- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.381
inşallah hayırlı olsunn, pazartesi sabahı kan verBu gece sabaha karşı yaptım. Silik bir çizgi görüyorum. İnşalh sağlıkla artar. Eki Görüntüle 2889733
Teşekkür ederim. Kan verme imkanım şuan yok. Biraz geç vericem kanı mecbur. Değerler epeyce yüksek çıkar da seviniriminşallah hayırlı olsunn, pazartesi sabahı kan ver
Sabaha daha da netleşmiş. Hayırlı olsunKızlar bu dünkü testim Eki Görüntüle 2889750 bunuda bu sabah yaptımEki Görüntüle 2889752 kaset test olması ve farklı markalarda olması beni umutlandırıyor :) bata son bir gün
7-8. haftalarda canım bazen daha erken de olabiliyorAranızda bilen vardır belki. Hangi haftalarda ultrasonda kalp atışı duyuluyor.
Peki haftalar nasıl hesaplanıyor. Yani son adet tarihimden mi yoksa yumurtlama tarihimden mi baslamalıyım hafta hesaplamasına.7-8. haftalarda canım bazen daha erken de olabiliyor
webde bazı siteler var oralardan hesaplayabilirsin, son adet tarihinden hesaplanıyorPeki haftalar nasıl hesaplanıyor. Yani son adet tarihimden mi yoksa yumurtlama tarihimden mi baslamalıyım hafta hesaplamasına.
Tamm tesekkur ederımwebde bazı siteler var oralardan hesaplayabilirsin, son adet tarihinden hesaplanıyor
Benim de 2 gün önce böyleydi, bu sabah koyulaştıKızlar bu dünkü testim Eki Görüntüle 2889750 bunuda bu sabah yaptımEki Görüntüle 2889752 kaset test olması ve farklı markalarda olması beni umutlandırıyor :) bata son bir gün
Bu da gün gün değişimi fikir olur sana daKızlar bu dünkü testim Eki Görüntüle 2889750 bunuda bu sabah yaptımEki Görüntüle 2889752 kaset test olması ve farklı markalarda olması beni umutlandırıyor :) bata son bir gün
Hastalığın geçti mi :) benim yarınBenim de 2 gün önce böyleydi, bu sabah koyulaştı
Selam,Temmuz güzel bir ay oluyor
Benim var canımSelam,
Bu soru bana sorulsa açıkçası biraz yadırgardım ama gene de sormak istiyorum
Ben 14 ünde yumurtlama ve 15inde çatlama gördüm 16 sını da değerlendirdik, bugün bir sebepten kan vermem gerekti kan alınınca beta rica ettim ve 1.20 nin altında geldi henüz çok erken diye düşünüyorum ama bir yandan da az da olsa belli olurdu diyorum bir yandan bat a 9 gün var
Tecrübeleriniz var mı?
Benim takvime göre pazartesi :)Hastalığın geçti mi :) benim yarın
Kan vermeye gidince ne diyeceğim ben hiç bu konuda kan vermedimBenim takvime göre pazartesi :)
Bana umut oldunuz çok teşekkürler çünkü azda olsa görünür bilinir dedim ama beta 1.20 sonuca göre. Ben yumurtlamadan 4. Günde 5 üstü beklentiyle gittim ilahi kadınlarBenim var canımbata 8 gün kala beta hcg 0.3 çıktı benim, sonra bir gün kala 110 çıktı daha erken beklemeni öneririm, geç döllenme olabilir, embriyonun tüplerde yaptığı yolculuk 4 ile 9 gün arası sürebiliyormuş o yüzden değişiyor kişiye göre
Beta hcg me baktırmak istiyorum diyebilirsin. Ben ilk gittiğimde hamilelik için kan vermek istiyorum demiştim direkt kayıt açmışlardıKan vermeye gidince ne diyeceğim ben hiç bu konuda kan vermedim
Doğrudan söyleyebilirsin benceKan vermeye gidince ne diyeceğim ben hiç bu konuda kan vermedim