- 26 Eylül 2020
- 249
- 192
- 32
- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
Şu ocostan çektiğimiz kadar kşmse çektirmedi sanırım bixe yaaaHayır pcos olduğum için düzensiz Adetin 2. Günü gel dedi Temmuz ortası gibi olur muhtemelen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu ocostan çektiğimiz kadar kşmse çektirmedi sanırım bixe yaaaHayır pcos olduğum için düzensiz Adetin 2. Günü gel dedi Temmuz ortası gibi olur muhtemelen
Hadi ya doğum kontrol hapı mı başlandıProgestan kullanmadım ama bugün adet oldum gibi muayenede oldum sağ tarafımda kist oluşmuş
Bizede haber ver sende ucundan temmuzlu oluyosun sonucta bende daha başlamadım bakalım 2sınde görüşmeye gidicemBir pko lu olarak yıllardır uğraştığım bir baş belası olduğunu söyleyebilirim. 11 haziran da vurunumaya başladığım gonal f çok zor da olsa yumurta mı geliştirdi. Artık temmuza kalır diyordum ama Adetimin 20.günü yani pazartesi aşılama kararı aldı doktorum. 28 haziran 2 günle temmuza giremesemde beklemelerde buradada olurum
Bende senin gibi yıllaardır bezdim 8 sene oldu tedaviye uzun bir ara vermiştim şimdi tekrar başladım bakalımBizede haber ver sende ucundan temmuzlu oluyosun sonucta bende daha başlamadım bakalım 2sınde görüşmeye gidicem
Bende ilk aşılama yı yaptıralı 1.5 sene oldu, keşke arka arkaya yaptırayım diyorum ama işte o anki psikolojim öyleydi. Ondan öncede defalarca çatlatma iğnesi. Kendimi tekrar hazırlayıp tedaviye başlamam zor oldu, ama eğer 2.aşılama da bir tutmazsa hiç ara vermeden eylülde tüp bebek düşünüyorum artık inşaallah ona gerek kalmaz tabi.. Anlıyorum canım inan tedavi süreçleri yorucu stresli ama işte rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak biz elimizden geleni yapalım yeter kiBende senin gibi yıllaardır bezdim 8 sene oldu tedaviye uzun bir ara vermiştim şimdi tekrar başladım bakalım
Aynen öyle benim üç kere gebeliğim oluştu sonu hüsran oldu malesef bekledim biraz belki yibe kendiliğindenn oluşur diye olmadı bende başlıyorum artık kuzuum ilk aşılamam olcak benimdeBende ilk aşılama yı yaptıralı 1.5 sene oldu, keşke arka arkaya yaptırayım diyorum ama işte o anki psikolojim öyleydi. Ondan öncede defalarca çatlatma iğnesi. Kendimi tekrar hazırlayıp tedaviye başlamam zor oldu, ama eğer 2.aşılama da bir tutmazsa hiç ara vermeden eylülde tüp bebek düşünüyorum artık inşaallah ona gerek kalmaz tabi.. Anlıyorum canım inan tedavi süreçleri yorucu stresli ama işte rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak biz elimizden geleni yapalım yeter ki
Herhangi bir genetik test uygulandı mı size?Aynen öyle benim üç kere gebeliğim oluştu sonu hüsran oldu malesef bekledim biraz belki yibe kendiliğindenn oluşur diye olmadı bende başlıyorum artık kuzuum ilk aşılamam olcak benimde
Evet kanımda pıhtılaşma çıktıHerhangi bir genetik test uygulandı mı size?
Hepimiz hakkında hayırlısı ne ise o olsun kuzumSelam kizlar hazirandan buraya kayayim asilama diye geliyorum topiklere ama daha a sını bile göremedim.. asilama icin ilac kullanip yumurtalari fazla gelisen ve cok olan birileri var mi ? Gecen ay catlatma olmadan asilama iptal edildi bu ay da oyle gorunuyor ama carsamba yine bakilacak dr uygun gorurse asilama olur. Pkos var tabi. Ben hep boyle giderse nasil tedavi olacagim bu durumda olan var mi?
Umarım topigin sonu herkesin gebeligiyle sonuçlanır. Hayırlısını diliyorum...
Hayır kendi gider bu mensle dedi bayramdan sonra gel kontrole dediHadi ya doğum kontrol hapı mı başlandı
aa öyle mi? Kan sulandirici veriyor o zaman doktorunuz hamilelik olustugunda degil mi? Ya da sürekli mi kullanmak zorundasiniz?Evet kanımda pıhtılaşma çıktı
Şu anda hap olarak kullanıyotum hamilelik oluşursa iğne kullancamaa öyle mi? Kan sulandirici veriyor o zaman doktorunuz hamilelik olustugunda degil mi? Ya da sürekli mi kullanmak zorundasiniz?
Hadi insallah guzel sonuclanir ya. Doktor tarihinize de az kaldi :)Şu anda hap olarak kullanıyotum hamilelik oluşursa iğne kullancam
Aynen bakalım 2 si gelsin bilgileri aktarcam burda sonra seni dinleriz :))Hadi insallah guzel sonuclanir ya. Doktor tarihinize de az kaldi :)
Bende bugün aşılama oldumrabbim hepimizin kucaklarını doldursun
Ayyy nasıl oldu süreci anlat ben aşılamayı sade adı olarak biliyoruuummBende bugün aşılama oldumrabbim hepimizin kucaklarını doldursun