Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
D701B25E-6924-4884-A8CD-EEF49F244E2E.jpeg

merhabalar Bat’a 4 gün var normalde 3,4 gün erken oluyor adet günüm ama adet belirtim yok diye kaset test yaptım T çizgisinde yamuk bir çizgi var. Sizce bu kuruma çizgisi mi ?

Eki Görüntüle 2892087
merhabalar Bat’a 4 gün var normalde 3,4 gün erken oluyor adet günüm ama adet belirtim yok diye kaset test yaptım T çizgisinde yamuk bir çizgi var. Sizce bu kuruma çizgisi mi ?
Test düzgün yaşamamışsınız bence. Yarın tekrarlayın. Herhangi birşey değil şuan sürüklenme izi

Kızlar merhaba ben 1 2 haftadır düzenli ovülasyon testi yapmıyorum. Yapmaktan bıkıp bıraktım 😂 sonra tekrar denesemmi diyip elime bir test aldım birde ne göreyim yine koyulaşmış 😂 1.5 2 hfta önce lekelenmem olmuştu bende hemen test yapmıştım ama negatif çıktı. Şimdi tekrsr koyulaşınca acaba mı dedim ama test yapıp üzülmekte istemiyorum ne güzel boşvermiştim tekrar mı boşversem diyorum 😂😂

Eklentiler

• IMG_20210725_012539.jpg
    IMG_20210725_012539.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar merhaba ben 1 2 haftadır düzenli ovülasyon testi yapmıyorum. Yapmaktan bıkıp bıraktım 😂 sonra tekrar denesemmi diyip elime bir test aldım birde ne göreyim yine koyulaşmış 😂 1.5 2 hfta önce lekelenmem olmuştu bende hemen test yapmıştım ama negatif çıktı. Şimdi tekrsr koyulaşınca acaba mı dedim ama test yapıp üzülmekte istemiyorum ne güzel boşvermiştim tekrar mı boşversem diyorum 😂😂
yumurtlama döneminde misin? hazır denk gelmişken takip et istersen birkaç gün

Aslında yumurtlama dönemim olmaması lazım bu şekilde 2. Kez pik görüşüm pko ya yoruyorum bu düzensiz yumurtlaöayı am bakalım ben yine bir kç gün takip edicem. Silikti 1 hafta önce dedim herhaşde regl olucam ama tekrar pik yapmış
bencede takip et bir kaç gün canım

şöyle, trombofili paneli pıhtılaşma testi evet, bende şu an coraspin kullanıyorum ama kese gözüktükten sonra iğneye başlayacağım bende pıhtılaşma çıktı, senin doktorun da önlem amaçlı kan sulandırıcı iğneye başlayacaksa problem yok aynı sonuca çıkıyor, ama pıhtılaşmanın dozuna göre hem coraspin hem iğne tedavisi yada yüksek doz gerekebiliyor. bir kaybın olmaz ben testleri yaptırmanı öneririm, benimde bir kimyasal bir 11.haftada kaybım olmuştu sonrasında yaptırdım. kimyasalda aslında bir tutunamama problemi. Karyotip analizi eşine ve sana yapılıyor, genetik kromozom tarama testi genetik olarak bir problem var mı yok mu diye bakılıyor, kayıpların büyük bir kısmı kromozom anomalilerinden meydana geliyor biliyorsundur. Bu dediğim testleri devlet hastanesinde yaptırırsan 2-3 ay sürüyor sonuçlarının çıkması, özellerde 15-20 günde çıkıyor sanırım
Bende de çıktı hafif düzeyde pıhtılaşma. Coaspin içiyorum şuan günlük. Ama dr bana gebelik ilk oluştğunda başlamamız lazım dedi iğneye keseyi görünce falan demedi.

Bende de çıktı hafif düzeyde pıhtılaşma. Coaspin içiyorum şuan günlük. Ama dr bana gebelik ilk oluştğunda başlamamız lazım dedi iğneye keseyi görünce falan demedi.
çok farketmiyor sanırım canım, çünkü kese oluşana kadar coraspinde yeterli oluyor, ama iğneye başlasanda bir zararı olmuyor. Hayırlısı olsun inşallah

çok farketmiyor sanırım canım, çünkü kese oluşana kadar coraspinde yeterli oluyor, ama iğneye başlasanda bir zararı olmuyor. Hayırlısı olsun inşallah
Merhaba,
Adet günü akıntı şeklinde çok az lekelenme oldu mu? Pıhtılaşma ile ilgili konu yazınca danışmak istedim. Benim bildiğim kan problemi ya da pıhtılaşma sorunu yok ama deneyimin nedir acaba 🥰 sana da ne çok şey sordum ben 🙏🏻

Merhaba,
Adet günü akıntı şeklinde çok az lekelenme oldu mu? Pıhtılaşma ile ilgili konu yazınca danışmak istedim. Benim bildiğim kan problemi ya da pıhtılaşma sorunu yok ama deneyimin nedir acaba 🥰 sana da ne çok şey sordum ben 🙏🏻
olsun canım önemli değil, benim adetten iki gün önce tek seferlik beyaz akıntının içinde kahverengi lekelenme olmuştu, yine aynı şekilde birde adetten iki gün sonra ama pıhtılaşma ile ne alakası var onu anlamadım :)

X