Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Catlama günümü önemli yumurtlama günümü ben hala onu çözemedim aşkım ebru abla cuma da degerlndir demisti kararsızım

Catlama günümü önemli yumurtlama günümü ben hala onu çözemedim aşkım ebru abla cuma da degerlndir demisti kararsızım
ben her gün olmasını doğru bulmuyorum canım, zaten spermin kalitesini düşürüyorsun olucağı varsa da olmaaz gibi geliyor bana, zaten içeride canlı sperm kalmıştır dünden yine de karar senin. önemli olan çatlama günü ama yumurtlama sürecine ne kadar yakın zamanda içeride sperm bırakabilrsen çatlama anında döllenme şansını arttırmış oluyorsun

Genelde sperm kalitesinde problem yoksa 24 saatte yenileniyor tazeleniyor diyen doktorlar da var, tabi çifte göre performans işi artık. Gün aşırı en makul olanı bence de.

Genelde sperm kalitesinde problem yoksa 24 saatte yenileniyor tazeleniyor diyen doktorlar da var, tabi çifte göre performans işi artık. Gün aşırı en makul olanı bence de.
sperm kalitesine baktırmadan bunu hiçbir zaman bilemezsin ama :) zaten 2 gün kesin yaşıyor içeride olan spermler bazen 3-4 güne bile uzayabiliyormuş, ki insan ruhende yoruluyor

Anladım smdi tesekkur ederim

kaçıncı deneme ayınız, genelde 12. aya kadar normal diyor doktorlar ama
2. Ay oldu henüz, ilk gebelik olacak kısmetse. Mayıs ortasında korunmayı bırakmıştık, iki ay ovülasyon denemedim hiç hormonlarda problem yoktu doktor gün aşırı ilişki dedi ama iki ayda 14. Günde bıraktık açıkçası bu ay bir azim geldi

ama daha erken bence sperm testi vs. için, hiçbir problemi olmadığı halde 7. 8. ay hamile kalan arkadaşlarım olmuştu benim. yaşınız kaç bilmiyorum ama 35'e kadar bekleme süresi 1 yıl, 35ten sonra 6 ay. sizin daha yolun başı

Yaş 31 evet daha ilk aylardayız ama şu süprizleri bulanlar nasıl buluyor insan biraz şaşırıyor

Kızlar benimde adet gelecek belirtilerim var diye hissediyorum.
Adet döngüm bebek istedigimden beridir hep oynuyor.
25-30 gün arası bugün adet döngümün 29.günündeyim hic ümit yok bende.
Ovilasyon testlerimde hep ümitsizlik verdi malesef ben beceremedim o test işini kullanıdıgım markadan kaynaklı sanırım.
Net cevap alamadım.
Yani eger bu ay hamile oldugumu ögrenirswm mucize olur.
Bakalım bu hafta gelmezse test yapacağım simdi yapıp moralimi bozmak istemiyorum.

hayırlısı neyse o olsun canım, güzel haberler verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…