Canım bence kendine belirli bir süre belirleme. Geçen mesela son yarım saat ağlaması iyi birşey değil kendini güvensiz hissetmiştir. O ağladığında yanına geleceğini bilmesi lazım bu alışma sürecinde. Başta 1 dk sonra sonra 2 dk artık neyse ama onun dünyasında şimdi sadece sen varsın en güvendiği de sensin. Bu alışma sürecinde gerekirse izin süreni uzatmanı tavsiye ederim. Çünkü artık kim yabancı kim anne baba bunları daha iyi algılıyorlarBugünde 3 saat geldi teyzemiz. Ama oğlum gözünün önünden beni ayırmıyor. Ayağa kalksam başlıyor ağlamaya. Son 7 güne girecegim haftaya ise başlamak için. Çok moralim bozuldu, nasıl olacak diye. Kendini yırtıyor resmen çocuk.abi ve ablayi evde bırakıp hergün 1 saat dışarı çıkacağım. Düşünmekten başıma ağrılar giriyor, ne zor durum. Keşke küçük yaşta başlasaydım işe bu sorunları yaşamazdım diye düşünüyorumkızlar dua edin lütfen. Çaresizlik zor..
VeCanım bence kendine belirli bir süre belirleme. Geçen mesela son yarım saat ağlaması iyi birşey değil kendini güvensiz hissetmiştir. O ağladığında yanına geleceğini bilmesi lazım bu alışma sürecinde. Başta 1 dk sonra sonra 2 dk artık neyse ama onun dünyasında şimdi sadece sen varsın en güvendiği de sensin. Bu alışma sürecinde gerekirse izin süreni uzatmanı tavsiye ederim. Çünkü artık kim yabancı kim anne baba bunları daha iyi algılıyorlar
F fatosayk bebisin alisma sureci nasil ilerliyor?
Bu aralar oglumda bana duskunlesti kime gitse eliyle beni isaret edip gelmek istiyor emekleyip bacaklarima sariliyor mart ayinda nasil ayrilcam bilmiyorum bazen erken ayrilmak en iyii gb geliyir bazende hic kopmamak.bahar geliyor yaz gelecek prkta bahcede oynatmak vardi duygusala bagliyorum
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin yakışıklı oğlunuGüzel annelerim, melek kızımın güzel teyzeleri, Allahın izniyle yarın oğluma kavuscam, dualarınızi bekliyorum, Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşurum inşallah..
Çok sevindim canım, Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin :) bizler için de bol bol kokla miniğiGüzel annelerim Cok sukur sağlıkla kavuştuk oğlumla
Ya naptınız acaba İzmir de buldunuz mu. Bende ablam için merak ettim. Ben daha önce Ata da yaptım doğumu çok iyiydi yeniydi ozaman . Doktorumda çok iyiydi ama doktor ayrılmış. Şuan nasıl bilmiyorum . Ama 3 tane hastahane sıkıntılı. Daha önce doğum yapan 2 kişi söylemişti banada sıkıntı yaşamışlar.Ben gecici çözüm olarak en yakınımdaki özel hastaneye gittim şansıma ssk anlaşmalıymış %20 ödedim her şeye test vb. Ben ankaradan taşındım İzmire, ankarada hastanelerin paketleri vardı işte 9 ay muayene testler ve doğum gibi hatta foto çekimi ve oda süsleme bile pakete ekleniyordu. İzmirde nasıl bilmiyorum haftaya medical park a gidicem paket var mı bakmaya burda çok iyi özel hastaneler yok adı duyulmuş. Kafam çok karışık bilen varsa bizi aydınlatsın nasıl oluyo bu işler
Sağlıcakla güle eğlene büyüt yavrunu inşallahGüzel annelerim Cok sukur sağlıkla kavuştuk oğlumla
Distendir canım. BEnimki gece 4 kez falan uyanır. Koca oğlan3 gundur uykusu iyice karisan bir oglum var sizde durumlar nasil kizlar. Ben ben olmaktan ciktim gece gunduz toplam 12 saat uyursa sukreder haldeyim.
Yaaa çok sevindimGüzel annelerim Cok sukur sağlıkla kavuştuk oğlumla
artik kimse yazmiyo buraya dogurana kadarmis hayirsizlarArkadaşlar selamlar nasılsınız uzun zaman oldu yazamadım burası da aktif değil sanırım 21 ay arası olan 2 bebiş annesiyim. Çok zorlanıyorum bu ara uykusuzluk kardeş kıskançlığı derken sizler nasılsınız umarım herkes iyidir bal bebislere bol kokulu öpücük
Biz de öyleyiz, ufaklığım henüz yürümedi, dişiydi uykusuzluğuydu değişik hallerde. Ablanın kıskançlıklarıyla zıvanadan çıktık. Büyüğü kreşe başlattık iki gün önce, umarım çözüm olur.Arkadaşlar selamlar nasılsınız uzun zaman oldu yazamadım burası da aktif değil sanırım 21 ay arası olan 2 bebiş annesiyim. Çok zorlanıyorum bu ara uykusuzluk kardeş kıskançlığı derken sizler nasılsınız umarım herkes iyidir bal bebislere bol kokulu öpücük
Ev işleri çocuk bakma koca derdi vs derken zor geliyor burası :)artik kimse yazmiyo buraya dogurana kadarmis hayirsizlar
Bu grupta 2 çocuklu olanlar vardı canım yalnız değilsin. Zor gerçekten Allah kolaylık versinArkadaşlar selamlar nasılsınız uzun zaman oldu yazamadım burası da aktif değil sanırım 21 ay arası olan 2 bebiş annesiyim. Çok zorlanıyorum bu ara uykusuzluk kardeş kıskançlığı derken sizler nasılsınız umarım herkes iyidir bal bebislere bol kokulu öpücük
Yalnız değilsin bizimkilerin arası da 19 ay ve bu aralar hiç anlaşamıyorlar. Büyük küçüğü yanında istemiyor küçük de onun peşini bırakmıyor karşılıklı dövüşüyorlar. Allah seninde yardımcın olsun hatırladığım kadarıyla çalışıyordun da .Arkadaşlar selamlar nasılsınız uzun zaman oldu yazamadım burası da aktif değil sanırım 21 ay arası olan 2 bebiş annesiyim. Çok zorlanıyorum bu ara uykusuzluk kardeş kıskançlığı derken sizler nasılsınız umarım herkes iyidir bal bebislere bol kokulu öpücük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?