2021 Şubat Anneleri

Canım bence kendine belirli bir süre belirleme. Geçen mesela son yarım saat ağlaması iyi birşey değil kendini güvensiz hissetmiştir. O ağladığında yanına geleceğini bilmesi lazım bu alışma sürecinde. Başta 1 dk sonra sonra 2 dk artık neyse ama onun dünyasında şimdi sadece sen varsın en güvendiği de sensin. Bu alışma sürecinde gerekirse izin süreni uzatmanı tavsiye ederim. Çünkü artık kim yabancı kim anne baba bunları daha iyi algılıyorlar

Ve hande_buse nin dediği gibi senin yanında o tanımadığı kişiye alışması lazım bir anda birlikte oyunlar oynayarak arada sen onları başbaşa bırakarak giderek bakan kişi ile temas ve etkileşimini arttırmalı.

F fatosayk bebisin alisma sureci nasil ilerliyor?
Bu aralar oglumda bana duskunlesti kime gitse eliyle beni isaret edip gelmek istiyor emekleyip bacaklarima sariliyor mart ayinda nasil ayrilcam bilmiyorum bazen erken ayrilmak en iyii gb geliyir bazende hic kopmamak.bahar geliyor yaz gelecek prkta bahcede oynatmak vardi duygusala bagliyorum

hande_buse cumartesi günü bakıcı teyzemiz in evine gittik. Bize de gelin, görsün dedi. Bir anda size geldim, nerden çıktı bu kadın der diye cuma günü 2 saat disardaydim ben gittikten yarım saat sonra uyumuş. Bir önce ki günden daha iyiydi dedi teyzemiz. Oyuncaklarla oynamış. Tabii abimiz evde belki onunda etkisiyle daha rahat olabilir. Bu hafta son haftam bakalım bu hafta yine 1 er yada 2 şer saat dışarıda olucam.insallah İçimiz rahat şekilde işe başlarız. Hem anneye hem de bebeğe zor bir süreç, Rabbim Yardımcımız olsun. Sende ise başlamadan 3hafta önceden ayarlamaya çalış, arkadaşın dediği gibi kademe kademe bırakmak gerekiyor. İnşallah kolaylıkla alışır lar biran once

merhaba sevgili anneler
öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim.
hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım?
spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?
mobil gebelik uygulamalarından hangisini tavsiye edersiniz? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
ayrıca manevi olarak ekstra bir dua ibadet vs tavsiye eder misiniz gebelik boyunca?

Ya naptınız acaba İzmir de buldunuz mu. Bende ablam için merak ettim. Ben daha önce Ata da yaptım doğumu çok iyiydi yeniydi ozaman . Doktorumda çok iyiydi ama doktor ayrılmış. Şuan nasıl bilmiyorum . Ama 3 tane hastahane sıkıntılı. Daha önce doğum yapan 2 kişi söylemişti banada sıkıntı yaşamışlar.

3 gundur uykusu iyice karisan bir oglum var sizde durumlar nasil kizlar. Ben ben olmaktan ciktim gece gunduz toplam 12 saat uyursa sukreder haldeyim.

Arkadaşlar selamlar nasılsınız uzun zaman oldu yazamadım burası da aktif değil sanırım 21 ay arası olan 2 bebiş annesiyim. Çok zorlanıyorum bu ara uykusuzluk kardeş kıskançlığı derken sizler nasılsınız umarım herkes iyidir bal bebislere bol kokulu öpücük

artik kimse yazmiyo buraya dogurana kadarmis hayirsizlar

Biz de öyleyiz, ufaklığım henüz yürümedi, dişiydi uykusuzluğuydu değişik hallerde. Ablanın kıskançlıklarıyla zıvanadan çıktık. Büyüğü kreşe başlattık iki gün önce, umarım çözüm olur.

Bu grupta 2 çocuklu olanlar vardı canım yalnız değilsin. Zor gerçekten Allah kolaylık versin

Yalnız değilsin bizimkilerin arası da 19 ay ve bu aralar hiç anlaşamıyorlar. Büyük küçüğü yanında istemiyor küçük de onun peşini bırakmıyor karşılıklı dövüşüyorlar. Allah seninde yardımcın olsun hatırladığım kadarıyla çalışıyordun da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…