• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Canım çarşamba netleşicek hersey doktora o zaman gidicem , su an coraspin kullanıyorum sadece. Bhcg değerin kaçtı senin?😊
Ben daha hic bi tahlil ettirmedim evdeki gebelik testleriyle orendim yarin belki ederim eyer doktor bulursam .
Ne zaman basladiniz coraspirine siz 😊ben nerdeyse 6 aydir asit folikle ikisini birlikde iciyorum

Ben daha hic bi tahlil ettirmedim evdeki gebelik testleriyle orendim yarin belki ederim eyer doktor bulursam .
Ne zaman basladiniz coraspirine siz 😊ben nerdeyse 6 aydir asit folikle ikisini birlikde iciyorum
Aynen bende 6 aydır içiyorum folikte içiyorumda o pıhtılaşma için değil diye demedim onu😊 bat ne zamandı?

Evet 1 er tane içiyorum canım😊
Iyi ozamn demek doru yoldan gidiypmusum insallah bise olmaz bazen icmeyi unutuyodum zaten doktiruma kalsa neden basladin diye erkenden hamile kalininca baslanmasi gerekiyo diyo bende icimden sen ole de ben biliyorum isimi dedim 😂😂

Iyi ozamn demek doru yoldan gidiypmusum insallah bise olmaz bazen icmeyi unutuyodum zaten doktiruma kalsa neden basladin diye erkenden hamile kalininca baslanmasi gerekiyo diyo bende icimden sen ole de ben biliyorum isimi dedim 😂😂
😂😂 kaybetme korkusundan işte hemen içmek istiyoruz😞

😂😂 kaybetme korkusundan işte hemen içmek istiyoruz😞
Oyle kotuki bugun butun doktorlari ayaga kaldircam ben 2 tabe kaybettim bunuda kaybedemem film cekilip igne baslancakmis hamile kalinca hemen onlara baslasin.
Burda bide kotuyani aile doktorundan bi kan testi yaptircaksinki herdey ilerleye yoksa sorun cikarcaklar normal genekologa gitsem naletler isde urastiriyolar 😕

Oyle kotuki bugun butun doktorlari ayaga kaldircam ben 2 tabe kaybettim bunuda kaybedemem film cekilip igne baslancakmis hamile kalinca hemen onlara baslasin.
Burda bide kotuyani aile doktorundan bi kan testi yaptircaksinki herdey ilerleye yoksa sorun cikarcaklar normal genekologa gitsem naletler isde urastiriyolar 😕
Sen hemen kan ver bi git progesteron iğne vs bişeyler yaparlar hem belki

ilk oğlum 14 şubat 2016 doğumlu
şimdi mayıs bat 10, nasip olursa inşallah
ikinci bebeğimde 2021 şubat olur :KK36:

Kızlar merhaba, yeni topiğimiz hayırlı olsun.. Ben de en sonunda aranıza katılıyorum.. Benim bat 2 gün geçti, bu sabah kaset test yaptım. Şükürler olsun ki silik 2.çizgiyi gördüm.. 1 senedir uğraşıyorduk.. İlk çocuğumuz olacak inşallah! Hayırlısıyla sağlıkla devam etsin.. Testim biraz silik çktı.. Sanırım 2 gün gecikmeyle daha koyu olması gerekirdi.. Yumurtamın geç çatladığını düşünüyorum. Ovülasyon testi ile takip etmiştim. 8 Mayıs'ta test çizgisi koyuydu, 9 Mayıs'ta çizgi silikleşmeye başlamıştı ama bence çatlaması 11 Mayıs sabahını buldu, çünkü o sabah kasıklarımda ağrı hissettim. Sabahki testimi de ekliyorum. Kan testini henüz yaptırmadım.. 20200527_091842.jpg

Kızlar merhaba, yeni topiğimiz hayırlı olsun.. Ben de en sonunda aranıza katılıyorum.. Benim bat 2 gün geçti, bu sabah kaset test yaptım. Şükürler olsun ki silik 2.çizgiyi gördüm.. 1 senedir uğraşıyorduk.. İlk çocuğumuz olacak inşallah! Hayırlısıyla sağlıkla devam etsin.. Testim biraz silik çktı.. Sanırım 2 gün gecikmeyle daha koyu olması gerekirdi.. Yumurtamın geç çatladığını düşünüyorum. Ovülasyon testi ile takip etmiştim. 8 Mayıs'ta test çizgisi koyuydu, 9 Mayıs'ta çizgi silikleşmeye başlamıştı ama bence çatlaması 11 Mayıs sabahını buldu, çünkü o sabah kasıklarımda ağrı hissettim. Sabahki testimi de ekliyorum. Kan testini henüz yaptırmadım..Eki Görüntüle 2640439
Hayırlı olsun ,hoşgeldiniz, inşallah bende katılırım araniza bat 16 haziran

merhaba arkadaşlar, benimde de bat 17 haziran ovülasyon takibindeyim şuan, henüz çok erken ama şubat annesi olmayı istiyorum bakalım neler olacak :KK200:

Mrb bnde ins subat 2021 annesı olcam, ıkı cocugum var 3.gelıcek nasipse, beklenmedık zamanda oldu ama nasıbıyle gelır ıns cocuklarım 4 ve 2 yasında, sat 27 nısa in, dgm zamanı 1 şubat gözüküyor rabbımden hayrlısı ıns, kan sonclarım yarın cıkıcak nasıpse 3 gun gecıkmeye test yaptım🥰

Eklentiler

• IMG-20200527-WA0001.jpeg
    IMG-20200527-WA0001.jpeg
    37,7 KB · Görüntüleme: 79
Mrb bnde ins subat 2021 annesı olcam, ıkı cocugum var 3.gelıcek nasipse, beklenmedık zamanda oldu ama nasıbıyle gelır ıns cocuklarım 4 ve 2 yasında, sat 27 nısa in, dgm zamanı 1 şubat gözüküyor rabbımden hayrlısı ıns, kan sonclarım yarın cıkıcak nasıpse 3 gun gecıkmeye test yaptım🥰
tebrikler, darısı başımıza :dua: :KK200:

Back