Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Var canım yarında yapacam inşallah vardır hepimiz güzel haber alırız ya
Çatlatmanın etkisi değildir dimi
Hayırlı olsun tebrikler. Öncesinde negatifi görmesen belki catlatmanin etkisidir derdim fakat pozitife dönmüş anlaşılan. Darısı basimiza insallahh bence direkt kan testi ver idrar testiyle uğraşma, ben olsam hastaneye koşardım

Eşim istemiyorum çünkü sonrasında çok üzülüyorum doktorun verdiği günü bekleyecez diyor am yarın test daha koyu çıkarsa ben onu kandırıp kan vermeye gidecem

Bariz cizgi var catlatma etkisi daha oncekinde cikmadiysa o zaman bitmistir. Bnce gebelik var hadi insallah guzel haberler alirsin

İnşallah canım benim ben cesaret edemiyorum benimde eşim doktorun dediği tarihte kan verelim istiyor cumaya kadar sabredicem bakalım
Bekle canım bende sabırsız davrandım rüyada görünce o heyecanla yaptım bakalım yarın neler olacak inşallah vardır erkenden öğrenmekte hep bir belirsizlik daha fazla heyecan

Bekle canım bende sabırsız davrandım rüyada görünce o heyecanla yaptım bakalım yarın neler olacak inşallah vardır erkenden öğrenmekte hep bir belirsizlik daha fazla heyecan
Vesile olmuş sana umarım güzel bir şekilde artar değerin yarın test yapınca buraya da haber et merakla bekliyorum kuzum

Tüp bebek diye başladığımız için femara hap, merional 300 doz 8 gün ve 3 gün de Cetrotide kullandım ama e2 değerim süşğk olunca tüp iptal edildi. Daha sonra yükseldi ve aşılama dendi. En son ovitrelle kullandım

7 temmuzda asilama yaptirdim doktorum 23unde test yaptirmami istedi henuz yaptirmadim ama bu sabah cok hafif iki uc damla k.rengi akinti geldi. Regle hazirlik mi acaba yoksa gebelik oncesinde de byle olur mu? Bugun asilamanin 13.gunu

Merhaba ben de aşılama yaptırdım ayın 13 de. 2 tane yumurtam büyüdü. 1.5 yıldır deniyoruz. Yaş 34 6 yıl önce bir gebelik yaşamıştım kürtaj olmuştum. Bendede eşimdede sorun yok bakalım hayırlısı olmadı tüp bebek yolu gözüküyor bize

Hayırlısı olsun inşallah kendinizi pozitif düşünmeye odaklayin aşılamanız tutar umarım

Asilamayla olur insallah hayirli olsun. Ben de 15inde yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…