Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
En güzeli dinlen canım. Şimdi aldığımız ilaçlarda zaten bünyemizde yoruldu. Ruhumuz zaten... Şimdi biraz soluklanma vakti. Sonra Allah Kerim. Ben kendi adıma şöyle bir ders çıkardım, eğer tutmazsa bir daha yazın yaptırmayacağım bu tedavileri. Ne tatil kaldı ne bir şey. Kışın mis gibi
Bakalım yarın tahlilde çıkar birşeyler herhalde. Allah en iyisini bilen. Artık takdir nasılsa...

Hepimiz güzel haberler alırız inşallah... Bana doktor 10-12. gün o aralar kan testi söyledi. Ben tabiki de 10 da yapacağım Evde teste biraz mesafeliyim güvenilir sonuç vermiyor erken dönemde sanki. Bu forumda da baştan sevinip sonra üzülen ya da tam tersi başka üzülüp sonradan sevinen kişiler oldu. Bu kadar stresim varken daha fazlasını kaldıramayacağım

Güzel sonuçlarla gel inşallah yarın mutlaka haber ver bize

Hadi inşallah güzel haberlerini alırız canım hayırlısıyla

Aynen vallahi yazin cidden zor cok kisitlandik. Insallah yarin guzel haberler verirsin insallah

Canım benim bir daha ki aya inşallah hiç üzme kendini bir gün hepimizin yüzü gülecek inşallah

Merhaba canım aynı gün aşılama olmuşuz zaman geçmek bilmiyor umarım güzel haberleri alır paylaşırız

Günaydın arkadaşlar nasılsınız ayın 9 unda tüp bebek tedavisine başladım 14ünde 2 folikül yeterli büyüklüğe ulaşmıştı çok mutlu oldum Sonra e2 değeri 54 çıkınca tüp bebek iptal oldu cumartesi gününe kadar bu değer yükselirse aşılama yapılacaktı bugün ölçüldü 304 ve doktorum aşılama dedi. Sizlerin kaç folikülü gözleniyor ve e2 değerleriniz nedir

Ocak ayinda e2 47.40 ölçülmüş. Pkos oldugum icin ilk klomenle 3 den fazla yumurta gelisti asilama iptal edildi. Gonal f ile yine 3 den fazla gelisti ve 5 gun kadar sonra gelisen fazla yumurtalar kuculdu 2-3 tane gelismis kaldi ve asilama oldum.

E2 değerim tedavi öncesi 32 idi. 16 kutu merional 150 ünite ve 3 kutu citrotide ayrıca ilk beş gün femara hap kullandım. Aslında tüp bebek diye başlamıştık aşılamaya döndü çünkü e2 düşük olunca yumurta kalitesi de düşük oluyormuş sanırım yanlış bilgi vermeyeyim ama iptal oldu tüp bebek.
Bir de ovitrelle çatlama iğnesi dolaptan çıkar çıkmaz mı vurulacak yoksa yarım saat beklenecek mi oda sıcaklığına gelmesi için prespektüüğnde yazmıyor da

E2 degeri ile ilgili pek bilgim yoktu acikcasi yeni bir arastirma konusu bnim icin catlatma ignesi hep soguk olmak zorunda dolaptan cikarip direkt kullaniyosun. Oda isisinda olmamasi gerekiyor.

E2 degeri ile ilgili pek bilgim yoktu acikcasi yeni bir arastirma konusu bnim icin catlatma ignesi hep soguk olmak zorunda dolaptan cikarip direkt kullaniyosun. Oda isisinda olmamasi gerekiyor.
Bu değer tüp bebekte önemli aşılama da 100 ü geçse yeterli sanırım benim tüp o yüzden iptal oldu ilk denemem Di. Citrotide iğneyi dolaptan çıkarıp yarım saat bekletip öyle vuruyorduk. Bunu direkt vurulacağım demek cevabınız için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…