Ah kolaylıklar dilerim. Ben de hamile olduğumu öğrendim. Sağlıkla doğarsa aralarında 20 ay olacak. Çok korkuyorum. Emziriyorum hala. Emerek uyutuyorum. Siz bu durumu nasıl çözdünüz. Çok karışık ve mutsuzum. Sanırım desteğe ihtiyacım var. SevgilerArkadaşlar selamlar nasılsınız uzun zaman oldu yazamadım burası da aktif değil sanırım 21 ay arası olan 2 bebiş annesiyim. Çok zorlanıyorum bu ara uykusuzluk kardeş kıskançlığı derken sizler nasılsınız umarım herkes iyidir bal bebislere bol kokulu öpücük
Allah yardımcınız olsun bit arkadaş emzirmeye zararının olmadığını söylemişti ama annenin vitamini kalır ki bilemedim hem karnındaki hem dünyadaki sömürüyor resmenAh kolaylıklar dilerim. Ben de hamile olduğumu öğrendim. Sağlıkla doğarsa aralarında 20 ay olacak. Çok korkuyorum. Emziriyorum hala. Emerek uyutuyorum. Siz bu durumu nasıl çözdünüz. Çok karışık ve mutsuzum. Sanırım desteğe ihtiyacım var. Sevgiler
Benimkilerin arası 5.5 yaş anlaşma iyi ama büyük küçüğü görmediğimiz yerde elden geçiriyorYalnız değilsin bizimkilerin arası da 19 ay ve bu aralar hiç anlaşamıyorlar. Büyük küçüğü yanında istemiyor küçük de onun peşini bırakmıyor karşılıklı dövüşüyorlar. Allah seninde yardımcın olsun hatırladığım kadarıyla çalışıyordun da .
aynen oyle valla bende bakip cikiyorum sadece oda aksamlariEv işleri çocuk bakma koca derdi vs derken zor geliyor burası :)
Hayırlı olsun sevgileri güç veriyor. Eşinizle en baştan iş bölümü öneririm. 21ay bizde ki ara da:) sürpriz bebek... Anne rahat ve sabırlı olursa süreç daha kolay olacaktır. Her türlü yardıma açık olmak gerek. Ben herşeyi hallederim modunda olmayın. Mutlaka çıkın arada eşinizle arkadaşlarınızla bir kahve için. Büyük evlatla beraber 1 saat yalnız oynayın gibi gibiAh kolaylıklar dilerim. Ben de hamile olduğumu öğrendim. Sağlıkla doğarsa aralarında 20 ay olacak. Çok korkuyorum. Emziriyorum hala. Emerek uyutuyorum. Siz bu durumu nasıl çözdünüz. Çok karışık ve mutsuzum. Sanırım desteğe ihtiyacım var. Sevgiler
Burası bana yol haritası oluyordu benzer şeyler yaşadığımız için. Duygudaş yoldaş vs vsaynen oyle valla bende bakip cikiyorum sadece oda aksamlarikolayliklar diliyorum🖐
Sanırım benim de daha yolum uzun belki seneye kreş olursa vicdanen daha rahat olacağımBenimkilerin arası 5.5 yaş anlaşma iyi ama büyük küçüğü görmediğimiz yerde elden geçiriyorçok zor ya ikisine de yetemiyoruz eşimle hiç sohbetimiz yok. İşten gel yemek yiyip ortalığı toparlıyoruz bir kahve içiyoruz o sırada çocuklarla oyun oynuyoruz.
Hepimize kolaylıklar diliyorumBu grupta 2 çocuklu olanlar vardı canım yalnız değilsin. Zor gerçekten Allah kolaylık versin
Canım benim evet doğru hatırlıyorsun çalışıyorum... Kendine yetebilme evlatlar yetebilme derken geçiyor zaman küçükler 1 yaş oldu bileYalnız değilsin bizimkilerin arası da 19 ay ve bu aralar hiç anlaşamıyorlar. Büyük küçüğü yanında istemiyor küçük de onun peşini bırakmıyor karşılıklı dövüşüyorlar. Allah seninde yardımcın olsun hatırladığım kadarıyla çalışıyordun da .
Kreş icin bize bu sene erken geldi ama oyun grubu vs olsa harika olurdu. Ama iki bebek ile evden çıkmak vs sıkıntı şu anda.. inşallah iyi olur siizn için deBiz de öyleyiz, ufaklığım henüz yürümedi, dişiydi uykusuzluğuydu değişik hallerde. Ablanın kıskançlıklarıyla zıvanadan çıktık. Büyüğü kreşe başlattık iki gün önce, umarım çözüm olur.
Arkadaşlar selamlar nasılsınız uzun zaman oldu yazamadım burası da aktif değil sanırım 21 ay arası olan 2 bebiş annesiyim. Çok zorlanıyorum bu ara uykusuzluk kardeş kıskançlığı derken sizler nasılsınız umarım herkes iyidir bal bebislere bol kokulu öpücük
Çok çok Teşekkür ederim İnşallahHayırlı olsun sevgileri güç veriyor. Eşinizle en baştan iş bölümü öneririm. 21ay bizde ki ara da:) sürpriz bebek... Anne rahat ve sabırlı olursa süreç daha kolay olacaktır. Her türlü yardıma açık olmak gerek. Ben herşeyi hallederim modunda olmayın. Mutlaka çıkın arada eşinizle arkadaşlarınızla bir kahve için. Büyük evlatla beraber 1 saat yalnız oynayın gibi gibi
Evet o boyutunu hiç düşünmedim Bebek doğmadan bıraktırmam lazım Yoksa kardeşinin bütün sütünü emer bizimki. Ama dediğiniz doğru şimdiden halsizlik başladı.Allah yardımcınız olsun bit arkadaş emzirmeye zararının olmadığını söylemişti ama annenin vitamini kalır ki bilemedim hem karnındaki hem dünyadaki sömürüyor resmen
Bizde iyiyiz canım işe gidip geliyorum küçüğüm 1 yaşında oldu abinin peşinde koşturuyorCanım benim evet doğru hatırlıyorsun çalışıyorum... Kendine yetebilme evlatlar yetebilme derken geçiyor zaman küçükler 1 yaş oldu bileseneye büyüğü kreşe vermeyi düşünüyoruz. Bakalım nasıl olacak. Sen nasılsın umarım yolundadır herşey
Sizin yaş aralığı güzelmiş ya bizimkiler çok yakın o yüzden oyun kuramıyorlar birinden biri eziliyor. Küçükler biraz daha büyüsünler rahatlarız inşallahBenimkilerin arası 5.5 yaş anlaşma iyi ama büyük küçüğü görmediğimiz yerde elden geçiriyorçok zor ya ikisine de yetemiyoruz eşimle hiç sohbetimiz yok. İşten gel yemek yiyip ortalığı toparlıyoruz bir kahve içiyoruz o sırada çocuklarla oyun oynuyoruz.
Oyunu ben kuruyorumSizin yaş aralığı güzelmiş ya bizimkiler çok yakın o yüzden oyun kuramıyorlar birinden biri eziliyor. Küçükler biraz daha büyüsünler rahatlarız inşallah
Analık izni bittikten sonra süt izni başlıyor, süt kuzusu sütten mahrum kalmasınBen kamuda çalışıyorum. Süt izni analık izni başlangıcından ilk 6 ay 3 saattir. Sonraki 6 ay da 1.5 saattir. Analık izni başlangıcı önemli mesela ben 37.haftaya kadar çalıştım 38.haftada doğuma gittim.ilk çocuğumu anneanne büyüttü 2.sini de babanne. Şimdi onlar yakında olmadığı için mecburen bakıcı yla büyüyecek kuzu. Çok özledim çalışmayı inşallah İçimiz huzurlu şekilde gideriz.
Merhaba, ben hamileyken emzirdim. Hatta hala emziriyorum.Ah kolaylıklar dilerim. Ben de hamile olduğumu öğrendim. Sağlıkla doğarsa aralarında 20 ay olacak. Çok korkuyorum. Emziriyorum hala. Emerek uyutuyorum. Siz bu durumu nasıl çözdünüz. Çok karışık ve mutsuzum. Sanırım desteğe ihtiyacım var. Sevgiler
sizde sorun oldumu acaba degerleriniz acisindan falanMerhaba, ben hamileyken emzirdim. Hatta hala emziriyorum.
Değerlerimde sıkıntı yaşamadım. Üstelik düzenli bir takviye de kullanmadımsizde sorun oldumu acaba degerleriniz acisindan falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?