Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana umut oldunuz çok teşekkürler çünkü azda olsa görünür bilinir dedim ama beta 1.20 sonuca göre. Ben yumurtlamadan 4. Günde 5 üstü beklentiyle gittim ilahi kadınlar çok sağ olasın
Evet bende illa olsa azda olsa çıkar demiştim, o yüzden idrar bile yapmadım bu inançla son güne kadar en son artık hadi yaaa yapıyım dedim son kez inşallah sende güzel haberler verirsin

Bir sorum daha var yumurtlama takibi yapmış mıydınız? Yumurtlamasan kaç gün sonda çıkmış oluyor bu durumda genelde 10 gün diyorlar nette ki bilgilerde ise döllenmeden itibaren en az 6 gün diyor sizin nasıl oldu acaba?

Yapmadım canım takip o yüzden bilmiyorum ne zamana denk geldiğini çatlama gününden sonra 11-12 gün sonrasında çıkıyor onu biliyorum sadece

Evet bende illa olsa azda olsa çıkar demiştim, o yüzden idrar bile yapmadım bu inançla son güne kadar en son artık hadi yaaa yapıyım dedim son kez inşallah sende güzel haberler verirsin
Ben 16. Gün yumurtlama gördüğümden regli beklerim galiba topu topu 9 gün kaldı bugün kan vermek tesadüf aldı çok başka bir sebepten adile giriş yaptım doktor hemen gebelik şüpheniz varsa ona göre ilaç yazarım diyince konu oluştu sonuçta 1.20 geldi negatif dedi

Sen yinede ilaç kullanma emin olmadan tamamen, çatlama gününden sonra 11-12 gün say o gün idrar da silik çıkıyor

Sen yinede ilaç kullanma emin olmadan tamamen, çatlama gününden sonra 11-12 gün say o gün idrar da silik çıkıyor
Tamam şu an daha iyiyim zaten ben de ilaç kullanmayacaktım, fikriniz iyi oldu Bugün çatlamanın 3. Günü kanı sabah 10 da verdim aslında çatlamadan 48 saat geçti geçmedi bu fikir insana düşünce sabırsızlık üst boyutta oluyormuş

Bayramdan sonra iyice yaklaşmış olursun

Sanmıyorum canım cınku daha once geçirdim onu benım gecırdıgım kımyasal beklenen adet tarıhınden cok daha sonra kanama baslıyor bu sefer benım tam bekledığim gunden bır ıkı gun once ye denk geldi bugunki regl kanamam kımyasal gebelık gecırdıgımde bekledıgım adet tarıhınden yaklasık on gun sonra baslamıstı kanamam ve tam 16 gun surmustu nasip ya tamamen testlerın sanszlıgı
Belki kimyasal geçirmişsindir canım

Vardır bunda da bir hayır içini ferah tut canım benimGönlüne göre olsun herşey inşallah

Merhaba hangi bölümde yaptırıyoruz bu testleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…