- 18 Eylül 2020
- 187
- 276
- 27
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.441
Ya gerçekten mi sevinemiyorum kuracağımda kaldı gebelik testiGebelik testi ise kesin var gibi hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya gerçekten mi sevinemiyorum kuracağımda kaldı gebelik testiGebelik testi ise kesin var gibi hayırlı olsun
Çizgin çok belirgin gözüküyor, sağlıkla büyüsün inşallahKızlar bat 21 temmuzdu gebelik var mı?
inşallah teşekkür ederim,sizce ne zaman doktora gitmeliyimÇizgin çok belirgin gözüküyor, sağlıkla büyüsün inşallah
Gelecek pazartesiden itibaren randevu alsanız iyi olur 5 gün gecikmeniz olacak ortalama, tekrardan tebrik ederiminşallah teşekkür ederim,sizce ne zaman doktora gitmeliyim
çizgi çok net tabi ki bu teste göre var:))
Teşekkür ederimGelecek pazartesiden itibaren randevu alsanız iyi olur 5 gün gecikmeniz olacak ortalama, tekrardan tebrik ederim
Benim batım 19 uydu ben 30 unda gideceğim doktora. Keseyi görürüz diye tahmin ediyorum hayırlısıinşallah teşekkür ederim,sizce ne zaman doktora gitmeliyim
Test düzgün yaşamamışsınız bence. Yarın tekrarlayın. Herhangi birşey değil şuan sürüklenme iziEki Görüntüle 2892087
merhabalar Bat’a 4 gün var normalde 3,4 gün erken oluyor adet günüm ama adet belirtim yok diye kaset test yaptım T çizgisinde yamuk bir çizgi var. Sizce bu kuruma çizgisi mi ?
Teşekkür ederim emin olmak için adetimi bekleyeceğim galibaTest düzgün yaşamamışsınız bence. Yarın tekrarlayın. Herhangi birşey değil şuan sürüklenme izi
Tamam canım, hayırlısı olsunminiminikbirkus ben regl oldum canim bugun silebilirsin listeden bi sure ara veriyorum bebise duam sizlerleee
Ekledim, hoş geldinminiminikbirkus beni de ekleyebilir misin? Uaş 31 bat 25 Ağustos deneme 3.ay takviye b12 demir ilacı
ben net göremedim çizgiyi cnm. istersen gününü bekle. benim bata 2 gün kaldı. test yapasım hiç gelmiyo içimdenEki Görüntüle 2892087
merhabalar Bat’a 4 gün var normalde 3,4 gün erken oluyor adet günüm ama adet belirtim yok diye kaset test yaptım T çizgisinde yamuk bir çizgi var. Sizce bu kuruma çizgisi mi ?
yumurtlama döneminde misin? hazır denk gelmişken takip et istersen birkaç günKızlar merhaba ben 1 2 haftadır düzenli ovülasyon testi yapmıyorum. Yapmaktan bıkıp bıraktım sonra tekrar denesemmi diyip elime bir test aldım birde ne göreyim yine koyulaşmış 1.5 2 hfta önce lekelenmem olmuştu bende hemen test yapmıştım ama negatif çıktı. Şimdi tekrsr koyulaşınca acaba mı dedim ama test yapıp üzülmekte istemiyorum ne güzel boşvermiştim tekrar mı boşversem diyorum
Aslında yumurtlama dönemim olmaması lazım bu şekilde 2. Kez pik görüşüm pko ya yoruyorum bu düzensiz yumurtlaöayı am bakalım ben yine bir kç gün takip edicem. Silikti 1 hafta önce dedim herhaşde regl olucam ama tekrar pik yapmışyumurtlama döneminde misin? hazır denk gelmişken takip et istersen birkaç gün
bencede takip et bir kaç gün canımAslında yumurtlama dönemim olmaması lazım bu şekilde 2. Kez pik görüşüm pko ya yoruyorum bu düzensiz yumurtlaöayı am bakalım ben yine bir kç gün takip edicem. Silikti 1 hafta önce dedim herhaşde regl olucam ama tekrar pik yapmış
Bende de çıktı hafif düzeyde pıhtılaşma. Coaspin içiyorum şuan günlük. Ama dr bana gebelik ilk oluştğunda başlamamız lazım dedi iğneye keseyi görünce falan demedi.şöyle, trombofili paneli pıhtılaşma testi evet, bende şu an coraspin kullanıyorum ama kese gözüktükten sonra iğneye başlayacağım bende pıhtılaşma çıktı, senin doktorun da önlem amaçlı kan sulandırıcı iğneye başlayacaksa problem yok aynı sonuca çıkıyor, ama pıhtılaşmanın dozuna göre hem coraspin hem iğne tedavisi yada yüksek doz gerekebiliyor. bir kaybın olmaz ben testleri yaptırmanı öneririm, benimde bir kimyasal bir 11.haftada kaybım olmuştu sonrasında yaptırdım. kimyasalda aslında bir tutunamama problemi. Karyotip analizi eşine ve sana yapılıyor, genetik kromozom tarama testi genetik olarak bir problem var mı yok mu diye bakılıyor, kayıpların büyük bir kısmı kromozom anomalilerinden meydana geliyor biliyorsundur. Bu dediğim testleri devlet hastanesinde yaptırırsan 2-3 ay sürüyor sonuçlarının çıkması, özellerde 15-20 günde çıkıyor sanırım
çok farketmiyor sanırım canım, çünkü kese oluşana kadar coraspinde yeterli oluyor, ama iğneye başlasanda bir zararı olmuyor. Hayırlısı olsun inşallahBende de çıktı hafif düzeyde pıhtılaşma. Coaspin içiyorum şuan günlük. Ama dr bana gebelik ilk oluştğunda başlamamız lazım dedi iğneye keseyi görünce falan demedi.
Merhaba,çok farketmiyor sanırım canım, çünkü kese oluşana kadar coraspinde yeterli oluyor, ama iğneye başlasanda bir zararı olmuyor. Hayırlısı olsun inşallah
olsun canım önemli değil, benim adetten iki gün önce tek seferlik beyaz akıntının içinde kahverengi lekelenme olmuştu, yine aynı şekilde birde adetten iki gün sonra ama pıhtılaşma ile ne alakası var onu anlamadım :)Merhaba,
Adet günü akıntı şeklinde çok az lekelenme oldu mu? Pıhtılaşma ile ilgili konu yazınca danışmak istedim. Benim bildiğim kan problemi ya da pıhtılaşma sorunu yok ama deneyimin nedir acaba sana da ne çok şey sordum ben