Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şu covid aşısı ile ilgili son durumlarınız nedir. Gebelik planı içinde aşı olanınız var mı.
Ben aşı oldum. Son dozumu vuruldum. Doktor ile de konuşmuştuk ovulasyon testi sonrası gittiğimde zaten bebek oluşsa bile 7-10 gün arası implantasyon gerçekleştiği için zararı dokunmayacağını belirtmişti. Regl oldum gebelik gerçekleşmedi ama aşı kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.

Kızlar benim bata 8 gün kaldı öğlen 2 de dışarıda yemek yemiştim bütün gün gezdim dolaştım akşam 8 de midem bulanmaya başladı. Acaba yemek mi yaptı diyorum ama eşimde sıkıntı yok bir de yemekten 6 saat geçti sonradan bulantı yapar mı? Yoksa gebelik olabilir mi

Kızlar benim bata 8 gün kaldı öğlen 2 de dışarıda yemek yemiştim bütün gün gezdim dolaştım akşam 8 de midem bulanmaya başladı. Acaba yemek mi yaptı diyorum ama eşimde sıkıntı yok bir de yemekten 6 saat geçti sonradan bulantı yapar mı? Yoksa gebelik olabilir mi
Daha çok var bata dokunmuş olma ihtimali çok yüksek. Gıda zehirlenmeleri 72 saate kadar çıkabiliyor

gebelik olsa bile mide bulantıları için çok erken. Bata hala 8 gün var üstelik cnm.

Kızlar bat 21 temmuzdu gebelik var mı?

Eklentiler

• DD33A8AA-5B0F-40FE-9D42-A00176C80B4C.jpeg
    DD33A8AA-5B0F-40FE-9D42-A00176C80B4C.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 58
benim bat 28 temmuz. gebe değilsem, hemen alcam ilk doz için. regl iken aşı olmada sakınca yoktur heralde :KK43:
Bence kan vererek olup olmadığını kesinleştirşn. Nr kadar erken aşı olursanız o kadar iyidir. 2. Dozu gebe kalırsanız vurulamayablirsiniz. Böyle erken olursanız vurulmak için zamanınız olur

Bence kan vererek olup olmadığını kesinleştirşn. Nr kadar erken aşı olursanız o kadar iyidir. 2. Dozu gebe kalırsanız vurulamayablirsiniz. Böyle erken olursanız vurulmak için zamanınız olur
çalıştığım için hastanelere gidip kan verme şansım yok. pazar günleri evdeyim. bulunduğum yerde hastanelerde pazar günleri kan tahlilleri yok maalesef. günüm geçtiğinde gebelik testi yapacağım. boş çıkarsa hemen randevu alacağım hafta sonu aşı olmak için. 2. doz da artık kısmet. daha fazla ertelemeyeceğim aşı konusunu. aşı olunca da çalışmalara devam edeceğim inşallah.

X