Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamanın 11.günü bugün kan testi yapip yaptırmamada çok kararsız kaldım. 10.veya 11.gunu kan verip pozitif sonuc alan var mi? Yaptirmali miyim?

Ne demek canim hayirli olsun guzel haberler al insallah

,

Canım maalesef negatif... Herşeyin hayırlısı... Beklemeye devam
Süreçlerini bekleyen arkadaşlara güzel haberler nasip olur inşallah
Canim bnim oyle gercekten herseyin hayirlisi. Bir ay bitiyo toparlanip diger aya adapte oluyoruz. Umutlarimiz daha da çoğalıyo. Evet surec hem zorlu hem de sonu negatif olunca uzulmemek elde degil uzulelim ama kendimizi yipratmayalim sonra ayaga kalkip haydi yumoslar hareketee diyelim birgun bu mesajlari okurken yüzümüzde tatli bir tebessüm olacak. Allah im en guzel seyleri en hayırlısını nasip etsin sana bana ona herkese.

Aşılamanın 11.günü bugün kan testi yapip yaptırmamada çok kararsız kaldım. 10.veya 11.gunu kan verip pozitif sonuc alan var mi? Yaptirmali miyim?
Çıkma ihtimali yüksek canım çıkmazsa da 15. Gün tekrar edersin kesin sonuç alırsın. Benim ocak ayında bir düşüğüm oldu onu 11. gün öğrenmiştim betam 14 çıkmıştı. Hatta evde kaset testte de çok hafif çıkmıştı

Ya ne güzel inşallah güzel haberleri de beraber alırız var mı sende belirti hiç
Benim ilk günler o kadar normal geçti ki hiç birşey hissetmedim ztn belirti arayipta kendimi heveslendirmek istemedim ama 5.gün yumurtanın büyüdüğü taraftaki kasığıma böyle inceden inceden ağrılar oldu kısa süreli bildiğin tek taraflı ağrı hissettim bir kaç gündür de ara ara oluyor o tarz hissettiren ağrılar bakalım bekleyip göreceğiz sende var mı belirti?

Benimde ilk günlerde bişey yoktu bende beklentiye girmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum. 3 4 gündür kasıklarımda batmalar oldu kramplar girdi ama bugün öğleden sonra belim çok ağırmaya başladı ve çok akıntım var adet olacak gibi kasıklarımda ağrıyor. Bu kadar erken adet olur muyum acaba 8. Gün oluyor bugün daha 1 hafta var. Bilmiyorum böyle ağrılar olunca çok umutsuzum oluyorum

Kızlar siz yattınız mı aşılamadan sonra bana doktor ilk gün dinlen sonra günlük hayatına devam et ağır iş yapma ağır kaldırma dedi sadece

Kızlar siz yattınız mı aşılamadan sonra bana doktor ilk gün dinlen sonra günlük hayatına devam et ağır iş yapma ağır kaldırma dedi sadece
Aynılarını söyledi bana da doktorum. Bunlara ilave olarak banyo yapma (küvetin içinde sıcak suda durma yani), denize/havuza girme dedi. Ben öyle hasta gibi yatmadım da mümkün olduğunca bir şey yapmadan geçirdim ilk iki günümü. Birkaç gündür (bugün aşılama günü hariç 5.günüm) çok fazla karın ve bel ağrım var ama oturunca geçen cinsten. Bu sabah da progestan fitilden geriye kalanları peçete ile alırken bir damlacık kahverengi leke gördüm peçetede ama başka gelmedi. Bu damla kanamayı, bel-karın ağrılarını progestan fitilin yaptığını düşünüyorum açıkçası. Çatlatma iğnesi de vurulmadığım için sadece buna yoruyorum.

Bana banyo falan demedi hiç zaten bir gün sonra duş aldım. Benimde 8. Günüm beklemek artık zor olmaya başladı. Gerçi 2 yıldır evliyim bir buçuk yıldır bekliyorum 2 düşüğüm oldu. Hep bir zamanı var dedim o zaman bu aydır inşallah hep umudumu yüksek tuttum Rabbim bize de naisp etsin inşallah.

Düşüklerin sebebi belli mi peki?

Öyle düşünme belki yerleşme belirtileri olabilir bu kadar erken regl belirtisi olmaz bence daima pozitif düşün ben öyle yapmaya çalışıyorum. İlk iki gün evde geçirdim dinlendim sonra dikkat ederek normal hayatıma devam ettim haftaya cuma kan vericem bakalım

Haklısın canım kafamı dağıtmaya çalışıyorum olumlu şeyler düşünüyorum bende cuma günü kan vereceğim inşallah

Kızlar günaydın ben dün gece rüyamda test yaptığımı ve pozitif sonuç olduğunu gördüm sabah kalktım o heyecanla test yaptım bir kaç gün önce de çatlatma iğnesinin etkisi geçti mi diye bakmak için test yapmıştım bişey çıkmamıştı. Ama bu sabah yaptığımda silik çizgi çıktı 9. Gün bugün çatlatma iğnesinin 11. Günü çok şaşkınım gebelikse bu kadar erken belli olur mu çatlatma iğnesiyse etkisi sonradan ortaya çıkar mı

Eklentiler

• IMG_20210718_095153.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 73
Canım belirgin bir çizgi var hadi inşallah gebesindir çok sevindim adına elinde başka test varsa yarında yaparsın koyulaşma olacak mı diye ilk güzel haberi senden alırız inşallah

Canım belirgin bir çizgi var hadi inşallah gebesindir çok sevindim adına elinde başka test varsa yarında yaparsın koyulaşma olacak mı diye ilk güzel haberi senden alırız inşallah
Var canım yarında yapacam inşallah vardır hepimiz güzel haber alırız ya
Çatlatmanın etkisi değildir dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…