acıbadem sigortaya geçerdimAcıbademin sigortası da baya pahalı, bence erken cuma 1.000 olsun en azından ona göre ayarla kese gözüksün, sen bilirsin yine ama sadece beta bakıcak diğer türlü
AA sendemi kalp amelyatı oldun bende 3 sene önce İzmir’de Öztekin Oto ya oldum 20 bindi senin ne hastalığın bardı canımyaa ne kadar bilginiz var mıı ben kalp ameliyatı oldum geçen yıl diğer hastanelerin 30 40 dediklerini 15e yaptılar ajsdnajsk otel gibiydi valla doğum sigortası yaptırmış olmasam heralde acıbadem sigortaya geçerdim
Doğum sigortası 25 demişlerdi istanbul için sanırım öyle bir şeydiyaa ne kadar bilginiz var mıı ben kalp ameliyatı oldum geçen yıl diğer hastanelerin 30 40 dediklerini 15e yaptılar ajsdnajsk otel gibiydi valla doğum sigortası yaptırmış olmasam heralde acıbadem sigortaya geçerdim
aort koarktasyonu bebişş doğuştanmış 30 yaşına kadar nasıl ölmeden geldin diyolardı heralde ondan baya indirim oldu ahahhaAA sendemi kalp amelyatı oldun bende 3 sene önce İzmir’de Öztekin Oto ya oldum 20 bindi senin ne hastalığın bardı canım
Benimde 3 kalp kapakçığım değiştirdi biyolojik oldu. doktor biraz daha geç kalsaymışım kalp nakli gerekir:di dedi .sen Nası bu hale geldin bu hastalık genç nesil değil annelerinizin zamanında çok olurdu dedi . Ama neyseki doktorum zaten şansıma baya Türkiye de tanınan bi doktor Allah uzun ömür versin o olmasa beni kimse ameliyat etmeye cesaret edemzdi.ki öylede oldu .sanada çok geçmiş olsun buarada canım .bu dan sonrada inş sağlıkla doğururuz sürecimiz rahatlıkla geçer bizim içinaort koarktasyonu bebişş doğuştanmış 30 yaşına kadar nasıl ölmeden geldin diyolardı heralde ondan baya indirim oldu ahahha
Ay amin amiiin çok zordu valla sırtımı yardılar 2 ye kapakçıklarm da eksik ama onu ileride olucam bozuk doğmuşum bizim minikler sağlıkla doğsun amiiinBenimde 3 kalp kapakçığım değiştirdi biyolojik oldu. doktor biraz daha geç kalsaymışım kalp nakli gerekir:di dedi .sen Nası bu hale geldin bu hastalık genç nesil değil annelerinizin zamanında çok olurdu dedi . Ama neyseki doktorum zaten şansıma baya Türkiye de tanınan bi doktor Allah uzun ömür versin o olmasa beni kimse ameliyat etmeye cesaret edemzdi.ki öylede oldu .sanada çok geçmiş olsun buarada canım .bu dan sonrada inş sağlıkla doğururuz sürecimiz rahatlıkla geçer bizim için
Sorma sorma hatırladıkça ben bjnları nasıl atlattım diyorum benimde açık kalp amelyatı oldu,yoğunbakımda uyandım su getirim bana yanıyorum dediğimi hatırlıyorum birde doktorrr aşağıdan kestin demi bak v giymeyi çok severim dediğimi hatırlıyorum bak ya dedi doktor ölümden döndüm demiyorda neler diyo bana yoğunbakımdaki hasta uyur hadi uyu sen dedi banaAy amin amiiin çok zordu valla sırtımı yardılar 2 ye kapakçıklarm da eksik ama onu ileride olucam bozuk doğmuşum bizim minikler sağlıkla doğsun amiiin
Ben yoğun bakımda ilk gün portakal soyup yedim iyiyim salın beni demek için hırs yaptım yürütün söz yürüyeceğim diye ağlıyodum ahaha ama ilk entübeydim gözümü bi açtım çok kötüydü o aman aman arkadaşları sıkmayalım özelden dertleşiriz nr zaman istersen kalp zor valla her hastalık zor tabi allah beterinden saklasın da o ölüm korkusunun sızısı daha burnumda psikolojim bozulSorma sorma hatırladıkça ben bjnları nasıl atlattım diyorum benimde açık kalp amelyatı oldu,yoğunbakımda uyandım su getirim bana yanıyorum dediğimi hatırlıyorum birde doktorrr aşağıdan kestin demi bak v giymeyi çok severim dediğimi hatırlıyorum bak ya dedi doktor ölümden döndüm demiyorda neler diyo bana yoğunbakımdaki hasta uyur hadi uyu sen dedi bana
Aynı bende canım sanırım aynı şeyleri yaşamışız .neyse sonra özeldende yazışırız yoğun bakım maceralarımızı anlatırızBen yoğun bakımda ilk gün portakal soyup yedim iyiyim salın beni demek için hırs yaptım yürütün söz yürüyeceğim diye ağlıyodum ahaha ama ilk entübeydim gözümü bi açtım çok kötüydü o aman aman arkadaşları sıkmayalım özelden dertleşiriz nr zaman istersen kalp zor valla her hastalık zor tabi allah beterinden saklasın da o ölüm korkusunun sızısı daha burnumda psikolojim bozul