• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nasil gecti süreciniz?
Llkşşş) şşşkşl׺şşşlllşşşşş×şşşlşşş×ş×

Ayyy nasıl oldu süreci anlat ben aşılamayı sade adı olarak biliyoruuumm
İnşallah ilk bebeiş haberimiz senden gelir kuzuuummmm, 🤲🤲🤲🤲🤲
Bu benim 2. aşılamam canım. Adetin 2.günü yumurta geliştirici başlıyorsun, gonal f ile yada klomenle yumurtalar büyüdükden sonra yani 16mm geçtikten sonra 3 den fazla yumurtan olursa da iptal olur aşılaman. Büyüyen yumurtayı yada yumurtaları çatlamak için başka bir iğne veriyor, iğneyi vurduktan 36 saat sonra aşılaman oluyor. Aşılama saatinden 2,3 saat önce eşinden sperm istiyorlar yıkayıp hazırlamak için. Aşılama anı ise bunların hepsinden daha kolay saniyelik bir işlem, uzun ince iğne tarzı bir aletle rahme enjekte ediyor 20 dakika orda yatmanı istiyor. Aşılama hakkında aklınıza takılan herleyi sorabilirsiniz hanımlar

Yumurta gelişim süresi sayısı milimi kişiden kişiye değişiyor canım genelde 7 ile 13 gün arası normal bir süreç. Benim gibi dirençli pko olup yumurta gelişmesi zor biri için daha uzun oldu neredeyse 17 günlük bir süreyi buldu ama elhamdülillah bir tane de olsa gelişti☺️

Herkese merhaba,

33 yaşındayım, 3 yıllık evliyim. Eşimle 2 yıldır bebek istiyoruz ama maalesef her şeyin yolunda görünmesine rağmen hamile kalamadım. Daha önce herhangi bir tedavi görmedim ve uzun bekleyişin sonucunda bu ay aşılama yaptıracaktık ama yaptıracağımız kliniğin laboratuarında çalışan kişiler rahatsız olduğu için doktorum temmuz ayına erteledi tedaviyi.

Var mı aranızda temmuzda aşılama yaptıracak olanlar? Gelin birbirimize destek olalım,beraber atlatalım süreçlerimizi:)

Merhaba bende adet bekliyorm eğer bir taş koyulmazsa temmuzda aşılama adayıyım. 👍 Bende sebebsiz infertilite tanısı kondu. Bir düşük bir kimyasal oldu ama dahalık bebek sahibi olamadım. 3.5 yıl oldu evleneli korunmalarım oldu 🤣 korunmasızların hiçbirisi tutmadı. Doktorlardan da pes ettim ona git buna git sıkıldım. Son doktorm aşılama yapalım dedi bende kabul ettim. Sizler devlette mi olacaksınız yoksam özelde mi?

Yumurta gelişim süresi sayısı milimi kişiden kişiye değişiyor canım genelde 7 ile 13 gün arası normal bir süreç. Benim gibi dirençli pko olup yumurta gelişmesi zor biri için daha uzun oldu neredeyse 17 günlük bir süreyi buldu ama elhamdülillah bir tane de olsa gelişti☺️

Dualarım sizlerle olacak inşallah tutar aşılamanız umudumuz olursunuz 😍🤗

Merhaba bende adet bekliyorm eğer bir taş koyulmazsa temmuzda aşılama adayıyım. 👍 Bende sebebsiz infertilite tanısı kondu. Bir düşük bir kimyasal oldu ama dahalık bebek sahibi olamadım. 3.5 yıl oldu evleneli korunmalarım oldu 🤣 korunmasızların hiçbirisi tutmadı. Doktorlardan da pes ettim ona git buna git sıkıldım. Son doktorm aşılama yapalım dedi bende kabul ettim. Sizler devlette mi olacaksınız yoksam özelde mi?

Hayirlisi olsun o zaman :) Ben yurtdisindayim, burada sadece Tüp Bebek merkezleri yapiyor bu islemi. Ama saglik sigortamiz asilamanin yarisini karsiliyor. Ilaclar icin de sadece recete islem parasi olan 5 Euro'yu ödüyoruz, o kadar.

Size tüm islemler uygulandi mi? Tüplerinize baktirdiniz mi?

Özelde yaptırıcam ben canım

İşlemlere başlayalım bakalım bizimkide dirençli dirençsiz mi 🤪🤪🤪 en dirancsiz olanlar bizimle olur inşallah🤪🤪

Devlette yaptırdım bende, devlete hiç para vermedik ilaçların da yarısından çoğu karşılandı

ben devlette yaptırıyorum 2. aşılamam bu

Bizim burda devlet hastanesinde sıra bulunmuyor resmen ya
Ben Konya dayım, yeni şehir hastanesi var özel büyük bir bölümü tüp bebek merkezi olarak ayarlanmış randevu alınabiliyor olursa hemen gitmek ister de bulamazsan da oraya gittiğinde yardımcı olup kayıt açıyorlar hemen

Hayirlisi olsun o zaman :) Ben yurtdisindayim, burada sadece Tüp Bebek merkezleri yapiyor bu islemi. Ama saglik sigortamiz asilamanin yarisini karsiliyor. Ilaclar icin de sadece recete islem parasi olan 5 Euro'yu ödüyoruz, o kadar.

Size tüm islemler uygulandi mi? Tüplerinize baktirdiniz mi?

Evet herşey yapıldı bana aklınıza gelebilecek yapılmayan birşey kalmadı doktor aşılama önerdi denemek istiyorum o da şansıma. Burada da öyle devlette aşılamamzın yarısını devlet karşılayacak. 👍 Muayene filan hepsi bedava. Tüp filmimi de devlet karşılanmıştı benim. İnşallah dediğiniz gibi hayırlı olur bizler için 🙏🏼

ben devlette yaptırıyorum 2. aşılamam bu

Peki birşey soracağım rapor hemen çıkıyor mu ben adet bekliyorm 1 temmuz ona göre gideyim diyorm hastaneye? Aşamalarını yazdınız mı buraya sizde mi sebepsiz kısırlık? Valla hiç aşılama da umutlu değilim de nasip işte koşuyoruz peşinden ya tutarsa ya olursa diyerek nasip ya bilinmez. 👍

Peki birşey soracağım rapor hemen çıkıyor mu ben adet bekliyorm 1 temmuz ona göre gideyim diyorm hastaneye? Aşamalarını yazdınız mı buraya sizde mi sebepsiz kısırlık? Valla hiç aşılama da umutlu değilim de nasip işte koşuyoruz peşinden ya tutarsa ya olursa diyerek nasip ya bilinmez. 👍
Öğlen ilacı yazmışlardı akşama doğru rapor çıkmıştı

Back
X