Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
henüz yok canım bende öyle gördüm, birde çok sarıya dönenlerde idrarı çok damlatıyorsun demek haberin olsun
Dün bir tane öğleden sonra denedim bu sabah sararmış, bu bilgiyi bilmiyordum teşekkür ederim ☺️ Ama sararanı sadece 6 sn. Tutabildim akan idrara 😁 hem sarardı hem sonuç vermedi resmen belalı test 😁

Sağol Kuzucum geçen ay 14. Gün ilişkiyi bırakmıştık bu sonuçlara göre 14. Gün biraz yumurtlama görmek zor 😁 adetimde 26-27 de geliyor şu 14. Gün meselesi beni benden aldı iki aydır bu ay azimliyim 😁😁😁
senin testin değişikmiş yaa bende kaset tiplerden vardıı predictora benziyoo

Dün bir tane öğleden sonra denedim bu sabah sararmış, bu bilgiyi bilmiyordum teşekkür ederim ☺️ Ama sararanı sadece 6 sn. Tutabildim akan idrara 😁 hem sarardı hem sonuç vermedi resmen belalı test 😁
çok sararınca sonuc net belli olmuyor testlerde canım

Selam kızlar benim ovülasyonda durumlar böyle bugün döngü 11 henüz yumurtlama yok diye yorumladım ama değerlendirmelerimiz oldu. Siz nasıl yorumluyorsunuz? ☺️
Ben pek anlamıyorum ama 7 temmuz hafif çizgi belirmiş. 9 temmuz da hiç gözükmüyo yumurtlama bitmiş mi acaba. bana öyle gibi geldi. değerlendirebilmişsindir umarım o günleri.

Ben pek anlamıyorum ama 7 temmuz hafif çizgi belirmiş. 9 temmuz da hiç gözükmüyo yumurtlama bitmiş mi acaba. bana öyle gibi geldi. değerlendirebilmişsindir umarım o günleri.
Evet değerlendirdim ama 9. Döngü gününde yumurtlama olmamıştır diye düşünüyorum. Daha 14. Günü görmeden netleşmeyecek sanki durum. 11. Gündü bugün döngüde☺️

Evet değerlendirdim ama 9. Döngü gününde yumurtlama olmamıştır diye düşünüyorum. Daha 14. Günü görmeden netleşmeyecek sanki durum. 11. Gündü bugün döngüde☺️
yumurtlama bazen erken olabiliyor ben bu 14. gün illa ki olacak durumuna inanmıyorum artık. o sebeple gün aşırı iki adet arası çalışmalara devam :sampiyon:

26 günse adet döngün tahmini 12. gün olmalı çatlama ama senin daha ikinci çizgin çok silik, buradakiler genelde çoğunlukla laboquick ovulasyon testi kullanıyorlar

Sanırım dün test yapmayı tam beceremedim, 2 gün öncesi ile bugün aynı gibi durum 👀

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 40
yumurtlama bazen erken olabiliyor ben bu 14. gün illa ki olacak durumuna inanmıyorum artık. o sebeple gün aşırı iki adet arası çalışmalara devam :sampiyon:
Kesinlikle 👌🏻👌🏻 Ben buna tamamen katılıyorum ki doktorlarda gün aşırı diyor adete kadar ama bu ay bir ovülasyon macerası yapayım dedim 😁

Sanırım dün test yapmayı tam beceremedim, 2 gün öncesi ile bugün aynı gibi durum 👀
ya bu testin kuralları var :) neye göre yapıyorsun bilmiyorum ama, 3-4 saat susuzluk mümkünse ikinci idrar her gün aynı saat falan diyorlar bu kurallara uydun mu :)

ya bu testin kuralları var :) neye göre yapıyorsun bilmiyorum ama, 3-4 saat susuzluk mümkünse ikinci idrar her gün aynı saat falan diyorlar bu kurallara uydun mu :)
Evet ilk gün 4 saat sıvı almadan 16’da yaptım dün 2 şer saat almamıştım ve daha silik olunca bir sorun olduğunu düşündüm bugün de 4 saat almadım 13.30 da yaptım. Kesinlikle sıvı alımını kesmek gerekiyor ve bir iki saat deselerde ben de çıkmadı ortalama 3-4 saat sıvı alımını kesiyorum.

Evet ilk gün 4 saat sıvı almadan 16’da yaptım dün 2 şer saat almamıştım ve daha silik olunca bir sorun olduğunu düşündüm bugün de 4 saat almadım 13.30 da yaptım. Kesinlikle sıvı alımını kesmek gerekiyor ve bir iki saat deselerde ben de çıkmadı ortalama 3-4 saat sıvı alımını kesiyorum.
tamam o zaman uyduysan sorun yok :) ama bencede bu testle yine bakmaya devam etsende iki günde bir ilişki önemli :)

X