Daha önce aşılama sonucu kimyasal gebelik yaşadım. Değerim 30 lara anca çıktı sonra zaten yavaş yavaş düştü. 65 kötü gelmedi bana o yüzden. Rabbim dualarımızı emeğimizi boşa çıkarmasın inşallahhh.Canım ben de aynen öyle düşünüyorum. İnşallahhh bebişin sana sımsıkı tutunsun
Benim o konuda hiç bilgim yok ben de yeniyim. İlk denemenin bekleme sürecindeyim. Benim ki 3. Gün embriyosu. Doktor 10. Gün test yap demişti. Acaba değer bu civarlarda mı çıkacak diye sordum ben de size. Ama bu konuda bilgisi olan mutlaka cevaplayacaktır şimdi5.gün embriyosu sizce nasıl yükselme olur mu
Daha önce aşılama sonucu kimyasal gebelik yaşadım. Değerim 30 lara anca çıktı sonra zaten yavaş yavaş düştü. 65 kötü gelmedi bana o yüzden. Rabbim dualarımızı emeğimizi boşa çıkarmasın inşallahhh.
Daha önce aşılama sonucu kimyasal gebelik yaşadım. Değerim 30 lara anca çıktı sonra zaten yavaş yavaş düştü. 65 kötü gelmedi bana o yüzden. Rabbim dualarımızı emeğimizi boşa çıkarmasın inşallahhh.
Evet 65 kötü değil ama 3gun önce 44.e göre kötü bir sonuç en az 110 olmalıydı o anlamda kötü yarın belli olucak bakalım test günüm inşallah artış olmuştur dua edin bana lütfenDaha önce aşılama sonucu kimyasal gebelik yaşadım. Değerim 30 lara anca çıktı sonra zaten yavaş yavaş düştü. 65 kötü gelmedi bana o yüzden. Rabbim dualarımızı emeğimizi boşa çıkarmasın inşallahhh.
Merhaba ilk kan sonucunuzdaki değer kaçtı peki benim de 8.27 çıktı o yüzden merak ediyorumDaha önce aşılama sonucu kimyasal gebelik yaşadım. Değerim 30 lara anca çıktı sonra zaten yavaş yavaş düştü. 65 kötü gelmedi bana o yüzden. Rabbim dualarımızı emeğimizi boşa çıkarmasın inşallahhh.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızBenim o konuda hiç bilgim yok ben de yeniyim. İlk denemenin bekleme sürecindeyim. Benim ki 3. Gün embriyosu. Doktor 10. Gün test yap demişti. Acaba değer bu civarlarda mı çıkacak diye sordum ben de size. Ama bu konuda bilgisi olan mutlaka cevaplayacaktır şimdi
Dua ediyorum canım hepimize. Ne zaman bu forma girsem kimin mesajını okusam dua ediyorum. Rabbim kalbimizden geçeni hayırlı kılsın inşallahhh. Bizler de bu güzel duyguyu tadalım bir an önceEvet 65 kötü değil ama 3gun önce 44.e göre kötü bir sonuç en az 110 olmalıydı o anlamda kötü yarın belli olucak bakalım test günüm inşallah artış olmuştur dua edin bana lütfen
İlk değerim 22 çıktı. Sonra 36 . Doktorum gebelik başlamış dedi hattaa hayırlı olsun bile dedi . Sonra 27 ye düştüMerhaba ilk kan sonucunuzdaki değer kaçtı peki benim de 8.27 çıktı o yüzden merak ediyorum
Allah razı olsun canim Rabbim bu yoldaki tüm güzel yürekli kadınlarımızın yardımcısı olsun ve en hayırlısını tez zamanda versin insallahDua ediyorum canım hepimize. Ne zaman bu forma girsem kimin mesajını okusam dua ediyorum. Rabbim kalbimizden geçeni hayırlı kılsın inşallahhh. Bizler de bu güzel duyguyu tadalım bir an önce
İnşallah canımAllah razı olsun canim Rabbim bu yoldaki tüm güzel yürekli kadınlarımızın yardımcısı olsun ve en hayırlısını tez zamanda versin insallah
İnşallah canımTakipteyim seni . İnşallah güzel haberlerini bekliyorum.
Doğru diyorsunuz Allahtan ümit kesilmez belki geç tutunmuştur diyorum ben de öyle umut ediyorum çok saolunİlk değerim 22 çıktı. Sonra 36 . Doktorum gebelik başlamış dedi hattaa hayırlı olsun bile dedi . Sonra 27 ye düştüve ertesi gün kanamam başladı ,adet oldum . Yani adet olmadığınız sürece kanamanız yoksa bi umut var bence. İnşallah katlanır değeriniz
Rica ederim ne demek . Rabbim kolaylaştırsın inşallahhh hepimiz için en hayırlı olanı nasip etsinDoğru diyorsunuz Allahtan ümit kesilmez belki geç tutunmuştur diyorum ben de öyle umut ediyorum çok saolun
Aminnn inşallah doğru diyorsunuz haber vericemRica ederim ne demek . Rabbim kolaylaştırsın inşallahhh hepimiz için en hayırlı olanı nasip etsinhaberdar edin beni de . Sonuç ne olursa olsun üzülmeyin. Ben herşeyin bi vakti olduğuna inanıyorum artık. Güzel düşünelim güzel olsun inşallahhh
Merhaba takviye olarak sadece inofolic combi kullanıyorum. Onun dışında doktorun yazdığı bir sürü hormon ilaçları falan var. Siz kullanıyor musunuz takviye?Merhaba benim transferim de 27 sinde olacak . İnşallahh güzel olur herşey. Takviye bişey kullanıyor musunuz acaba.
Şimdi aldım sonucumu dahada düşmüş değerimsaol ay çok heycanlandim
Benimde degerĺerim çok kötüDoğru diyorsunuz Allahtan ümit kesilmez belki geç tutunmuştur diyorum ben de öyle umut ediyorum çok saolun
Neden böyle olmuş doktorunuza sordunuz mu ilaçlara devam ediyorsunuz dimiBenimde degerĺerim çok kötü
44.1
65.76
48.96kimyasalmı dış gebelikmi hiç-bir fikrim yok
Evet attım sonucu oda ilaçları sordu kullanıp kullanmadığımı sonuç biyokimyasala benziyor 4gun sonra tekrar test yaptırın dediNeden böyle olmuş doktorunuza sordunuz mu ilaçlara devam ediyorsunuz dimi
Tebrikler :)Merhaba kizlar iyi bayramlar.benim 12.gun değerim 357 çıktıpazartesi yani 4 gün sonra tekrar kan vereceğim artışa bakacağız.ilk 8.gun kahverengi akıntı geldi iki gün sürüp geçti.bugun 13.gun tekrar akıntı geldi ama kesildi.umarim sorun yoktur