-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.021
kaset test depola 2 günde bir kan vercek misin ben hem kan veriyorum sürekli hem her sabah kaset yapıyorummsağol canım, dün kan verdim 110 çıktı daha var keseye :)) test erken gebelik ondan biraz koyu galiba :)
İnşallah canım, sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah en yakın zamanda
yok yapmıcam bir daha idrar testi :) dün akşam kan vermiştim ya, bu sabahta sağlık ocağına verdim - lab. farkı olunca iki katı mı bilemiyorlar tam, cuma sabahı sağlık olacağına vericem. Doktoruma sorucam zaten ne zaman geliyim diye, beta 1.000e gelince kan sulandırıcı iğneye başlıcam canım o yüzden 2 günde bir takip edicem evet, benim şubatta 11. haftada gebeliğim sonlandı, onda sürekli test yapmıştım dikkat etmiştim hep her şeye ama olmayınca olmadı yani, bu sefer normal hayatıma devam etmeyi düşünüyorum :)kaset test depola 2 günde bir kan vercek misin ben hem kan veriyorum sürekli hem her sabah kaset yapıyorummkoyulaştıkça için rahat eder hemm
Teşekkür ederim canımm en kısa sürede darısı sana olsın
Tamam anlaştıkSağol canım inş en kısa sürede darısı sizlere olsundaha pik olmamış canım sanki devam et sen birde ilk 5 dakkadan sonra kurumadan fotoyu Çek Ozaman daha ii yorumlarız tarihte yazıyor ya karışmazda hem
ovulasyon testi hiç hayatımda yapmadımEki Görüntüle 2884201 kızlar bugünkü testim ya kacirmak istemiyorum
TSH, prolaktin ve AMH çok güzel olması gerektiği gibi. Diğerlerinden anlamıyorum :) onlar yapılan zamana göre değişiyor galiba, adet günü mü vermiştin testleriKızlar merhaba testim böyle cıktı nasıl sizce
Evet canım adetin 3.gününde verdm foliküler faz olarak geçiyor sanırım oranlarına baktım normal gözüküyor gibi geldiTSH, prolaktin ve AMH çok güzel olması gerektiği gibi. Diğerlerinden anlamıyorum :) onlar yapılan zamana göre değişiyor galiba, adet günü mü vermiştin testleri
o hormonları bilemiyorum tatlım bende doktora göstermiştim benimkileri sorgulamıyorum o kadar artıkEvet canım adetin 3.gününde verdm foliküler faz olarak geçiyor sanırım oranlarına baktım normal gözüküyor gibi geldi
Canım bugün pik gibi ama yarın belki dahada koyu olabilir t C den ne olur ne olmaz değerlendir yarın silikleşirse yarını ve sonraki günü de değerlendir eğer yarın silikleşmezse yarından sonraki günü değerlendir sürekli ilişki oluncada sperm kalitesizleşebiliyo diyorlar .Eki Görüntüle 2884201 kızlar bugünkü testim ya kacirmak istemiyorum
Sen bugünü garantile canımEvet yarin daha koyu olabilir ama ilk defa yapiyorum ebru ablaya da attim sansa ki bugun ve yarın esim gece calisacak o yuzden kacirmak istemedim ahah erken kaldırıp ahah hadi basliyoz dicem
Canım güzel çıkmış kendini kiyle karsilastirdim şimdi. dr baktimiEvet canım adetin 3.gününde verdm foliküler faz olarak geçiyor sanırım oranlarına baktım normal gözüküyor gibi geldi
TamamSen bugünü garantile canımYarın silikleşebilirde koyulaşabilirde en azından şansa bırakmamış olursun
Yarın yine yaptıktan sonra Çek canım ama kurumadan
Gayet iyi değerler, bu ay stressiz iyiKızlar merhaba testim böyle cıktı nasıl sizce
Doktorda iyi dedi kuzum pkosun dedi sadeceCanım güzel çıkmış kendini kiyle karsilastirdim şimdi. dr baktimi
Ben şöyle biliyorum lh fsh den büyük olursa pko diye seninki öyle çok yüksek çıkmamış amhde süper görünüyor dr gördükten sonra haber verir misin
Onu alttan muayene göre mi yorumladı, değerlerden anlaşılmıyor sanki değerlerin gayet iyiDoktorda iyi dedi kuzum pkosun dedi sadece