• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Benim adet günüme daha var beklemedeyim yalnız karnında şişkinlik var bariz belirti olabilir mi

Kızlar merhaba, yeni topiğimiz hayırlı olsun.. Ben de en sonunda aranıza katılıyorum.. Benim bat 2 gün geçti, bu sabah kaset test yaptım. Şükürler olsun ki silik 2.çizgiyi gördüm.. 1 senedir uğraşıyorduk.. İlk çocuğumuz olacak inşallah! Hayırlısıyla sağlıkla devam etsin.. Testim biraz silik çktı.. Sanırım 2 gün gecikmeyle daha koyu olması gerekirdi.. Yumurtamın geç çatladığını düşünüyorum. Ovülasyon testi ile takip etmiştim. 8 Mayıs'ta test çizgisi koyuydu, 9 Mayıs'ta çizgi silikleşmeye başlamıştı ama bence çatlaması 11 Mayıs sabahını buldu, çünkü o sabah kasıklarımda ağrı hissettim. Sabahki testimi de ekliyorum. Kan testini henüz yaptırmadım..Eki Görüntüle 2640439
İlk bebeğimde bende böyle görmüştüm silikti kan testinden kesin sonuç alabilirsiniz

İlk bebeğimde bende böyle görmüştüm silikti kan testinden kesin sonuç alabilirsiniz
Böyle görenleri duydukça içim biraz rahatlıyor..
Kan testini 1 Haziran'da yaptıracağım, sağlık ocakları sadece bir gün kan alıyormuş.. hem o zamana kadar değerim de biraz artar.. Umarım herşey yolunda gider..

Böyle görenleri duydukça içim biraz rahatlıyor..
Kan testini 1 Haziran'da yaptıracağım, sağlık ocakları sadece bir gün kan alıyormuş.. hem o zamana kadar değerim de biraz artar.. Umarım herşey yolunda gider..
Geç döllenme olduğunda silik çıkar genelde hayırlı olsun

Selam Kızlarr
Bende şubat annesi olucam İnş bata 6 gün varken erken gebelik testiyle öğrenmiştim dün kan verdim sonuç pozitif İnş yarın keseyi görmeye gidicem 😍
Ne zaman test yaptınız bende merak ediyorum :) sat 13 mayıstı

Merhabalar. Hamile arkadaşlarıma hayırlı olsun. Bekleyenlerin de müjdeli haber almalarını dilerim. 1 gün Bat gecikmesiyle dün akşam 3. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim. ☺ Şaşkınım şimdilik
Allah kucağınıza almayı nasip etsin
İyi Cesaret 3. Çocuk yaa
Ben 2.yi istiyorum oğlum var 8 yaşında hala kararsızım :)))

Hayırlı olsun ben biraz daha bekleyeyim test için erken bat 8 haziran
teşekkür ederim inş sizinde bebişiniz vardır biraz daha bekleyin 2_3 haziran gibi erken gebelik testi yaparsınız gerçi yumurtlama dan yumurtlama ya değişiyor yanıştmayım sizi

teşekkür ederim inş sizinde bebişiniz vardır biraz daha bekleyin 2_3 haziran gibi erken gebelik testi yaparsınız gerçi yumurtlama dan yumurtlama ya değişiyor yanıştmayım sizi
Evet heyecanlıyım bende Haziran girince test yapacağım

Allah kucağınıza almayı nasip etsin
İyi Cesaret 3. Çocuk yaa
Ben 2.yi istiyorum oğlum var 8 yaşında hala kararsızım :)))
Pek cesaret denilemez çünkü planlı bir gebelik değil. 3 çocuk hayalimdi ama şimdi değildi. Allahtan geleni başımızın üstüne koyacağız artık.🥰 Dün test yaptığımda pozitif çıkınca üzülüp biraz ağladım. Çünkü çocuklara yetebilmek, hakkıyla yetiştirebilmek endişesi sardı.

Pek cesaret denilemez çünkü planlı bir gebelik değil. 3 çocuk hayalimdi ama şimdi değildi. Allahtan geleni başımızın üstüne koyacağız artık.🥰 Dün test yaptığımda pozitif çıkınca üzülüp biraz ağladım. Çünkü çocuklara yetebilmek, hakkıyla yetiştirebilmek endişesi sardı.
Çok haklısınız hayırlısı olsun

Bi cocuk icin kardeş bulunmaz nimet ve en güzel hediye bence😊 Zor olabilir ama Allah kolaylığını verecektir😊

Back