• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Arkadaşlar selamlar nasılsınız uzun zaman oldu yazamadım burası da aktif değil sanırım 21 ay arası olan 2 bebiş annesiyim. Çok zorlanıyorum bu ara uykusuzluk kardeş kıskançlığı derken sizler nasılsınız umarım herkes iyidir bal bebislere bol kokulu öpücük 😘
Ah kolaylıklar dilerim. Ben de hamile olduğumu öğrendim. Sağlıkla doğarsa aralarında 20 ay olacak. Çok korkuyorum. Emziriyorum hala. Emerek uyutuyorum. Siz bu durumu nasıl çözdünüz. Çok karışık ve mutsuzum. Sanırım desteğe ihtiyacım var. Sevgiler 😘

Ah kolaylıklar dilerim. Ben de hamile olduğumu öğrendim. Sağlıkla doğarsa aralarında 20 ay olacak. Çok korkuyorum. Emziriyorum hala. Emerek uyutuyorum. Siz bu durumu nasıl çözdünüz. Çok karışık ve mutsuzum. Sanırım desteğe ihtiyacım var. Sevgiler 😘
Allah yardımcınız olsun bit arkadaş emzirmeye zararının olmadığını söylemişti ama annenin vitamini kalır ki bilemedim hem karnındaki hem dünyadaki sömürüyor resmen

Yalnız değilsin bizimkilerin arası da 19 ay ve bu aralar hiç anlaşamıyorlar. Büyük küçüğü yanında istemiyor küçük de onun peşini bırakmıyor karşılıklı dövüşüyorlar. Allah seninde yardımcın olsun hatırladığım kadarıyla çalışıyordun da .
Benimkilerin arası 5.5 yaş anlaşma iyi ama büyük küçüğü görmediğimiz yerde elden geçiriyor 😀 çok zor ya ikisine de yetemiyoruz eşimle hiç sohbetimiz yok. İşten gel yemek yiyip ortalığı toparlıyoruz bir kahve içiyoruz o sırada çocuklarla oyun oynuyoruz.

Hayırlı olsun sevgileri güç veriyor. Eşinizle en baştan iş bölümü öneririm. 21ay bizde ki ara da:) sürpriz bebek... Anne rahat ve sabırlı olursa süreç daha kolay olacaktır. Her türlü yardıma açık olmak gerek. Ben herşeyi hallederim modunda olmayın. Mutlaka çıkın arada eşinizle arkadaşlarınızla bir kahve için. Büyük evlatla beraber 1 saat yalnız oynayın gibi gibi🥰

Benimkilerin arası 5.5 yaş anlaşma iyi ama büyük küçüğü görmediğimiz yerde elden geçiriyor 😀 çok zor ya ikisine de yetemiyoruz eşimle hiç sohbetimiz yok. İşten gel yemek yiyip ortalığı toparlıyoruz bir kahve içiyoruz o sırada çocuklarla oyun oynuyoruz.
Sanırım benim de daha yolum uzun belki seneye kreş olursa vicdanen daha rahat olacağım 💙

Yalnız değilsin bizimkilerin arası da 19 ay ve bu aralar hiç anlaşamıyorlar. Büyük küçüğü yanında istemiyor küçük de onun peşini bırakmıyor karşılıklı dövüşüyorlar. Allah seninde yardımcın olsun hatırladığım kadarıyla çalışıyordun da .
Canım benim evet doğru hatırlıyorsun çalışıyorum... Kendine yetebilme evlatlar yetebilme derken geçiyor zaman küçükler 1 yaş oldu bile🥰seneye büyüğü kreşe vermeyi düşünüyoruz. Bakalım nasıl olacak. Sen nasılsın umarım yolundadır herşey 🤗

Biz de öyleyiz, ufaklığım henüz yürümedi, dişiydi uykusuzluğuydu değişik hallerde. Ablanın kıskançlıklarıyla zıvanadan çıktık. Büyüğü kreşe başlattık iki gün önce, umarım çözüm olur.
Kreş icin bize bu sene erken geldi ama oyun grubu vs olsa harika olurdu. Ama iki bebek ile evden çıkmak vs sıkıntı şu anda.. inşallah iyi olur siizn için de

Arkadaşlar selamlar nasılsınız uzun zaman oldu yazamadım burası da aktif değil sanırım 21 ay arası olan 2 bebiş annesiyim. Çok zorlanıyorum bu ara uykusuzluk kardeş kıskançlığı derken sizler nasılsınız umarım herkes iyidir bal bebislere bol kokulu öpücük 😘

Aynı durumdayım 20 ay var ikisinin arasında birde büyük erkek olduğundan daha hırçın oluyor hareketler çok sert oluyor fazlaca eziliyor küçük kızım ilerde güzel anlaşacağı günleri hayal ederek geçiriyorum günlerimi şuanda 😊

Hayırlı olsun sevgileri güç veriyor. Eşinizle en baştan iş bölümü öneririm. 21ay bizde ki ara da:) sürpriz bebek... Anne rahat ve sabırlı olursa süreç daha kolay olacaktır. Her türlü yardıma açık olmak gerek. Ben herşeyi hallederim modunda olmayın. Mutlaka çıkın arada eşinizle arkadaşlarınızla bir kahve için. Büyük evlatla beraber 1 saat yalnız oynayın gibi gibi🥰
Çok çok Teşekkür ederim İnşallah 🙏🏻 Dediklerinizi yapacağım Bebişleri öperim 😘😘

Allah yardımcınız olsun bit arkadaş emzirmeye zararının olmadığını söylemişti ama annenin vitamini kalır ki bilemedim hem karnındaki hem dünyadaki sömürüyor resmen
Evet o boyutunu hiç düşünmedim Bebek doğmadan bıraktırmam lazım Yoksa kardeşinin bütün sütünü emer bizimki. Ama dediğiniz doğru şimdiden halsizlik başladı.

Canım benim evet doğru hatırlıyorsun çalışıyorum... Kendine yetebilme evlatlar yetebilme derken geçiyor zaman küçükler 1 yaş oldu bile🥰seneye büyüğü kreşe vermeyi düşünüyoruz. Bakalım nasıl olacak. Sen nasılsın umarım yolundadır herşey 🤗
Bizde iyiyiz canım işe gidip geliyorum küçüğüm 1 yaşında oldu abinin peşinde koşturuyor 🥰 büyüğün tuvalet eğitimi var mı bende Eylül gibi kreş düşünüyorum artık evde yetemiyorum

Sizin yaş aralığı güzelmiş ya bizimkiler çok yakın o yüzden oyun kuramıyorlar birinden biri eziliyor. Küçükler biraz daha büyüsünler rahatlarız inşallah 🙄

Sizin yaş aralığı güzelmiş ya bizimkiler çok yakın o yüzden oyun kuramıyorlar birinden biri eziliyor. Küçükler biraz daha büyüsünler rahatlarız inşallah 🙄
Oyunu ben kuruyorum😀😀kızım oyuncakları ziyade saklambaç körebe yerde lav var bu tarz oyunları oynmaka istiyor bebek alisti saklambaç oynuyoruz her birlikte 😀😀yoksa ikisi oynamıyor büyük olana küçüğün oyunları basit geliyor. Allah sağlık versin de geçecek bu zamanlarida

Ben kamuda çalışıyorum. Süt izni analık izni başlangıcından ilk 6 ay 3 saattir. Sonraki 6 ay da 1.5 saattir. Analık izni başlangıcı önemli mesela ben 37.haftaya kadar çalıştım 38.haftada doğuma gittim.ilk çocuğumu anneanne büyüttü 2.sini de babanne. Şimdi onlar yakında olmadığı için mecburen bakıcı yla büyüyecek kuzu. Çok özledim çalışmayı inşallah İçimiz huzurlu şekilde gideriz.
Analık izni bittikten sonra süt izni başlıyor, süt kuzusu sütten mahrum kalmasın 😚

Merhaba, ben hamileyken emzirdim. Hatta hala emziriyorum.

Back