Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu mesajını kaçırmışım bu arada şimdi gördüm teşekkürler kuzum senin T C den bariz koyu iki üç testte de öyle, işte benim öyle daha koyu olmayıp çok da sürmeyince yumurtlama değil dye düşünmüştüm umarım daha koyu olduğu günü yakalarım bu hafta 🙈
Öyle düşünme canım bazen eşit koyuluktada oluyo belki sıvı alımından da kaynaklanıyor olabilir

Öyle düşünme canım bazen eşit koyuluktada oluyo belki sıvı alımından da kaynaklanıyor olabilir
Sen saat kaçta testi yapıyodun? Ben sabah 8-9 gibi ilk idrara çıkıyorum sonra bi bardak su içiyorum öğlen daha iyi sonuç verdiğini duyduğumdan 1de yaptım hep bi daha su içmeden 3-4 saat beklemek zor da olsa 🙈

Sen saat kaçta testi yapıyodun? Ben sabah 8-9 gibi ilk idrara çıkıyorum sonra bi bardak su içiyorum öğlen daha iyi sonuç verdiğini duyduğumdan 1de yaptım hep bi daha su içmeden 3-4 saat beklemek zor da olsa 🙈
Ben ilk 3gün öğleden snra 3-4 arası yaptım sonra sabah 8 de çünkü ben gece en az 3 kere tuvalete kalkarım 🙈

Kızlar çok çok sevindim gözünüz aydınn olsunnn
Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasipp etsinn insallah P pera__ miniminikbirkus miniminikbirkus👶
Darısı tum isteyenlerin başına
Buarada kizlar bende ovulasyona devam bu ay henuz pik degil ama beyaz sefaf akıntım oldu bana kalsa bugünü degerlendirmistim.
20210706_140822.jpg

Kızlar çok çok sevindim gözünüz aydınn olsunnn
Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasipp etsinn insallah P pera__ miniminikbirkus miniminikbirkus👶
Darısı tum isteyenlerin başına
Buarada kizlar bende ovulasyona devam bu ay henuz pik degil ama beyaz sefaf akıntım oldu bana kalsa bugünü degerlendirmistim.Eki Görüntüle 2883967
Sağol canım inş en kısa sürede darısı sizlere olsun🙏🏻daha pik olmamış canım sanki devam et sen birde ilk 5 dakkadan sonra kurumadan fotoyu Çek Ozaman daha ii yorumlarız tarihte yazıyor ya karışmazda hem 😂

💃💃 benim eşimin ailesi tam bir stokçu😂😂 eşimin annesinin deterjanlarının içinden 2007 senesine ait toz deterjan gördüm .şoook oldum şok oldumu görünce aaa şey eşim stok sever diyo🤣🤣 kendim stokçuyuö demiyoda 😒 eşimde onlara çekmiş bişey bitmeden 2 3 stok yapıo eve diyorum daha bitmedi var olsun olsun indirimdeyken alalım🤣
ne gördüyse ailesinden onu yapıyor :) stok güzeldir olsun.

Bugünkü kan testim 265 çıkmış(bat günüm) randevuyu Cuma’ya almıştım sanırım ozamana bişey gözükmez değil mi ertelesem mi acaba?
değerlerin yükseliyor cnm maşallah. ben gittiğimde 5 haftalıktı kese görünmedi. 2 hafta sonra gel dedi gittiğimde keseyi gördü. bir hafta sonra gel dedi gittiğimde de kalp atışlarını duyduk :)

değerlerin yükseliyor cnm maşallah. ben gittiğimde 5 haftalıktı kese görünmedi. 2 hafta sonra gel dedi gittiğimde keseyi gördü. bir hafta sonra gel dedi gittiğimde de kalp atışlarını duyduk :)
Sağol canımm inş böle devam eder 🙏🏻Perşembe nasıl çıkarsa artık canım olmadı randevuyu erteleriz böyle gitmek olur mu birde bekleyelim değil mi biz 🙂

günaydıııın miniminikbirkus miniminikbirkus ayy ben dün çok erken yattım grip olduum valla kaçırdım değeri 110 demek hee değilim değilim test yapmam yapmammm al sana testtt al sana sonuççççç bebiş sana nanik yapıyo resmennnnn çok tebrik ederiiiim
:KK70: sağol canım, ama napıymmmm geçen haftaki negatif kandan sonra kendimi geri çektim birazcık. Sağlıkla devam eder inşallah hamileliklerimizz :KK200:

X