- 26 Kasım 2020
- 266
- 84
- 37
- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
Hanimefendi surecinizi guzel bir sekilde anlattiginiz icin tesekkur ederim.Merhabalar,
Ben Almanya'da yasiyorum ama Izmirliyim. Kuzenim Izmir'de Jinekolog hatta. Ama Almanya'da basari elde edemezsek ona gitmeyi planliyoruz mutlaka.
Almanya'da doktorlar kesinlikle 1 yildan once herhangi bir mudahalede bulunmuyorlar kadinlara. Bu 1 yil icerisinde doktorum sadece hayit otu tohumu ekstrati onermisti ama onu da adet duzenimi bozdugu icin direkt birakmistim. Sonrasinda da baska ilave hicbir sey kullanmadim, sadece esimle beslenmemize dikkat ettik/ediyoruz o kadar.
1 yilin sonunda doktorum laparoskopi talep etti, sonucu temiz cikinca sebepsiz infertilite teshisi kondu ve islemlere anca o zaman baslayabildik. Tabi iyilesme surecinden sonra corona sebebiyle esimle islerimizi kaybettik (ayni sirkette calisiyorduk) ve cocuk olayini yeni is bulana kadar erteleme karari aldik. O surecleri atlattik ve yine basladik calismalara ama normal yoldan bir turlu beceremedik ve en sonunda asilama karari aldik. 3 kere deneyecegiz, olmazsa tup bebek'e baslayacagiz. Doktorum en basindan tutma ihtimalinin %15-20 arasinda oldugunu soyledi ama bu olasilik 3.asilamanin sonunda inanilmaz derecede yukseliyor. O sebeple doktorunuz oneriyorsa kesinlikle asilama yaptirin derim.
Siz bir sey kullandiniz mi bu surecte? Ilac, bitkisel vs.?
Core otu bal karisimini denedim memnunda kaldim birde yumurtlama icin masaj denedim youtubede ebru ceylan hanimefendi bu konuda guzel videolar paylasiyor ovulasyonda cift cizgi gorulunce o gun ve sonrasindaki uc gunu degerlendirmek lazim fakat biz ust uste degerlendiremiyoruz maalesef bu sebeble bir cok ay ovulasyonu kacirdim. Demin sozunu ettigim karisim cok faydali oldu deneyebilirsiniz sizde iki ay kulandim ve faydali olduguna eminim ama maalesef degerlendiremedigim icin tutmadi siz ovulasyon takibi yaptinizmi yani merak ettigim su yaslarimizda ayni oldugu icin soruyorum siz ovulasyon gunlerini degerlendiripde mi hamile kalamadiniz yoksa sizinde benim gibi ovulasyon donemlerini gunasiri iliskiyle degerlendirmeniz soz konusi olmadimi.