- 4 Aralık 2013
- 1.143
- 1.880
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üst kısmın mı eline vursn bi ağrı uyusukluk mu canım? Hamilelikte carpal tünel sendromu cok görülüyor o olabilirBelki bi uyumayan vardır benim gibi kızlar kolum agryr yel girmiş gibi ama uyutmyor o derece agryr sabah dr gitsem ne druna gitcem onu da bilemiyorum bi fikir verin neden oldu bilmyrm
Ben daha birinciyi olmadimGünaydın bugün tetanoz aşısı günümüz ikinci dozu olcam
Şeker yüklemesi var daha hepsi üst üstte geliyoBen daha birinciyi olmadim
Fümerel Hanım harika bir doktor, tavsiye ederim. Sadece ben değil, eltim, yakın arkadaşlarım hepsi ona gidiyor. Herkes çok memnun. İnternet yorumlarıda çok iyi zaten. Relax sakin ilgili bir kadın. MaşallahBende anadolu hastanesine gidiyorum da fümeral ince doktorum eyer sende silivride oturuyorsan iyimi dicektim teşekkür ederim
Ekmeğe damlatiyorum ben canımKızlarbana sağlık ocağından devid3 verdiler günde 10 damla dedi ama açmı tokmu suyamı damlatcam yoksa kaşığa damlatıptamı içcem sormak aklıma gelmedi kullanan varmı
Ozaman nasıl istersen kullanabiliyorsundur çok sağol canım benimEkmeğe damlatiyorum ben canım
Yoksa içemem ki aşırı yağlı bir şey:)Ozaman nasıl istersen kullanabiliyorsundur çok sağol canım benim
Şuan 22+0 dayız 19+6 da 353 gramdı bidahaki muayeneye Mart ın 10 undan sonra bakalım ne kadar gelecekMerhabalar bebek kilolarınız nedir arkadaslar bizim bugün detaylı usg miz vardı 20+1 haftalık 343 gr olmusuz
Ohh şifa olsun ben de bir kilo daha almışım ayı yavrusu gibi olucam kesinGünaydın kızlar 4 buçuk ayın sonunda iştahım açılmaya karar verdi benim de 2-3 gündür deli gibi açım sanki ya 2 saatte bir acıkıyorum dün tam 5 öğün yemek yedim Daha önce böyle olmadığı hatta bana zorla yemek ye dedikleri için etrafımdakiler de çok şaşırıyor tabi
Normal canım devletteyse benim de 15 günü bulmuştu:)Günaydın hanımlar :) 2 hafta önce kan vermiştim 4 lu icin hala çıkmadı ya normal mi
Ben suya damlatiyorum canım bazen de ekmeğe damlatiyorum sana kalmış :)Kızlarbana sağlık ocağından devid3 verdiler günde 10 damla dedi ama açmı tokmu suyamı damlatcam yoksa kaşığa damlatıptamı içcem sormak aklıma gelmedi kullanan varmı
Carsamba gunu ilk dozum vurulacak gulum 25 de de seker yuklemesiŞeker yüklemesi var daha hepsi üst üstte geliyo
Masallah benim ki de olmustur belki 350 grm lardaŞuan 22+0 dayız 19+6 da 353 gramdı bidahaki muayeneye Mart ın 10 undan sonra bakalım ne kadar gelecek
Ben onceden kullandim onu kahvaltiyla birlikte yedim canim ekmege damlatip veya sadece kasiga damlatip ictim suya damlatinca kalıyor du birazKızlarbana sağlık ocağından devid3 verdiler günde 10 damla dedi ama açmı tokmu suyamı damlatcam yoksa kaşığa damlatıptamı içcem sormak aklıma gelmedi kullanan varmı
Doktordan geldim canım bende de ilk defa pembemsi Bi leke oldu hemen doktoruma yazdım bu haftalarda Bi bulgu Oluşturmaz yeni baktık zaten sıkıntı olmaz dedi banaHanimlar ilk defa peceteye gelen hafif kahve bir akinti oldu sizdede oldu mu
Hmm o zaman tedirginlige gerek yok anladığım kadariylaDoktordan geldim canım bende de ilk defa pembemsi Bi leke oldu hemen doktoruma yazdım bu haftalarda Bi bulgu Oluşturmaz yeni baktık zaten sıkıntı olmaz dedi bana
Merhaba canım az önce geldm kontrolden 20+1 im 380gr olmuşuz.Merhabalar bebek kilolarınız nedir arkadaslar bizim bugün detaylı usg miz vardı 20+1 haftalık 343 gr olmusuz
Evet doktorum öyle dedi canım. Tabi yinede takipteyim Bi daha olmadı şükür şimdilikHmm o zaman tedirginlige gerek yok anladığım kadariyla