Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde 5 dakika içinde Çek fotoyu canım kuruyuncada anlaşılmıo tam ben öle yapıyordum

Canım sanki 24. Günde de yumurtlama olmuş gibi öncesi ve sonrası silik çünkü hep. 16-17 de görünüyor ama kuruduğu için mi öyle duruyor bilemedim
Bak şimdi benimkileri yüklüyorum sana ben ben hep ilk 5 dakkada çektim telefonda albüm yaptım .22 haziranda(tarih yazılı olmayan ) t biraz daha silikleşti dedim artık çatladı sonra test yapmadım çünkü artık sıkıldım

Eklentiler

• A9BC344B-F516-4FCC-BAE9-3934576B9AED.png
    369,7 KB · Görüntüleme: 33
  • A605B6E8-1FFF-49DF-8C5E-3E5F05DA7BA0.png
    536,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 9396626A-7CA8-491A-996B-BF8BCB9524B8.png
    712,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 3BF4DB08-AB82-46D3-8878-36C467E3329A.png
    885,7 KB · Görüntüleme: 37
  • 3B543A61-6DAB-420E-A466-A274E778D54E.png
    886,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 79E4FEBB-2E8E-4CE8-BC78-AC4AFC6607C0.png
    543,2 KB · Görüntüleme: 32
  • 540B7A43-EFEE-4EB0-BDEC-D76C4C75A94A.png
    562,2 KB · Görüntüleme: 38
Canımm çok teşekkürler, inşallah hepimize sağlıklı gebelikler doğumlar bebişler inşallah benim hiç belirtim olmadı, hala da yok zaten ben olmadı diye düşünüyordum ki adete 8 gün kala kan testim negatif çıkmıştı, dikkat etmedim herhangi bir şeye 2 günde bir ilişki olsun diye çaba gösterdik sadece, ilişki sonrası en fazla on dakika uzandım, sonra duşada girdim wcye de gittim. Ben olursa olur modundaydım birazda sanırım

Hıh bak burda sadece bunlara bakarsam 8.gün pik gözüküo
Evet ben de öyle düşünerek akşam tekrarladım silik görünce heralde yanlış oldu dedim çünkğ yumurtlama zamanı olan akıntım falan da yoktu, ama değişiyor işte vücut hormonlar falan bakalım takip etmeye devam ediyorum duruma göre güncellerim burayı Sen pikten kaç gün sonra gebelik öğrendin kuzum

Ah ne güzel o moda ben de gelebilsem keşke daha bikaç ayda hemen neden olmuyo kafasında girdim çok yanlış biliyorum ama insan takıyor işte rahatlamak lazım

Ya benim senin testlerinde dikkatimi şey çekti c çizgisş benimkiler kadar bordo değil benim c çizgim çok koyu aslında t çizgilerim heöen hemen seninkilere yakın amaaan bilemedim valla sıpıtıp atıcam şimdiden sıkıldım

22 Haziran çatlama diyelim çatlamadan itibaren(yumurtlamadan itibaren 13.gün) 10.gün kan vermiştim ben 8.3 dü değerim canım

Su içmedim belkide ondan net çıkmıştır işte susuzluğa dayanamayıp sabah yaptım sonra

Ah ne güzel o moda ben de gelebilsem keşke daha bikaç ayda hemen neden olmuyo kafasında girdim çok yanlış biliyorum ama insan takıyor işte rahatlamak lazım
Benimde çok rahat olduğum söylenemez, 1 kan 3 idrar yaptım bu süreçte ama kandan sonra ümidimi yitirmiştim biraz olsa çıkardı diye. İnşallah en kısa zamanda olacaktır, içini ferah tut iyi düşün iyi olsun

22 Haziran çatlama diyelim çatlamadan itibaren(yumurtlamadan itibaren 13.gün) 10.gün kan vermiştim ben 8.3 dü değerim canım
Ayy minikcikken öğrenmişsin ne güzel ben onu da yapamıyorum önce idrarda öğrenmem lazım biraz daha beklemem gerekir o zaman öyle bi durumda, bakalım inşallah en kısa zamanda güzel haber alırım dua edin bizlere de

Ederim tabiki inşşş bekleyen herkes minik mucizesine kavuşur Sizde bizler için edin sağlıkla ilerlesin inş

Bu mesajını kaçırmışım bu arada şimdi gördüm teşekkürler kuzum senin T C den bariz koyu iki üç testte de öyle, işte benim öyle daha koyu olmayıp çok da sürmeyince yumurtlama değil dye düşünmüştüm umarım daha koyu olduğu günü yakalarım bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…