Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar,

Ben Almanya'da yasiyorum ama Izmirliyim. Kuzenim Izmir'de Jinekolog hatta. Ama Almanya'da basari elde edemezsek ona gitmeyi planliyoruz mutlaka.

Almanya'da doktorlar kesinlikle 1 yildan once herhangi bir mudahalede bulunmuyorlar kadinlara. Bu 1 yil icerisinde doktorum sadece hayit otu tohumu ekstrati onermisti ama onu da adet duzenimi bozdugu icin direkt birakmistim. Sonrasinda da baska ilave hicbir sey kullanmadim, sadece esimle beslenmemize dikkat ettik/ediyoruz o kadar.

1 yilin sonunda doktorum laparoskopi talep etti, sonucu temiz cikinca sebepsiz infertilite teshisi kondu ve islemlere anca o zaman baslayabildik. Tabi iyilesme surecinden sonra corona sebebiyle esimle islerimizi kaybettik (ayni sirkette calisiyorduk) ve cocuk olayini yeni is bulana kadar erteleme karari aldik. O surecleri atlattik ve yine basladik calismalara ama normal yoldan bir turlu beceremedik ve en sonunda asilama karari aldik. 3 kere deneyecegiz, olmazsa tup bebek'e baslayacagiz. Doktorum en basindan tutma ihtimalinin %15-20 arasinda oldugunu soyledi ama bu olasilik 3.asilamanin sonunda inanilmaz derecede yukseliyor. O sebeple doktorunuz oneriyorsa kesinlikle asilama yaptirin derim.

Siz bir sey kullandiniz mi bu surecte? Ilac, bitkisel vs.?
Hanimefendi surecinizi guzel bir sekilde anlattiginiz icin tesekkur ederim.
Core otu bal karisimini denedim memnunda kaldim birde yumurtlama icin masaj denedim youtubede ebru ceylan hanimefendi bu konuda guzel videolar paylasiyor ovulasyonda cift cizgi gorulunce o gun ve sonrasindaki uc gunu degerlendirmek lazim fakat biz ust uste degerlendiremiyoruz maalesef bu sebeble bir cok ay ovulasyonu kacirdim. Demin sozunu ettigim karisim cok faydali oldu deneyebilirsiniz sizde iki ay kulandim ve faydali olduguna eminim ama maalesef degerlendiremedigim icin tutmadi siz ovulasyon takibi yaptinizmi yani merak ettigim su yaslarimizda ayni oldugu icin soruyorum siz ovulasyon gunlerini degerlendiripde mi hamile kalamadiniz yoksa sizinde benim gibi ovulasyon donemlerini gunasiri iliskiyle degerlendirmeniz soz konusi olmadimi.

Merhaba bende temmuzda aşılama yaptıracağım bende pcos var eşiminde morfolojisi düşük. Daha önce doğal bir gebeliğim oldu düşük yaptım 1.5 yıl oldu bizim morfoloji düşük olduğu için 1 kez aşılama yapıp sonrasında tüp bebeğe geçeceğiz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ☺️

Hanimefendi surecinizi guzel bir sekilde anlattiginiz icin tesekkur ederim.
Core otu bal karisimini denedim memnunda kaldim birde yumurtlama icin masaj denedim youtubede ebru ceylan hanimefendi bu konuda guzel videolar paylasiyor ovulasyonda cift cizgi gorulunce o gun ve sonrasindaki uc gunu degerlendirmek lazim fakat biz ust uste degerlendiremiyoruz maalesef bu sebeble bir cok ay ovulasyonu kacirdim. Demin sozunu ettigim karisim cok faydali oldu deneyebilirsiniz sizde iki ay kulandim ve faydali olduguna eminim ama maalesef degerlendiremedigim icin tutmadi siz ovulasyon takibi yaptinizmi yani merak ettigim su yaslarimizda ayni oldugu icin soruyorum siz ovulasyon gunlerini degerlendiripde mi hamile kalamadiniz yoksa sizinde benim gibi ovulasyon donemlerini gunasiri iliskiyle degerlendirmeniz soz konusi olmadimi.
Valla biz calismalara basladigimizdan beri ben ovulasyon takibi yapiyorum. Hatta su elektronik olanlar var ya, yumurtlama donemine girince gülen yüz gosterenlerden hani. Biz adet donemi bitince, yumurtlama donemi sirasinda/ sonrasinda duzenli olarak iliski yasiyoruz aslinda. Yani o kadar cabaya ragmen tutmuyor bir turlu :)

Corek otu-bal karisimini cok duydum, ama hormonlari sasirtmaktan korktugum icin cesaret edemedim. Simdi ilac tedavisine de baslayacagim icin sanirim yapmam dogru olmaz. O dediginiz masaji da gordum; hatta bir adet donemimde de denedim ama faydasini goremedim. Belki duzenli olarak yapmak gerekiyordur, bilemiyorum tabi.

Sizin herhangi bir sikintiniz var mi? Yoksa sadece esinizle yanyana gelemediginiz icin mi sureciniz aksadi?

Merhaba bende temmuzda aşılama yaptıracağım bende pcos var eşiminde morfolojisi düşük. Daha önce doğal bir gebeliğim oldu düşük yaptım 1.5 yıl oldu bizim morfoloji düşük olduğu için 1 kez aşılama yapıp sonrasında tüp bebeğe geçeceğiz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ☺️
Kesinlikle guzel haberler alacaginiza inaniyorum ben:)

Doktorunuz hangi ilaclari kullandiracagini soyledi mi size peki?

Valla biz calismalara basladigimizdan beri ben ovulasyon takibi yapiyorum. Hatta su elektronik olanlar var ya, yumurtlama donemine girince gülen yüz gosterenlerden hani. Biz adet donemi bitince, yumurtlama donemi sirasinda/ sonrasinda duzenli olarak iliski yasiyoruz aslinda. Yani o kadar cabaya ragmen tutmuyor bir turlu :)

Corek otu-bal karisimini cok duydum, ama hormonlari sasirtmaktan korktugum icin cesaret edemedim. Simdi ilac tedavisine de baslayacagim icin sanirim yapmam dogru olmaz. O dediginiz masaji da gordum; hatta bir adet donemimde de denedim ama faydasini goremedim. Belki duzenli olarak yapmak gerekiyordur, bilemiyorum tabi.

Sizin herhangi bir sikintiniz var mi? Yoksa sadece esinizle yanyana gelemediginiz icin mi sureciniz aksadi?
hic bir sorun yok sebebsiz infertelite denildi. Iki yildir bekliyorum ama zor gibi benimde yolum aşıdan gececek gibi cunku daha fazla beklemek dogru olmaz yas ilerliyor

hic bir sorun yok sebebsiz infertelite denildi. Iki yildir bekliyorum ama zor gibi benimde yolum aşıdan gececek gibi cunku daha fazla beklemek dogru olmaz yas ilerliyor
Kesinlikle atın o adımı, gerisi gelir mutlaka. Biz de çok direndik, normal yollarla olur sandık ama maalesef olmayınca olmuyor. Yani belli ki bir ilaç takviyesi istiyor vücudumuz.

Sizin herhangi bir sikintiniz var mi? Yoksa sadece esinizle yanyana gelemediginiz icin mi sureciniz aksadi?diye bir iğne olacağ
Kesinlikle guzel haberler alacaginiza inaniyorum ben:)

Doktorunuz hangi ilaclari kullandiracagini soyledi mi size peki?
İğne olacağını söyledi ilaç ismi vermedi ☺️

X