• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bizimkiler hastanede karı koca cirit atıyorlar hastanede doktor kalmadı zaten. Kocası baş hekim oldu kendisi de aklına estikçe rapor alıyor valla hastane bomboş. Pandemi bahane oldu bazılarına çoğu doktor da istifa etti gitti. 👍 Sorun cuma günü adet oluyorm 🤣 pazartesiye tam 4.gün oluyor bu da Allahın işi. Şuan adetim gelecekse gelsin diye can atıyorum doktorun sonra yapacak birşeyi kalmıyor. 🙈 Aşılama da denemedim dememek adına bir kere yaptırmak istiyorm buradan taşınma durumum var. Gittiğim yerde bu imkanlar olmayacak. ALLAH yok yerden hamiş bıraksa da barim bunun için yorulmasak hastanelerde canım ya. Sen şimdi ne zaman aşılama olacaksın?
canım benim doktorum öyle günlerde 4ncu gunde alıyo duruma göre onlar kanamanın az olduğu günlerde muayne istiyolar zaten

Benim bat 1 Temmuz ben yarın gideceğim raporu çıkartmaya cuma 2.günüm olacak öyle birşey ki 😂 adetim hafta sonuna denk gelirse bu iş zor olacak gibi doktor inat etti ikinci gün olmalısın hastane de diye 😂 bazen doktor olmuyor adetim oluyor. 🙈 Nasip diyorm 🙄 valla devlette de bu sıkıntıyı çok yaşıyorm 😒
siz yine devlette gidicek doktor bulabiliyosunuz bizim burda 4 doktor var hepsini topla bi tane doktor zor ederler sanırım :))

canım benim doktorum öyle günlerde 4ncu gunde alıyo duruma göre onlar kanamanın az olduğu günlerde muayne istiyolar zaten

siz yine devlette gidicek doktor bulabiliyosunuz bizim burda 4 doktor var hepsini topla bi tane doktor zor ederler sanırım :))

Bazısı alıyor da bunlar sinir ettiler beni 🙈 hepsinin farklı yoğurt yiyişi var.
Çok daha güzel doktorlar vardı istifa ettiler 🤗bu olanlar da çok iyi Allah için. Düştün mü ellerine mecbur hepsi iyi 😁yinede şükür daima. Yarın olsunda son durumları yazarım kim nerede gidip göreyim hastaneye 😇

Bazısı alıyor da bunlar sinir ettiler beni 🙈 hepsinin farklı yoğurt yiyişi var.
Çok daha güzel doktorlar vardı istifa ettiler 🤗bu olanlar da çok iyi Allah için. Düştün mü ellerine mecbur hepsi iyi 😁yinede şükür daima. Yarın olsunda son durumları yazarım kim nerede gidip göreyim hastaneye 😇
zaten devlette güzel bi doktor olsa hemen özele alıyolar... haklısın eline düştüğünde mecbur hepsi iyi oluyor senin büyük gün yarın heee hadi bol bol büyümüş yumurtaların olsunnn :))))

zaten devlette güzel bi doktor olsa hemen özele alıyolar... haklısın eline düştüğünde mecbur hepsi iyi oluyor senin büyük gün yarın heee hadi bol bol büyümüş yumurtaların olsunnn :))))

Ben adet olayım hayırlısıyla da sonra o dediğin olsun inşallah ama bol değil yettiği kadar olsun çok olması da tehlikeli. 😁Bizim doktorlar çok iyi korkuyorm onlarda gidecek 😁kim iyi dediysem birer birer kaydı ellerimden 🤣🤣🤣

ya benim asıl merak ettiğim bu aşılamanın tutma oranı nasıl oluyor acaba ne oluyoda tutuyor yaaaa
Tutma oranı %15-20 normal ilişkiden bi farkı çok yok aslında hızlı spermleri yumurtanın yakınına bırakıyorlar erkekte sperm sıkıntısı olanlarda tutuyor genelde benim gördüğüm kadarıyla

ya benim asıl merak ettiğim bu aşılamanın tutma oranı nasıl oluyor acaba ne oluyoda tutuyor yaaaa
Tutma oranı %15-20 normal ilişkiden bi farkı çok yok aslında hızlı spermleri yumurtanın yakınına bırakıyorlar erkekte sperm sıkıntısı olanlarda tutuyor genelde benim gördüğüm kadarıyla

desene bizde yine sıkıntı zaten sorun benim kızlarda kızları çok utangaç yetiştirmişim ben hemen kapıyı açmıyolar .:)))))

desene bizde yine sıkıntı zaten sorun benim kızlarda kızları çok utangaç yetiştirmişim ben hemen kapıyı açmıyolar .:)))))
peki bu durum neye göre değişir benim daha önce 3 tane gebeliğim oluştu bu oran yükselir mi yoksa yine aynı mı olur

Yaa kizlar bu ay ki asilamadan cogul riskten dolayi umudumu kesmistim simdi dr yumurtanin fazla olmadigini soyledi cuma gunu asilama olacagim cok sukur duanizi bekliyorum. Bu ay olmayacak kafam rahatlasin bari diyip kk ya pek girmedim. Asilama olabilmek bile buyuk sevinc Allah im hayirlisiyla gonlumuzden geceni ol dursun insallah 🤲🤲

Back
X