Çok teşekkür ederim.Gecmis olsun cok. Hepinizin iyi olmaniza sevindim.
Bana çok yalnızmışım gbi geliyor ya nedense. 4.ay atağından beridir 2 saat uyuyamadım. Bu aralar saat başı oldu diye mutlu olck duruma geldim. Gece 3 ten sonrasını hatrlmıyorum uyanmasını da 6-6 30 çekti ztn karanlıktaYlniz degilsinhatta bugun.eczaneye sorduk dis cikarmadan dedi direk. Damla versekmi diye dusunduk.coxugun beynini uyusturuyo diye uyku damlasi tavsiye etmedi.
Bizde de hep var özellkle ayak tırnakalrı baya derinden kırılıyor. Bnm bildiğim çinko eksikliği dir ama sürtmedendir dye dğşndmKizlar benim kızın tırnaklarınin ucu kırılıyor ya baktım da vitamin eksikliğinden diyor sizin beneklerde var mı böyle bir durum.bi de vitamin olarak ne kullanıyorsunuz
Baktım da bnde çinko demir eksikliği diyor kan tahlili yaptırdım 11 çıktı tam sınırda..kan ilacı ne kullanıyorsunuz acaba..vegaferon kabız yapar diye bıraktımBizde de hep var özellkle ayak tırnakalrı baya derinden kırılıyor. Bnm bildiğim çinko eksikliği dir ama sürtmedendir dye dğşndm
Bn jan tahlili yaptrmadım daha dr gerek görmedi. Ocean ve newvit kullanıyorum ben . Sağlık ocağınınkinn içinde paraben var dye kullnmadm hiçBaktım da bnde çinko demir eksikliği diyor kan tahlili yaptırdım 11 çıktı tam sınırda..kan ilacı ne kullanıyorsunuz acaba..vegaferon kabız yapar diye bıraktım
Tmm cnm bnde guvenemedigim için kullanmadım her gün veriyoruz çocuklara Allah korusunBn jan tahlili yaptrmadım daha dr gerek görmedi. Ocean ve newvit kullanıyorum ben . Sağlık ocağınınkinn içinde paraben var dye kullnmadm hiç
Merhaba benim oğlum 10 aylık olmak üzere. Toplamda 8 dişi var. Ben artık bizim yeşillerimizden veriyorum. Tuzsuz yapıyorum biz yerken atıyoruz tuzunu. Çorba vermiyorum çok fazla suyla karnını şişirememek için. Daha çok mevsim sebzeleri bakliyat köfte o şekild e bir menüm var. Kış sebzelerini severek yiyor. Yeşil mercimeği de sevdi. Pütürlük için de benim oğlum çiğnemek istiyor aynı bizim gibi. O yüzden küçük lokmalar şeklinde yumuşak olanları veriyorum.Bir de yemek ve çorba önerisi alabilirim özellikle sebze türü
Anladım canım bizim kızin Daha yeni dişleri çıkmaya başladı sonundaMerhaba benim oğlum 10 aylık olmak üzere. Toplamda 8 dişi var. Ben artık bizim yeşillerimizden veriyorum. Tuzsuz yapıyorum biz yerken atıyoruz tuzunu. Çorba vermiyorum çok fazla suyla karnını şişirememek için. Daha çok mevsim sebzeleri bakliyat köfte o şekild e bir menüm var. Kış sebzelerini severek yiyor. Yeşil mercimeği de sevdi. Pütürlük için de benim oğlum çiğnemek istiyor aynı bizim gibi. O yüzden küçük lokmalar şeklinde yumuşak olanları veriyorum.
Brokoli çorbasını sevdi bizimki. Sogan, sarımsak,havuç ve brokli ile yaptım koyu mercimek çorbası oldu. Meyve olarak cennet hurması verdim olgunlaşmış. Muz bizim oğlanı da kabız yaptı. Elma sevmedi. Mandalina verdim. Filesine koyuyorum emiyor. Ama asitli olduğu için çok vermiyorum.Anladım canım bizim kızin Daha yeni dişleri çıkmaya başladı sonundaben de pırasa veriyorum ıspanak da yiyor brokoli çorbası denemedim onu deniycem köfte hiç vermedim boğazında kalır diye ama yemeklere kıyma katiyorum onu yiyor..meyve olarak ne veriyorsunuz muz kabız yaptı bizim kızı o yüzden vermiyorum elma ve armut veriyoruz arada bir de avokado katiyorum sert olduğu için elma ve armut mecbur blender yapıyorum da sanırım bir süre daha devam edecek bu blender işi dişler daha yeni çıkıyor diğer türlü de boğazında kalıyor hemen
Masallah oğlunuza. Bu aylar daha tatlılar ama zorlar da aynı zamanda. Daha dikkat etmek lazım geliyor. Benim oğlanın süt ve yumurta alerjisi olduğu için kahvaltı seçeneği biraz kısıtlı. Ama bu aralar elinde tutup yemek istiyor.Merhaba Kızlar benim oğlan da 10 aylık
Allah ne verdiyse her şeyi yediriyorum valla
Zaten doktor da öyle dedi her şeyi yiyebilir az tuzlu olsun dedi.
Zaten tuzsuz yemiyor sevmiyor artık o yüzden kendi yemeklerimizi az tuzlu yapıyorum artık bebeye ayriyetten pek yapmıyorum
Ha bazen biz dışardan söylüyozo zaman yapıyorum ayrı.
Sebze yesin diye lezzetlendirecek şeyler katıyorum ıspanağı patatesli yapıyorum mesela ya da erişte katıyorum yA da et suyu ilik suyu o zaman çok seviyor. Et balık da veriyorum anası babası gibi etçi oldu. Eti görünce gözleri pörtlüyor
7 tane dişi var valla yukardaki arkadaş meyve püresinde veriyorum demiş Ama ben mesela mandalinayı eline veriyorum dilim dilim yiyor. Bence biraz cesaretli olup denemek lazım aslında Birçok şeyi yapabiliyorlar.
Muz kabız yapmaması için içine zeytinyağı koyabilirsiniz o şekilde yapmıyor.
Avokadoyu muzla da karıştırabilirsiniz o da kabız yapmaz. Avokado yağlı bi meyve olduğu için.
Kahvaltıda değişik değişik pankekler ,omletler yapıyorum önceden kendim yediriyordum şimdi önüne koyuyorum tutabileceği şekilde dilimleyip yiyor,ben de o arada hızlı hızlı kahvaltımı yapıyorum
Ayakta iki üç saniye durmalar başladıçok erken emeklemişti yürür mü yakın zamanda bilmiyorum
İlk aylar çok zordu ama şimdiki zamanları çok tatlı sevimliler değil mi
Ya keşke benim kızda yese löp löp bir iki denedik mandalina nin içini yiyor da sert şeyleri ceviremiyor pankek falan da yiyemez tahminim dişi hiç yok bugün iki tane ucu gözüktü sonundaMerhaba Kızlar benim oğlan da 10 aylık
Allah ne verdiyse her şeyi yediriyorum valla
Zaten doktor da öyle dedi her şeyi yiyebilir az tuzlu olsun dedi.
Zaten tuzsuz yemiyor sevmiyor artık o yüzden kendi yemeklerimizi az tuzlu yapıyorum artık bebeye ayriyetten pek yapmıyorum
Ha bazen biz dışardan söylüyozo zaman yapıyorum ayrı.
Sebze yesin diye lezzetlendirecek şeyler katıyorum ıspanağı patatesli yapıyorum mesela ya da erişte katıyorum yA da et suyu ilik suyu o zaman çok seviyor. Et balık da veriyorum anası babası gibi etçi oldu. Eti görünce gözleri pörtlüyor
7 tane dişi var valla yukardaki arkadaş meyve püresinde veriyorum demiş Ama ben mesela mandalinayı eline veriyorum dilim dilim yiyor. Bence biraz cesaretli olup denemek lazım aslında Birçok şeyi yapabiliyorlar.
Muz kabız yapmaması için içine zeytinyağı koyabilirsiniz o şekilde yapmıyor.
Avokadoyu muzla da karıştırabilirsiniz o da kabız yapmaz. Avokado yağlı bi meyve olduğu için.
Kahvaltıda değişik değişik pankekler ,omletler yapıyorum önceden kendim yediriyordum şimdi önüne koyuyorum tutabileceği şekilde dilimleyip yiyor,ben de o arada hızlı hızlı kahvaltımı yapıyorum
Ayakta iki üç saniye durmalar başladıçok erken emeklemişti yürür mü yakın zamanda bilmiyorum
İlk aylar çok zordu ama şimdiki zamanları çok tatlı sevimliler değil mi
Düşme tehlikeleri çok fazla bu ara valla hiç peşinden ayrılmıyorum.Masallah oğlunuza. Bu aylar daha tatlılar ama zorlar da aynı zamanda. Daha dikkat etmek lazım geliyor. Benim oğlanın süt ve yumurta alerjisi olduğu için kahvaltı seçeneği biraz kısıtlı. Ama bu aralar elinde tutup yemek istiyor.
Ben aslında dişleri yokken de kontrollü bi şekilde bazı yumuşak şeyleri eline verdim damakları da keskin oluyor aslında. Baktım çiğniyor o yüzden hiç blender falan kullanmadım biraz parçalı verdim.Ya keşke benim kızda yese löp löp bir iki denedik mandalina nin içini yiyor da sert şeyleri ceviremiyor pankek falan da yiyemez tahminim dişi hiç yok bugün iki tane ucu gözüktü sonundaavokado ve muzu da deneyeyim bakalım belki o şekilde kabiz yapmaz
Biz de blenderda pütürlü bırakıyoruz elma ve armut sert olduğu için cigneyemiyor mandalina nin içini yiyor mesela.sebzeleri de pütürlü veriyorum zeytin i minik minik bölüp yedi.pankek i deneyeyim bnde bakalım yiycek mi..şu aralar mızmız ablası hastaydı şimdi ona da bulaştı tıkalı burnu yarın Dr a goturcez bakalım sağolasın cnm önerilerin için.Ben aslında dişleri yokken de kontrollü bi şekilde bazı yumuşak şeyleri eline verdim damakları da keskin oluyor aslında. Baktım çiğniyor o yüzden hiç blender falan kullanmadım biraz parçalı verdim.
Pankekleri elimde ufak ufak parçalayıp verdim dişi yokken damağıyla ezip yemişti.
Hadi hayırlı olsun iki diş çok tatlı duruyor bol bol foto çekin
Geçmiş olsun sizin adınıza çok sevindim. Benim oğlumun alerjisi egzama şeklinde değil. Alerjenler aldığı zaman çok fazla kusuyor. Mideye vuruyor ağrısı. Hem çok huzursuz oluyor. Uyku uyuyamıyor mideağrısından. Ben diyet yapmaya başlayınca çok rahatladı. O yüzden devam edeceğim. 1 yaşından sonra diyeti açıp duruma bakacağız tekrardan. Önerileriniz için sağ olun yinede. Benim bebeğim için uygun değiller.Ben aslında dişleri yokken de kontrollü bi şekilde bazı yumuşak şeyleri eline verdim damakları da keskin oluyor aslında. Baktım çiğniyor o yüzden hiç blender falan kullanmadım biraz parçalı verdim.
Pankekleri elimde ufak ufak parçalayıp verdim dişi yokken damağıyla ezip yemişti.
Hadi hayırlı olsun iki diş çok tatlı duruyor bol bol foto çekin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?