- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.401
Evet bende illa olsa azda olsa çıkar demiştim, o yüzden idrar bile yapmadım bu inançla son güne kadarBana umut oldunuz çok teşekkürler çünkü azda olsa görünür bilinir dedim ama beta 1.20 sonuca göre. Ben yumurtlamadan 4. Günde 5 üstü beklentiyle gittim ilahi kadınlarçok sağ olasın
Devlet hastanesinde öyle olmuyor amaDoğrudan söyleyebilirsin bence
Bir sorum daha var yumurtlama takibi yapmış mıydınız? Yumurtlamasan kaç gün sonda çıkmış oluyor bu durumda genelde 10 gün diyorlar nette ki bilgilerde ise döllenmeden itibaren en az 6 gün diyor sizin nasıl oldu acaba?Benim var canımbata 8 gün kala beta hcg 0.3 çıktı benim, sonra bir gün kala 110 çıktı daha erken beklemeni öneririm, geç döllenme olabilir, embriyonun tüplerde yaptığı yolculuk 4 ile 9 gün arası sürebiliyormuş o yüzden değişiyor kişiye göre
Kasığımda ağrı var hamilelikten şüpheleniyorum ilaç almadan baktırmak istiyorum diyebilirsinDevlet hastanesinde öyle olmuyor ama
Yapmadım canım takip o yüzden bilmiyorum ne zamana denk geldiğiniBir sorum daha var yumurtlama takibi yapmış mıydınız? Yumurtlamasan kaç gün sonda çıkmış oluyor bu durumda genelde 10 gün diyorlar nette ki bilgilerde ise döllenmeden itibaren en az 6 gün diyor sizin nasıl oldu acaba?
Ben 16. Gün yumurtlama gördüğümden regli beklerim galiba topu topu 9 gün kaldı bugün kan vermek tesadüf aldı çok başka bir sebepten adile giriş yaptım doktor hemen gebelik şüpheniz varsa ona göre ilaç yazarım diyince konu oluştu sonuçta 1.20 geldi negatif dediEvet bende illa olsa azda olsa çıkar demiştim, o yüzden idrar bile yapmadım bu inançla son güne kadaren son artık hadi yaaa yapıyım dedim son kez inşallah sende güzel haberler verirsin
Teşekkür ederim bilgilendirme içinYapmadım canım takip o yüzden bilmiyorum ne zamana denk geldiğiniçatlama gününden sonra 11-12 gün sonrasında çıkıyor onu biliyorum sadece
Sen yinede ilaç kullanma emin olmadan tamamen, çatlama gününden sonra 11-12 gün say o gün idrar da silik çıkıyorBen 16. Gün yumurtlama gördüğümden regli beklerim galiba topu topu 9 gün kaldı bugün kan vermek tesadüf aldı çok başka bir sebepten adile giriş yaptım doktor hemen gebelik şüpheniz varsa ona göre ilaç yazarım diyince konu oluştu sonuçta 1.20 geldi negatif dedi
Tamam şu an daha iyiyim zaten ben de ilaç kullanmayacaktım, fikriniz iyi olduSen yinede ilaç kullanma emin olmadan tamamen, çatlama gününden sonra 11-12 gün say o gün idrar da silik çıkıyor
Bayramdan sonra iyice yaklaşmış olursunTamam şu an daha iyiyim zaten ben de ilaç kullanmayacaktım, fikriniz iyi olduBugün çatlamanın 3. Günü kanı sabah 10 da verdim aslında çatlamadan 48 saat geçti geçmedi bu fikir insana düşünce sabırsızlık üst boyutta oluyormuş
Belki kimyasal geçirmişsindir canımBende pozitif erken gebelık testıne ragmen bugun kırmızıları gördım cok şiddetli bir agrı ıle
Belki kimyasal geçirmişsindir canım
Vardır bunda da bir hayır içini ferah tut canım benimSanmıyorum canım cınku daha once geçirdim onu benım gecırdıgım kımyasal beklenen adet tarıhınden cok daha sonra kanama baslıyor bu sefer benım tam bekledığim gunden bır ıkı gun once ye denk geldi bugunki regl kanamam kımyasal gebelık gecırdıgımde bekledıgım adet tarıhınden yaklasık on gun sonra baslamıstı kanamam ve tam 16 gun surmustu nasip ya tamamen testlerın sanszlıgı
Merhaba hangi bölümde yaptırıyoruz bu testlerişöyle, trombofili paneli pıhtılaşma testi evet, bende şu an coraspin kullanıyorum ama kese gözüktükten sonra iğneye başlayacağım bende pıhtılaşma çıktı, senin doktorun da önlem amaçlı kan sulandırıcı iğneye başlayacaksa problem yok aynı sonuca çıkıyor, ama pıhtılaşmanın dozuna göre hem coraspin hem iğne tedavisi yada yüksek doz gerekebiliyor. bir kaybın olmaz ben testleri yaptırmanı öneririm, benimde bir kimyasal bir 11.haftada kaybım olmuştu sonrasında yaptırdım. kimyasalda aslında bir tutunamama problemi. Karyotip analizi eşine ve sana yapılıyor, genetik kromozom tarama testi genetik olarak bir problem var mı yok mu diye bakılıyor, kayıpların büyük bir kısmı kromozom anomalilerinden meydana geliyor biliyorsundur. Bu dediğim testleri devlet hastanesinde yaptırırsan 2-3 ay sürüyor sonuçlarının çıkması, özellerde 15-20 günde çıkıyor sanırım
Tıbbi genetik bölümünde yaptırabilirsinizMerhaba hangi bölümde yaptırıyoruz bu testleri
Oradan randevu alamıyorum maalesef klinik kısmında çıkmıyorTıbbi genetik bölümünde yaptırabilirsiniz
Aaa bende çıkıyordu, kadın doğuma alacaksınız o zaman o yönlendirecek sizi ilgili bölümeOradan randevu alamıyorum maalesef klinik kısmında çıkmıyor
Oradan randevu alamıyorum maalesef klinik kısmındaTıbbi genetik bölümünde yaptırabilirsiniz
Tamam çok teşekkür ederimAaa bende çıkıyordu, kadın doğuma alacaksınız o zaman o yönlendirecek sizi ilgili bölüme
Aynen canım benım Allah razı olsunVardır bunda da bir hayır içini ferah tut canım benimGönlüne göre olsun herşey inşallah