2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba bebisler ve anneler herkes iyidir ins. Benim bebeğimin yüzünde sivilceler çıkıyor ebe senden gecen hormonların dedi ama doğal cozumu varmi cok merak ediyirum ins kasinmiyirdur
Bizde öyle doğduk hep sivilceli. Yavaş yacas geçiyor. Aynen hormonlardan. Banyo yaptırırken anne sütü katıyorum ve sampuansiz yıkıyorum.
Bizim sivilceler bütün vücudumuzda ve koca koca.

Kızlar belki hatırlarsınız bizde pamukçuk sorunu vardı bugün baktımda eski videolara doğduğundada varmış daha hastahanede ağlarken bşr videosu var dili görünğyır kuzumun ordada var en son bikaç hafta önce karbonatlı suyla silmeyi bırakmıştım boğulma tehlikesinden sonra birdaha dilinş sade suyla bile temizlemem dedim ve öylede oluyor o korku bana yetti çünki ☹️ mikostatin damlaya başlamıştık günde 4 defa şişemiz bitti hayla geçnedş bu pamukçuk her mamadan sonra biberonu yıkıyorum kaynar suya atıyorum tüm parçaları sonra mama hazırladığımda da temiz de olsa biberon emzik kısmına kaynar su döküyorum yinr hijyrne dikkat ediyorum yani neden geçmiyor bu pamukçuk ☹️ miğdesini bulandırıyor çocuğun ve ondan kaynaklı kusmalarda baya tehlikeli oluypr ağzından burundan çıkartıyor öpüre öğüre ve hep büyük risk atlatıyoruz allah korusun ☹️ pazartesi doktor kontrolümüz var yine söyleyeceğim belki başka ilaçverir hiçni yok bu pamukçuğa çözüm ☹️
Canim kaynamis ilitilmis suyla yumusak tulbentle silmek ise yariyor denedin mi bilemedim ama

Aa birde yeni öğrendiğim birleyi paylaşayım bizim kuzu karnı tok altı temiz gazı yok ama uyumuyor uyumak için aranıyor emzikte kar etmiyordu eşim araştırmış az önce denedik işe yaradı bildiğimiz havlu kağıt 2 yaprak olarak tek parça koparıyosun sonra katlamadan etmeden (2 yaprak olması uzun olsun diye sanırsam) bebişin başından çenesine yukardan aşağı sürtüyosun 15 defamış ama 15 i bulmuyo uyudu bizim kız bi deneyin 15 - 20 defa diyomuş youtubda izlemiş eşim bebişe neyi hissettirip rahatlatıyo bilmiyorum ama uyguladığım kadarıyla bi rahatsızlık görmedim rüzgar gelmiş gibi falanda yapmıyo bildiğin havlu kapıdı yüzünden geçiriyoz herhalde anlında yüzğnde parmağımızı gezdirerek rahatlatıp uyutmakla aynı olay not edin sizde 😇
Aynen canim cok ise yariyor rahatlatiyor bebisi úkuya geciyor hemen

Kıyamam kuzum lütfen toparla kendini..
Merak etme emiyor ya süt toparlar kendini..
Bol bol su içersin, bol bol emzirirsin geri akar kanallardan

Benim bebeğim :KK70: eğer yatırırsam cok seviyor, arkasında sırtını okşadığımda bütün gazını atıyor ondan sanırım 🙈
İnşallah canım benim cok sagol desteğin için🙏🏻😞

Kızlar günaydın ☀️ benim bebeğim yüzüstü uyumayı çok seviyor ve deliksiz uyuyor öyle olunca. Aranızda bebişi böyle olan var mı? Neden bebekler yüzüstü uyumak ister ki
Canim bana hastanede hemsire yüzüstü yatirma gece demisti. Ani bebek ölümüne sebebi olabiliyormus. Sadece uyanikken gaz cikarmak icin yatiriyorum ben öyle.

Merhaba bebisler ve anneler herkes iyidir ins. Benim bebeğimin yüzünde sivilceler çıkıyor ebe senden gecen hormonların dedi ama doğal cozumu varmi cok merak ediyirum ins kasinmiyirdur
Bizdede var.. Doktor zamanla geçer farklı farklı yerlerde çıkar korkma grçici dedi
Öylede oluyor
Sıcaklarda etken cnm

Sut ürünleri canim
Oy.. Allah yardmcın olsn cnm

20 gün oldu bende.. Sertlik ve şişlik yok ama ara sıra ağrı olabiliyor

Allah Allah ilk defa duydum bunu merak ettim uygulayacam 🙈🙈
Gece çok şaşırtıcı işe yaramıştı ama sabah yaramadı gerçi kaka yapmadık belki ondandır yada gece sırf babası yaptı diyedir inşallah sende işe yarar kuzum😂☺️ ben bir iki daha dener sonra bakarım artık

Canim senin kiz da erken dogmustu dimi? Boyu kilosu nasil simdi. Benimki de erkenci o yuzden merak ettim🥳
Vallaha canım 1770 doğdu 1 aylıkken 2660 idi bizi hayla sağlık ocağından aramadılar ne aşı nede kilo takip için yarın normal doktorumuza gideceğiz yarın net öğrenicem yazarım sanada ama güzel kilo aldık gibi geliyor görenlerde şaşırıyor bakalım artık yarın öğrenicez☺️

Aynı şeyleri yaşadım birebir. Eve geldik 2 gün kendimi parçaladım uyansin da emsin diye yok uyandiramadim bi turlu. En son bıraktım bakalım ellemezsem ne zaman kalkacak dedim. Baktim 3 saatte bir kendi kalkıyor aranıyor öyle devam ettim ben de. 3 saat olup da uyanmazsa o zaman kaldırıyorum daha kolay uyanıyor. Kontrole de gittiğimizde durumu anlatmıştım sarılık arttı diye korkuyorum 3 saatte bir uyanıyor dedim baktı doktor sarılığı yok dedi.

Karbonatlı suyu ağzına neyle sürdün canım? Bizde de pamukcuk başlangıcı vardı kulak çöpünü karbonatlı suya daldırıp iyice sıktım öyle temizledim her emzirme öncesi. Geçti şu an yok.
Canım pamuklu tülbentle başlamıştım sonra gazlı bez aldım karbonatlı suya batırıp sıkıp parmağıma dolayıp diline sürtüyodum ağzı köpürdü diye üstünden normal temiz suyla aynı işlemi uyguluyprdum belkide 1 ay yanlış uyguladım geçmedi ama en son öğürüp tehlikeli kusunca bıraktım işte korkuyorum dokunmaya ☹️

Canim kaynamis ilitilmis suyla yumusak tulbentle silmek ise yariyor denedin mi bilemedim ama
Denedim canım önce karbonatlı suya batırıyodum tülbenti sonra duru suya da bizimki öğürüp kusunca kprktuk artık baya kötü bi tehlike atlatmıştık 1 aydan fazla günde 3-4 defa yapmıştım ebenin tavsiyesiyle ☹️

Denedim canım önce karbonatlı suya batırıyodum tülbenti sonra duru suya da bizimki öğürüp kusunca kprktuk artık baya kötü bi tehlike atlatmıştık 1 aydan fazla günde 3-4 defa yapmıştım ebenin tavsiyesiyle ☹️
Karbonatlı su önceden öneriliyormuş. Şimdi kaynamış ılımış suya, gazlı bezi küçük parmağına dolayıp ıslattıktan sonra günde 1 kere maksimum 2 yapabilirsin benim ebenin tavsiyesi buydu

Düştü ama şimdi evde yine uyanmıyor kafayı yicem 3 saat oldu emeli saçını çektim cimcikledim hoplattım soğuk su değdirdim böyle uyanmazsa ememez yine düşeriz hastane yollarına of ne zor
Canim bekleme 3 saati bizim bide kan uyusmazligindan dolayi daha riskliydi sariligimiz saat basi emzir mutlaka 2 saat diyo doktorlar ama sen saatte bi emzirdikce bi sure sonra kendi acikip uyanacak uyanmadigi icin kan sekeri dusuyo daha cok uyuyo. Birde mumkun oldugunca sicakda yatmasin sadece zibinla yatir bi muslin ort sicakta cok uyutuyo benim onerim yinede sen daha iyi bilirsin tabi Insallah hastaneye gerek kalmaz atlatirsiniz

Vallaha canım 1770 doğdu 1 aylıkken 2660 idi bizi hayla sağlık ocağından aramadılar ne aşı nede kilo takip için yarın normal doktorumuza gideceğiz yarın net öğrenicem yazarım sanada ama güzel kilo aldık gibi geliyor görenlerde şaşırıyor bakalım artık yarın öğrenicez☺️
Daha cok boyunu merak ettim canim boyunu da unutma yazmayi😇

Back
X