Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Polikistik over bende de var maalesef demekki ondan
Üzgün olma canım hiç öyle olup forumda çok hamile kalan var .sen her ihtimale karşiö gün aşırı ilişki dene . Böyle dalgalı yorumlayamıyoruz ya hani . En azından kaçırma ihtimali çok düşük olur günü Allah çözümü olan sıkıntı versin yeterki herşey olur

Çok teşekkür ederim güzel telkinleriniz için P pera__ miniminikbirkus M melikee inşallah dediğiniz gibi olur bakalım zaten şuan yumurta kalitesi arttırıcı bir takviye kullanıyorum doktor başka bir şey vermeye gerek duymadı herşey gayet iyi dedi minik kistler haricinde bakalım inşallah çok uzatmadan gelir benimde bebeğim sizler gibi

inşallah canım en yakın zamanda sağlıkla bekliyoruzzz

İnş canım en kısa sürede sende güzel haberler verirsin

Kızlarr günaydın P pera__ bu sabah unutmadım çok şükür ama böyle çıktı pike bay bay diyor sanırım birdahaki aylarda denemeyeceğim ya insanın kafasına çok takılıyor

Eklentiler

• IMG_20210708_073314.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 29
Oh ya maşallah en azından sizin güzel haberlerinizi aldıkça moral buluyorum. Darısı ben ve benim gibi gerçekten evlat isteyen annelere olsun inşallah canım. Tebrikler tekrar ve çok dikkat et kendine.
çok sağol canım, inşallah sizde en kısa zamanda sağlıklı bebişlere kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…