- 5 Nisan 2021
- 409
- 311
- 27
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.041
Yaa çok saoll atarım yarındaYarın yine yaptıktan sonra Çek canım ama kurumadanYine bakalım yorumlayalım hepberaber
Yaa çok saoll atarım yarında
Bu arada gün degerenldirildi ahah
İşin kötü tarafı hep bu koyulukta seyrediyor nerdeyse bazen bir tık daha koyulaşıyor anlamadım gittiPike yaklaşmış canım
Ne var sanki şu t en azından eşit koyulukta olsaİşin kötü tarafı hep bu koyulukta seyrediyor nerdeyse bazen bir tık daha koyulaşıyor anlamadım gittiinşllah yaklaşmışımdır pike
İşte niye dalgalanıyor bu böyleAma seninkini ben kaydetmiştim telime bakarım sonra die dalgalı gidio öncede pik demiştim
Bu forumdan öğrendiğime göre pco olanlar da oluyormuş genelde canım .ama pco ne onu bilmiyorumİşte niye dalgalanıyor bu böyleneden dalgalanır acaba cidden
Polikistik over bende de var maalesef demekki ondanBu forumdan öğrendiğime göre pco olanlar da oluyormuş genelde canım .ama pco ne onu bilmiyorum
Üzgün olma canım hiç öyle olup forumda çok hamile kalan var .sen her ihtimale karşiö gün aşırı ilişki dene . Böyle dalgalı yorumlayamıyoruz ya hani . En azından kaçırma ihtimali çok düşük olur günüPolikistik over bende de var maalesef demekki ondan
canım doktor kontrolünde yumurta takibi yapabilirsin, polikistik için yumurta geliştirici ilaçlar verebiliyor doktor aklının bir köşesinde kalsınPolikistik over bende de var maalesef demekki ondan
Polistik olanların hamile kalma şansı yuksekmis diyorlar üzülme .yumurtan gelişiyor catlamiyor dr kontrolünde olur sakın uzme kendiniPolikistik over bende de var maalesef demekki ondan
inşallah canım en yakın zamanda sağlıkla bekliyoruzzzÇok teşekkür ederim güzel telkinleriniz için P pera__miniminikbirkus M melikee inşallah dediğiniz gibi olur bakalım zaten şuan yumurta kalitesi arttırıcı bir takviye kullanıyorum doktor başka bir şey vermeye gerek duymadı herşey gayet iyi dedi minik kistler haricinde bakalım inşallah çok uzatmadan gelir benimde bebeğim sizler gibi
İnş canım en kısa sürede sende güzel haberler verirsinÇok teşekkür ederim güzel telkinleriniz için P pera__miniminikbirkus M melikee inşallah dediğiniz gibi olur bakalım zaten şuan yumurta kalitesi arttırıcı bir takviye kullanıyorum doktor başka bir şey vermeye gerek duymadı herşey gayet iyi dedi minik kistler haricinde bakalım inşallah çok uzatmadan gelir benimde bebeğim sizler gibi
Alttan muayeneye göre yorumladı kan testim icinde pko değerlerinde ama asla kötü değil iyi dediOnu alttan muayene göre mi yorumladı, değerlerden anlaşılmıyor sanki değerlerin gayet iyi
Oh ya maşallah en azından sizin güzel haberlerinizi aldıkça moral buluyorum. Darısı ben ve benim gibi gerçekten evlat isteyen annelere olsun inşallah canım. Tebrikler tekrar ve çok dikkat et kendine.110,83 kızlar
çok sağol canım, inşallah sizde en kısa zamanda sağlıklı bebişlere kavuşursunuzOh ya maşallah en azından sizin güzel haberlerinizi aldıkça moral buluyorum. Darısı ben ve benim gibi gerçekten evlat isteyen annelere olsun inşallah canım. Tebrikler tekrar ve çok dikkat et kendine.