- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
Asilama gunu dahil 13.gunum. Kan verdim Beta 0. Henuz reglme da 6 gun var. Bu saatten sonra degerin yukselme ihtimali var midir? Beta bu zamanlarda once 0 cikip sonra yukselen var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlısı olsun güzel haberler verelim brbirimizeAsilamayla olur insallah hayirli olsun. Ben de 15inde yaptırdım.
Eger tam sifir değilse 0,950 vs ise bazen deger yukselebiliyor gec döllenme olup. Ama tam 0 ciktiginda bende yükselme olmamisti hiç. Rabbim en kisa surede sevindirsin canım. Hayirli olan vaktini bekliyordurAsilama gunu dahil 13.gunum. Kan verdim Beta 0. Henuz reglme da 6 gun var. Bu saatten sonra degerin yukselme ihtimali var midir? Beta bu zamanlarda once 0 cikip sonra yukselen var mi?
Ya canım benim hamilesin çok sevindim tebrik ederim sağlıkla artsın değerinKızlar herkese hayırlı bayramlar ben dayanamayıp bugün kan tahlili yaptırdım ve 17.58 çıktı. Aşılama 11. Gündeyim
Çatlama iğnesinin 13. Günü çatlatma kanda çıkmaz bu zamanda dimi. Sevinmek istiyorum ama sevinemiyorum. Ama çok mutlu oldum o değeri görünce Allahım herkese nasip etsin.
Ayyy hayırlı olsun yaa:) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Kızlar herkese hayırlı bayramlar ben dayanamayıp bugün kan tahlili yaptırdım ve 17.58 çıktı. Aşılama 11. Gündeyim
Çatlama iğnesinin 13. Günü çatlatma kanda çıkmaz bu zamanda dimi. Sevinmek istiyorum ama sevinemiyorum. Ama çok mutlu oldum o değeri görünce Allahım herkese nasip etsin.
Gerçekten mi ya iğnenin etkisi değildir dimi Allahım ya inşallah hepimize sağlıcakla kucağımıza almak kokularını doya doya içimize çekmek nasip olurYa canım benim hamilesin çok sevindim tebrik ederim sağlıkla artsın değerin
Hayırlı olsun cok sevindim senin adına. Darısı bize olsun inşallah mükemmel bir histir eminim ki. Dualarını bekleriz en güzel bayram hediyesiKızlar herkese hayırlı bayramlar ben dayanamayıp bugün kan tahlili yaptırdım ve 17.58 çıktı. Aşılama 11. Gündeyim
Ay canım amin inşallah darısı başınıza inşallah hepimize nasip olacak Allahım herkesi sevindirsin şu mübarek günlerdeAyyy hayırlı olsun yaa:) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Sonucu Görür görmez şükür namazı kılıp Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile sağlıcakla nasşp etsin dedim hepimize naisp etsin daha çok küçük 11. Gündeyim Allahım çok şükürHayırlı olsun cok sevindim senin adına. Darısı bize olsun inşallah mükemmel bir histir eminim ki. Dualarını bekleriz en güzel bayram hediyesi
Temmuzun 5inde aşılama yaptırdım. 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyorduk ikimizde de sorun yoktu. Olmayınca aşılama yaptık şükür ilkinde tuttuHerkese merhaba,
33 yaşındayım, 3 yıllık evliyim. Eşimle 2 yıldır bebek istiyoruz ama maalesef her şeyin yolunda görünmesine rağmen hamile kalamadım. Daha önce herhangi bir tedavi görmedim ve uzun bekleyişin sonucunda bu ay aşılama yaptıracaktık ama yaptıracağımız kliniğin laboratuarında çalışan kişiler rahatsız olduğu için doktorum temmuz ayına erteledi tedaviyi.
Var mı aranızda temmuzda aşılama yaptıracak olanlar? Gelin birbirimize destek olalım,beraber atlatalım süreçlerimizi:)
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah betaya kaçıncı gün baktırdın ve kaç çıktı.Temmuzun 5inde aşılama yaptırdım. 2 yıllık evliyim 1 yıldır bebek istiyorduk ikimizde de sorun yoktu. Olmayınca aşılama yaptık şükür ilkinde tuttu
Canım çok sağol Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah. 10. Gün idrar testi yaptım silik çizgi gördüm ama ilaçtan olabilir diye bekledim 2 gün sonra da kan verdim hcg 77 çıktı dedim 14. Gün asıl belli olur gittim kan verdim 229,4 çıktı inanamıyodum bi daha idrar testi yaptım baya koyu çıktı dedik artık tamam öyle bir maceramız oldu. Hastaneye doktora ulaşamadığım için bayramdan sonraya kaldı kontrol. Tabi bu süreçte duphastonla progestan fitile devam ediyorumHayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah betaya kaçıncı gün baktırdın ve kaç çıktı.
Senin de hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiziSonucu Görür görmez şükür namazı kılıp Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile sağlıcakla nasşp etsin dedim hepimize naisp etsin daha çok küçük 11. Gündeyim Allahım çok şükür
Oy maşallah canım çok güzel ilerledi inşallah bende senin gibi güzel ilerlerim bende 10 temmuzda yaptırdım aşılama pazartesi tekrar kan verecem inşallah doğum haberlerimizi de yazarız birbirimizeCanım çok sağol Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah. 10. Gün idrar testi yaptım silik çizgi gördüm ama ilaçtan olabilir diye bekledim 2 gün sonra da kan verdim hcg 77 çıktı dedim 14. Gün asıl belli olur gittim kan verdim 229,4 çıktı inanamıyodum bi daha idrar testi yaptım baya koyu çıktı dedik artık tamam öyle bir maceramız oldu. Hastaneye doktora ulaşamadığım için bayramdan sonraya kaldı kontrol. Tabi bu süreçte duphastonla progestan fitile devam ediyorum
İlerler muhtemelen yine de takip etmek lazım ben yarın yine kan vericem bakalım ne kadar artmış bugün yine idrar testi yaptım ikinci çizgi baya koyu çıktı senin ilk gebeliğin mi ilk aşılama denemenmiydi acabaOy maşallah canım çok güzel ilerledi inşallah bende senin gibi güzel ilerlerim bende 10 temmuzda yaptırdım aşılama pazartesi tekrar kan verecem inşallah doğum haberlerimizi de yazarız birbirimize
Daha önce bir düşük bie kimyasal oldu bu ilk aşılamam ve inşallah sağlıkla ilerleyen bir gebeliğim olurİlerler muhtemelen yine de takip etmek lazım ben yarın yine kan vericem bakalım ne kadar artmış bugün yine idrar testi yaptım ikinci çizgi baya koyu çıktı senin ilk gebeliğin mi ilk aşılama denemenmiydi acaba
Bende evde testlerle takip edecem pazartesine kadar inşallahİlerler muhtemelen yine de takip etmek lazım ben yarın yine kan vericem bakalım ne kadar artmış bugün yine idrar testi yaptım ikinci çizgi baya koyu çıktı senin ilk gebeliğin mi ilk aşılama denemenmiydi acaba
Aaa geçmiş olsun Hayırlısı olsun inşallahDaha önce bir düşük bie kimyasal oldu bu ilk aşılamam ve inşallah sağlıkla ilerleyen bir gebeliğim olur