- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
-
Canım maalesef negatif... Herşeyin hayırlısı... Beklemeye devamAy hadi insallah
Ne demek canim hayirli olsun guzel haberler al insallahBu değer tüp bebekte önemli aşılama da 100 ü geçse yeterli sanırım benim tüp o yüzden iptal oldu ilk denemem Di. Citrotide iğneyi dolaptan çıkarıp yarım saat bekletip öyle vuruyorduk. Bunu direkt vurulacağım demek cevabınız için çok teşekkür ederim
Canim bnim oyle gercekten herseyin hayirlisi. Bir ay bitiyo toparlanip diger aya adapte oluyoruz. Umutlarimiz daha da çoğalıyo. Evet surec hem zorlu hem de sonu negatif olunca uzulmemek elde degil uzulelim ama kendimizi yipratmayalim sonra ayaga kalkip haydi yumoslar hareketee diyelim,
Canım maalesef negatif... Herşeyin hayırlısı... Beklemeye devam
Süreçlerini bekleyen arkadaşlara güzel haberler nasip olur inşallah
Bugun yaptir zaten belli bi deger çıkınca 2 gunde bir tekrar edeceksin. Olumlu olmustur insallahAşılamanın 11.günü bugün kan testi yapip yaptırmamada çok kararsız kaldım. 10.veya 11.gunu kan verip pozitif sonuc alan var mi? Yaptirmali miyim?
Çıkma ihtimali yüksek canım çıkmazsa da 15. Gün tekrar edersin kesin sonuç alırsın. Benim ocak ayında bir düşüğüm oldu onu 11. gün öğrenmiştim betam 14 çıkmıştı. Hatta evde kaset testte de çok hafif çıkmıştıAşılamanın 11.günü bugün kan testi yapip yaptırmamada çok kararsız kaldım. 10.veya 11.gunu kan verip pozitif sonuc alan var mi? Yaptirmali miyim?
Benim ilk günler o kadar normal geçti ki hiç birşey hissetmedim ztn belirti arayipta kendimi heveslendirmek istemedim ama 5.gün yumurtanın büyüdüğü taraftaki kasığıma böyle inceden inceden ağrılar oldu kısa süreli bildiğin tek taraflı ağrı hissettim bir kaç gündür de ara ara oluyor o tarz hissettiren ağrılar bakalım bekleyip göreceğiz sende var mı belirti?Ya ne güzelinşallah güzel haberleri de beraber alırız var mı sende belirti hiç
Benimde ilk günlerde bişey yoktu bende beklentiye girmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum. 3 4 gündür kasıklarımda batmalar oldu kramplar girdi ama bugün öğleden sonra belim çok ağırmaya başladı ve çok akıntım var adet olacak gibi kasıklarımda ağrıyor. Bu kadar erken adet olur muyum acaba 8. Gün oluyor bugün daha 1 hafta var. Bilmiyorum böyle ağrılar olunca çok umutsuzum oluyorumBenim ilk günler o kadar normal geçti ki hiç birşey hissetmedim ztn belirti arayipta kendimi heveslendirmek istemedim ama 5.gün yumurtanın büyüdüğü taraftaki kasığıma böyle inceden inceden ağrılar oldu kısa süreli bildiğin tek taraflı ağrı hissettim bir kaç gündür de ara ara oluyor o tarz hissettiren ağrılar bakalım bekleyip göreceğiz sende var mı belirti?
Aynılarını söyledi bana da doktorum. Bunlara ilave olarak banyo yapma (küvetin içinde sıcak suda durma yani), denize/havuza girme dedi. Ben öyle hasta gibi yatmadım da mümkün olduğunca bir şey yapmadan geçirdim ilk iki günümü. Birkaç gündür (bugün aşılama günü hariç 5.günüm) çok fazla karın ve bel ağrım var ama oturunca geçen cinsten. Bu sabah da progestan fitilden geriye kalanları peçete ile alırken bir damlacık kahverengi leke gördüm peçetede ama başka gelmedi. Bu damla kanamayı, bel-karın ağrılarını progestan fitilin yaptığını düşünüyorum açıkçası. Çatlatma iğnesi de vurulmadığım için sadece buna yoruyorum.Kızlar siz yattınız mı aşılamadan sonra bana doktor ilk gün dinlen sonra günlük hayatına devam et ağır iş yapma ağır kaldırma dedi sadece
Bana banyo falan demedi hiç zaten bir gün sonra duş aldım. Benimde 8. Günüm beklemek artık zor olmaya başladı. Gerçi 2 yıldır evliyim bir buçuk yıldır bekliyorum 2 düşüğüm oldu. Hep bir zamanı var dedim o zaman bu aydır inşallah hep umudumu yüksek tuttum Rabbim bize de naisp etsin inşallah.Aynılarını söyledi bana da doktorum. Bunlara ilave olarak banyo yapma (küvetin içinde sıcak suda durma yani), denize/havuza girme dedi. Ben öyle hasta gibi yatmadım da mümkün olduğunca bir şey yapmadan geçirdim ilk iki günümü. Birkaç gündür (bugün aşılama günü hariç 5.günüm) çok fazla karın ve bel ağrım var ama oturunca geçen cinsten. Bu sabah da progestan fitilden geriye kalanları peçete ile alırken bir damlacık kahverengi leke gördüm peçetede ama başka gelmedi. Bu damla kanamayı, bel-karın ağrılarını progestan fitilin yaptığını düşünüyorum açıkçası. Çatlatma iğnesi de vurulmadığım için sadece buna yoruyorum.
Düşüklerin sebebi belli mi peki?Bana banyo falan demedi hiç zaten bir gün sonra duş aldım. Benimde 8. Günüm beklemek artık zor olmaya başladı. Gerçi 2 yıldır evliyim bir buçuk yıldır bekliyorum 2 düşüğüm oldu. Hep bir zamanı var dedim o zaman bu aydır inşallah hep umudumu yüksek tuttum Rabbim bize de naisp etsin inşallah.
Öyle düşünme belki yerleşme belirtileri olabilir bu kadar erken regl belirtisi olmaz bence daima pozitif düşün ben öyle yapmaya çalışıyorum. İlk iki gün evde geçirdim dinlendim sonra dikkat ederek normal hayatıma devam ettim haftaya cuma kan vericem bakalımBenimde ilk günlerde bişey yoktu bende beklentiye girmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum. 3 4 gündür kasıklarımda batmalar oldu kramplar girdi ama bugün öğleden sonra belim çok ağırmaya başladı ve çok akıntım var adet olacak gibi kasıklarımda ağrıyor. Bu kadar erken adet olur muyum acaba 8. Gün oluyor bugün daha 1 hafta var. Bilmiyorum böyle ağrılar olunca çok umutsuzum oluyorum
Sebebi yok tüm genetik taramalar Yapıldı bende de eşim de de herşey normal sadece pko var bende o da çok önemli değil dedi her gittiğim doktorDüşüklerin sebebi belli mi peki?
Haklısın canım kafamı dağıtmaya çalışıyorum olumlu şeyler düşünüyorum bende cuma günü kan vereceğim inşallahÖyle düşünme belki yerleşme belirtileri olabilir bu kadar erken regl belirtisi olmaz bence daima pozitif düşün ben öyle yapmaya çalışıyorum. İlk iki gün evde geçirdim dinlendim sonra dikkat ederek normal hayatıma devam ettim haftaya cuma kan vericem bakalım
Hadi inşallah güzel haberleri veririz birlikte ben inanıyorum sende inanHaklısın canım kafamı dağıtmaya çalışıyorum olumlu şeyler düşünüyorum bende cuma günü kan vereceğim inşallah
Hadi inşallah güzel haberleri veririz birlikte ben inanıyorum sende inan
Canım belirgin bir çizgi varKızlar günaydın ben dün gece rüyamda test yaptığımı ve pozitif sonuç olduğunu gördüm sabah kalktım o heyecanla test yaptım bir kaç gün önce de çatlatma iğnesinin etkisi geçti mi diye bakmak için test yapmıştım bişey çıkmamıştı. Ama bu sabah yaptığımda silik çizgi çıktı 9. Gün bugün çatlatma iğnesinin 11. Günü çok şaşkınım gebelikse bu kadar erken belli olur mu çatlatma iğnesiyse etkisi sonradan ortaya çıkar mı
Var canım yarında yapacam inşallah vardır hepimiz güzel haber alırız yaCanım belirgin bir çizgi varhadi inşallah gebesindir çok sevindim adına elinde başka test varsa yarında yaparsın koyulaşma olacak mı diye ilk güzel haberi senden alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?