- 26 Mart 2020
- 412
- 484
- 53
- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
-
Hayırlı olsun tebriklerVar canım yarında yapacam inşallah vardır hepimiz güzel haber alırız ya
Çatlatmanın etkisi değildir dimi
Daha önceden yapıp negatif gördüğün için bence hamilesin 9.gun olmasına rağmen güzel bir çizgi kan versen daha emin olursun aslındaVar canım yarında yapacam inşallah vardır hepimiz güzel haber alırız ya
Çatlatmanın etkisi değildir dimi
Eşim istemiyorum çünkü sonrasında çok üzülüyorum doktorun verdiği günü bekleyecez diyor am yarın test daha koyu çıkarsa ben onu kandırıp kan vermeye gidecemHayırlı olsun tebrikler. Öncesinde negatifi görmesen belki catlatmanin etkisidir derdim fakat pozitife dönmüş anlaşılan. Darısı basimiza insallahh bence direkt kan testi ver idrar testiyle uğraşma, ben olsam hastaneye koşardım
İnşallah vardır ve inşallah sizden de güzle haner gelir doğuma beraber gğn sayarız beraber büyütürüz inşallahDaha önceden yapıp negatif gördüğün için bence hamilesin 9.gun olmasına rağmen güzel bir çizgi kan versen daha emin olursun aslında
Bariz cizgi var catlatma etkisi daha oncekinde cikmadiysa o zaman bitmistir. Bnce gebelik var hadi insallah guzel haberler alirsinKızlar günaydın ben dün gece rüyamda test yaptığımı ve pozitif sonuç olduğunu gördüm sabah kalktım o heyecanla test yaptım bir kaç gün önce de çatlatma iğnesinin etkisi geçti mi diye bakmak için test yapmıştım bişey çıkmamıştı. Ama bu sabah yaptığımda silik çizgi çıktı 9. Gün bugün çatlatma iğnesinin 11. Günü çok şaşkınım gebelikse bu kadar erken belli olur mu çatlatma iğnesiyse etkisi sonradan ortaya çıkar mı
İnşallah canım benim ben cesaret edemiyorum benimde eşim doktorun dediği tarihte kan verelim istiyor cumaya kadar sabredicem bakalımİnşallah vardır ve inşallah sizden de güzle haner gelir doğuma beraber gğn sayarız beraber büyütürüz inşallah
Amin inşallah canım şu mübarek günlerde Rabbim hepimizi sevindirsin mucizeleri ileBariz cizgi var catlatma etkisi daha oncekinde cikmadiysa o zaman bitmistir. Bnce gebelik var hadi insallah guzel haberler alirsin
Bekle canım bende sabırsız davrandım rüyada görünce o heyecanla yaptım bakalım yarın neler olacak inşallah vardır erkenden öğrenmekte hep bir belirsizlik daha fazla heyecanİnşallah canım benim ben cesaret edemiyorum benimde eşim doktorun dediği tarihte kan verelim istiyor cumaya kadar sabredicem bakalım
Vesile olmuş sana umarım güzel bir şekilde artar değerin yarın test yapınca buraya da haber et merakla bekliyorum kuzumBekle canım bende sabırsız davrandım rüyada görünce o heyecanla yaptım bakalım yarın neler olacak inşallah vardır erkenden öğrenmekte hep bir belirsizlik daha fazla heyecan
Hayırlı olsun insallah buradan guzel haberler verirsin iki hafta sonraKızlar ben de yarın aşılama olacağım Allah izin verirse lütfen dua edin. 8 yıllık evliyim ilk denemem. Tüp bebek iptal oldu aşılamaya döndü
Hayırlısı olsun inşallah kendinizi pozitif düşünmeye odaklayin aşılamanız tutar umarımMerhaba ben de aşılama yaptırdım ayın 13 de. 2 tane yumurtam büyüdü. 1.5 yıldır deniyoruz. Yaş 346 yıl önce bir gebelik yaşamıştım kürtaj olmuştum. Bendede eşimdede sorun yok bakalım hayırlısı olmadı tüp bebek yolu gözüküyor bize
Test varsa dene istersen çıkar çünkü 13.günde7 temmuzda asilama yaptirdim doktorum 23unde test yaptirmami istedi henuz yaptirmadim ama bu sabah cok hafif iki uc damla k.rengi akinti geldi. Regle hazirlik mi acaba yoksa gebelik oncesinde de byle olur mu? Bugun asilamanin 13.gunu
Test almadim 1.asilamada sabretmemistim bunda bekleyeyim dedim bugune kdr bugun kan vercem insallahTest varsa dene istersen çıkar çünkü 13.günde
Daha garanti olur tabi kan testi inşallah güzel haber alırsın bizede söyle öğrenince tatlımTest almadim 1.asilamada sabretmemistim bunda bekleyeyim dedim bugune kdr bugun kan vercem insallah
Güzel haberlerini bekleriz insallah. Bugün kiymetli bir gün cok dua edelim birbirimize. Herkes tez vakitte hayırlı saglikli evlatlara kavussun insallahTest almadim 1.asilamada sabretmemistim bunda bekleyeyim dedim bugune kdr bugun kan vercem insallah
Asilamayla olur insallah hayirli olsunMerhaba ben de aşılama yaptırdım ayın 13 de. 2 tane yumurtam büyüdü. 1.5 yıldır deniyoruz. Yaş 346 yıl önce bir gebelik yaşamıştım kürtaj olmuştum. Bendede eşimdede sorun yok bakalım hayırlısı olmadı tüp bebek yolu gözüküyor bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?