- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
Alerjimiz yok çok şükür ama ek gıdaya geçince daha fazla kaka yapmaya başladı hemen değiştiriyorum yine de kızarıyor 15-20 dk havalandırıyorum zeytinyağı kantaron yağı fayda etmedi hamazinc deneyecem mutlaka teşekkür ederimBebişin yedikleri de dokunuyor olabilir canım bi takip et bakalım. Ben ıslak mendili direk sürmüyorum iyice yıkayıp öyle siliyorum. Beyaz sabunla yıkayıp iyice kurutuyorum kizardiginda da muslukta yıkıyorum zaten altını. Biraz havalandırıp z.yagi veyahutta hamazinc kullanıyorum.
Benimki bugün 12 .30 dan gece 12 ye kadar uyumadıYa kızlar benim kiz kendini asmaya basladi 8 saattir gozunu kirpmadi bu saat oldu uyutamiyorum da
Allah allah bu çocuklar neden boyleBenimki bugün 12 .30 dan gece 12 ye kadar uyumadı
aynılarını birebir yaşadım ve z.yağı diyenlere kulak asmadığım zamanları hatırladım pişmanımHayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar güzel anneler pişiğe bire bir dediğiniz bir krem var mı ek gıdaya geçtik geçeli bir gün geçiyor ertesi gün tekrar kızarıyor Sebamed Bepanthol mustela hametol işe yaramadı aile hekimi dermo trosyd diye deri merhemi verdi o da bazen fayda ediyor bazen etmiyor
gözünüz aydn cnmGelişim için kaygılı olan arkadaşlara yazıyorum 4 temmuz doğumlu kızım 7200 kg oldu nihayet.
9 temmuz doğumlu kızım 7500 kg kilo almıyor almıyor kafayı yiyeceğimGelişim için kaygılı olan arkadaşlara yazıyorum 4 temmuz doğumlu kızım 7200 kg oldu nihayet.
kızlar kiloya bu kadar takılmayın9 temmuz doğumlu kızım 7500 kg kilo almıyor almıyor kafayı yiyeceğim
Gelişim için kaygılı olan arkadaşlara yazıyorum 4 temmuz doğumlu kızım 7200 kg oldu nihayet.
Kızlar kilolara takılmayın diyecem ama. Bende takılıyorum ya. Benimkiler 14 Mayıs doğumlu malum erken geldiler ama. Şuan oğlum 9 kg kızımda 7800 Gr falan. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ne yapalım.9 temmuz doğumlu kızım 7500 kg kilo almıyor almıyor kafayı yiyeceğim
canim asitli limon portakal elma kivi gibi meyveler yediriyor musun ya da baharatlar? Bir de hangi bezi kullaniyorsun belki bez nedeniyle de pisik olabilir?Alerjimiz yok çok şükür ama ek gıdaya geçince daha fazla kaka yapmaya başladı hemen değiştiriyorum yine de kızarıyor 15-20 dk havalandırıyorum zeytinyağı kantaron yağı fayda etmedi hamazinc deneyecem mutlaka teşekkür ederim
Isde canım ister istemez takıyor insanKızlar kilolara takılmayın diyecem ama. Bende takılıyorum ya. Benimkiler 14 Mayıs doğumlu malum erken geldiler ama. Şuan oğlum 9 kg kızımda 7800 Gr falan. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ne yapalım.
Yok canım ben kızı emzirirken çok susuyorum.ondan tutamadım.niyetlenmeden bi deneyeyim dedim tansiyonum düştü.açlık hissetmedim ama o beni emdikçe susuzluktan dilim damağım kuruduGünaydınlar hayırlı ramazanlar oruç tutabileniniz varmi ??
Bizim kızlar aynı gün doğmuştu canım9 temmuz doğumlu kızım 7500 kg kilo almıyor almıyor kafayı yiyeceğim
Kuzum seninkiler erken doğdu ya kilo hesabını nasıl yapıyolar.normal doğması gereken zamana göremi baz alıyorlarKızlar kilolara takılmayın diyecem ama. Bende takılıyorum ya. Benimkiler 14 Mayıs doğumlu malum erken geldiler ama. Şuan oğlum 9 kg kızımda 7800 Gr falan. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ne yapalım.
Henüz yaptırmadım canım ama ilk kızımdayken sanki bu aylarda yaptırmıştım diye hatırlıyorum.doktorunuzmu istedi kan tahlili yoksa sağlık ocağındanmı söylediler?Kızlar bebeklerinize kan tahlili yaptirdinizmi değeri dusuk olan varmi?
eloKızlar kilolara takılmayın diyecem ama. Bende takılıyorum ya. Benimkiler 14 Mayıs doğumlu malum erken geldiler ama. Şuan oğlum 9 kg kızımda 7800 Gr falan. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ne yapalım.
Biz yaptırdık kan tahlilini demiri düşük çıktıda merak ettim ben tutuyorum canim ya Allah kabul etsinYok canım ben kızı emzirirken çok susuyorum.ondan tutamadım.niyetlenmeden bi deneyeyim dedim tansiyonum düştü.açlık hissetmedim ama o beni emdikçe susuzluktan dilim damağım kurudu
Bizim kızlar aynı gün doğmuştu canımsağlığı yerindeyse kiloyu hiç takma.zaten alerjik bi bebekti dimi yanlış hatırlamıyorsam
Kuzum seninkiler erken doğdu ya kilo hesabını nasıl yapıyolar.normal doğması gereken zamana göremi baz alıyorlar
Henüz yaptırmadım canım ama ilk kızımdayken sanki bu aylarda yaptırmıştım diye hatırlıyorum.doktorunuzmu istedi kan tahlili yoksa sağlık ocağındanmı söylediler?
Allah kabul etsin.Demir ilacını kullanıyorsun dimi.Biz yaptırdık kan tahlilini demiri düşük çıktıda merak ettim ben tutuyorum canim ya Allah kabul etsin
Sağol canım amin evet kullaniyoruzAllah kabul etsin.Demir ilacını kullanıyorsun dimi.
8 ayda yokda 9 ayda var birde kan sayımı istedi sağlık ocağı bizden ikisinide yaptirdikKızlar 8. Ayda aşı var mı ya da yaptıran var mı? Bize yarına gün vermiş sağlık ocağı. Ama 8. Ay aşısı yok diye biliyorum ben.