Bence de araba ilk etapta lazım değil, puset ya da portbebe yeterli. Ama yılbaşında her şey zamlanacak gibi duruyor. Karar verildiyse alsa daha iyi. Yine baharda ve yazın kullanır parkta bebek gezdirirkenBen hiç yürüyerek gitmedim ilk etapta... Haklısın araba yoksa ya da kışın ortasında yürümek zorundaysan alınması lazım tabi...
Ben de bundan aldım bir de sabahlığını ürünü görmedim henüz ama daha önceden SUWENden aldığım ürünlerden acayip memnundum fiyatı da uygun geldi hemen kaptımBen yedek bunu aldım canım indirimle 85 TL ye, bide doğum çekimi olacak
Onun içinn süslü Bi tane lazım onu bulamadım. Bulan paylaşsın lütfen
Foo foo yu mu diyosun canım. Ruslar çok kullanıyor Bi yerde okudum aynı fabrikadan çıkıyormuş doona ile aynı malzeme diyolar. Bi bak istersen
Ben ilk çocuğumda almamıştım ama bunu çok öven var. Bir akrabam gönderecek sağolsun. Ilk 6 ay kullanılıyor diye duydum.Kızlar bu tarz bşey ilk zamanlar kuşlanışlı olur mu almalı mıyız?
Pusetle aynı görevi mi görüyo bu
Babynestimiz var ama ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum
Beşiğimiz 60 120 tekerlekli olduğu için her odaya yine gider ama yatak odasına koymayı düşünüyorum
Evet malesef. Pusetle normal arabaya konacaksa gerek yok pusetle al götür ama arabasi olmayan ya da arabasi olup ehliyeti olmayan icin önemli. Bu sebeple aldim bende direkt araba. 4 5 ine kadar kullanirlar herhalde zatenBen hiç yürüyerek gitmedim ilk etapta... Haklısın araba yoksa ya da kışın ortasında yürümek zorundaysan alınması lazım tabi...
Çekim olarak ben de çok istemiyorum pandemi vs. Ama ailece güzel bir fotomuz olsun isterim. Hatıra olur. Bebekleri uyutup ve degisik elbiseler tulumlar giydirip çekim yaptırınca ne biliyim çocuk oyuncak olmuş gibi geliyor. Kaç saat sürüyor o halde üşür mü vs diye üzülüyorum. Yine de yenidoğan çekimi yaptıracak varsa herkesin kendi çocuğu saygı duyarim.Ben de bundan aldım bir de sabahlığını ürünü görmedim henüz ama daha önceden SUWENden aldığım ürünlerden acayip memnundum fiyatı da uygun geldi hemen kaptım
Resim çekimi mevzusu da ben biraz sevmiyorum böyle şeyleri aşırı süsler falan o yüzden yapmayacağım hele bi de pandemi var hiç yapmam
İşe başlayacağım içinde o zaman 2 gün eksik olur işyerinden sorun olabilir dimi2 günün gider, benim arkadaşın başına geldi...
Anakucağı kesinlikle alınması gerek.Kızlar bu tarz bşey ilk zamanlar kuşlanışlı olur mu almalı mıyız?
Pusetle aynı görevi mi görüyo bu
Babynestimiz var ama ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum
Beşiğimiz 60 120 tekerlekli olduğu için her odaya yine gider ama yatak odasına koymayı düşünüyorum
Sağol canımHayir cnm 32+2 olarqk başlar hesaplama
Eğer ilk doğumun olacaksa tavsiye ederim ne güzel..bazı şeyler nasip tabii ki bnm kız kiloluydu ondan normal doğum olmadı sezeryan oldu , ama yaşadım normal doğumu da.. hakkımızda hayırlısı olsunOnu sen istersin canim ek ucreti var
Ozelde 500 -750 bazilarinda daha çok bazisinda daha az arasi degisiyor.
Benim doguma da zam geldi 3500 bide onu yaptirsam 4 u gececek ama bende merak ediyorum. Kararsizim.
2500larda dogum yeri bulsam iyi olurdu
Anakucağı kesinlikle alınması gerek.
Babynestte sadece uyutursunuz. Bunlarda oyalanıyorlar ,hoşlarına gidiyor. Özellikle anne karnınındaki sesleri çıkaran, rahatlatan şekilde sağlayanlar fln var.
Bende eşime zorla 4moms aldırdıminaşllah oğlışum çok severde benmkinin çenesine maruz kalmam
Prego fln da çok tavsiye ediliyor bir bak istersen cnm
Ameliyatta bize eşlik edecek doğum fotoğrafcısı, hastanenin fotoğrafcısı olduğu için tüm tedbirler alınıyor.bebek doğarken ve yeni doğduğunda çekiliyor erttesi gün odaya gelip anne ve babayla çekim yapılıyor lohusa pijaması ile sizin bahsettiğiniz ayrı bebek 15 günlükken fotoğraf stüdyosuna götürüp konsept çekim yapmakÇekim olarak ben de çok istemiyorum pandemi vs. Ama ailece güzel bir fotomuz olsun isterim. Hatıra olur. Bebekleri uyutup ve degisik elbiseler tulumlar giydirip çekim yaptırınca ne biliyim çocuk oyuncak olmuş gibi geliyor. Kaç saat sürüyor o halde üşür mü vs diye üzülüyorum. Yine de yenidoğan çekimi yaptıracak varsa herkesin kendi çocuğu saygı duyarim.
Canımm çok sevindim faydam olduğuna, ben tam onu alacakken inglesina indirime girdi onu aldımAynen ondan alcam zaten sayende insallah sana cok dua etcem.memnnn kalip tipi de tam.istedfgm gbi
Fyat da iyi bi de hem oto koltugu hem bebek arabasi bissuru parcayla ugrasamam ben
Ben biraz korkuyorum bu tarz uygulamalardan. Arastirinca da gördüm çünkü ama dayanamazsam taktiririm. Zaten biraz acildiktan sonra takıyorlarmis. Hepsi dogum ya ne fark eder. Bosver sezeryan normal fark etmez.Eğer ilk doğumun olacaksa tavsiye ederim ne güzel..bazı şeyler nasip tabii ki bnm kız kiloluydu ondan normal doğum olmadı sezeryan oldu , ama yaşadım normal doğumu da.. hakkımızda hayırlısı olsun
Canımm çok sevindim faydam olduğuna, ben tam onu alacakken inglesina indirime girdi onu aldım
Aynen normal doğum en güzeli hemen ayağa kalkıp bebeğine bakabiliyorsun sezeryanda bu biraz zor oluyor..ille de biseyi tutturmamakta lazımmış ben çok diretmistim ama herşey de vardır bir hayır..ins kolaylıkla alırız bebislerimizi kucağımızaBen biraz korkuyorum bu tarz uygulamalardan. Arastirinca da gördüm çünkü ama dayanamazsam taktiririm. Zaten biraz acildiktan sonra takıyorlarmis. Hepsi dogum ya ne fark eder. Bosver sezeryan normal fark etmez.
Ben sadece sezeryandan da biraz cekindigimden basta normal dogum isteyecegm olmazsa olmaz.
Yo işyerinde sorun yok ama aktarılacak izinden iki gün düşüyorlar...İşe başlayacağım içinde o zaman 2 gün eksik olur işyerinden sorun olabilir dimi
AminAynen normal doğum en güzeli hemen ayağa kalkıp bebeğine bakabiliyorsun sezeryanda bu biraz zor oluyor..ille de biseyi tutturmamakta lazımmış ben çok diretmistim ama herşey de vardır bir hayır..ins kolaylıkla alırız bebislerimizi kucağımıza
Anladım canım sağol hatırlarsan benim mevzu karışıkYo işyerinde sorun yok ama aktarılacak izinden iki gün düşüyorlar...
Hatırlıyorum 24ü önceden verdi. Ya benim arkadaş da daldı kimse de hatırlatmadı sağolsunlar, yalvar yakar 4 günü devretmediler. Ne getirirsen o dediler. Şu an idari izinlisin ya sorun olmaz işyerinden dönüşüm muhabbetine idari izinli gösterilirsin o iki gün... Tabi konuş ama bence insan kaynaklarınızla bi...Anladım canım sağol hatırlarsan benim mevzu karışık24 hafta raporu veren doktor karıştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?