• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Kızlar bende mide yanması ve yemek bodrumda gitmeyen bir şey varmış gibi bir his var iştahım kapandı ilk gebeliğimde de mide bulantısıni iştah apanmasi şeklinde yaşamıştım canım hiç bir şey istemiyordu bu kadar erken başlamamışti ama psikolojik mi acaba sizde de var mı?
Hiç bir hamilelik bir diğerini tutmuyor kanaatimce. Mide yanması var ben de. Şu ilk üç ay hep böyle stresli, bol belirtili geçecek :) altın çağımız 3-6 ay.
bu arada ben halen doktor bulamadım. Sen bulabildin mi canım? Çok iyi doktorlar var sosyal medyada ama bana çok uzaklar. Çukurambar tarafındalar.

Hiç bir hamilelik bir diğerini tutmuyor kanaatimce. Mide yanması var ben de. Şu ilk üç ay hep böyle stresli, bol belirtili geçecek :) altın çağımız 3-6 ay.
bu arada ben halen doktor bulamadım. Sen bulabildin mi canım? Çok iyi doktorlar var sosyal medyada ama bana çok uzaklar. Çukurambar tarafındalar.
Sağlıkla gelsinler de 😊 ilk üç ay zor oluyor evet üç kilo vermiştim kızımda😅 doktor konusunda Hacettepe'den Özgür Özyuncu'den randevu almayı deneyeceğim. Olmazsa Hacettepe'de Esra Çetinkaya'yi zorlayacagim. Özel hastaneler güvenilir gelmiyor nedense. Değerlendirdiğim bi kaçında doğumda bebeğin köprücük kemiğinin kırılması gibi şeyler okudum. Üniversite hastaneleri hem tecrübe acisindan hem de acil durumlar için daha donanımlı geliyor bana. Suan böyle düşünüyorum tabi zaman ne getirecek bilmiyorum😊

Sağlıkla gelsinler de 😊 ilk üç ay zor oluyor evet üç kilo vermiştim kızımda😅 doktor konusunda Hacettepe'den Özgür Özyuncu'den randevu almayı deneyeceğim. Olmazsa Hacettepe'de Esra Çetinkaya'yi zorlayacagim. Özel hastaneler güvenilir gelmiyor nedense. Değerlendirdiğim bi kaçında doğumda bebeğin köprücük kemiğinin kırılması gibi şeyler okudum. Üniversite hastaneleri hem tecrübe acisindan hem de acil durumlar için daha donanımlı geliyor bana. Suan böyle düşünüyorum tabi zaman ne getirecek bilmiyorum😊
Ben iki oğlumu da devlet hastanesinde doğum yaptım. Ama bulunduğum şehirde hastane çok yeni ve doktorum çok ilgiliydi. Özel oda imkanı sağlanabiliyorSu küçük şehirlerde. Ama Ankara’da doğum hastaneleri bana hep korkunç geliyor akrabalarımın tecrübelerinden dolayı. O yüzden Zübeyde hanım, sami ulus gibi hastaneler kabusum. Hacettepeyi pek bilmiyorum. Bir de belli bir haftadan sonra doğum için kabul etmeme durumu vardı değil mi?

Ben iki oğlumu da devlet hastanesinde doğum yaptım. Ama bulunduğum şehirde hastane çok yeni ve doktorum çok ilgiliydi. Özel oda imkanı sağlanabiliyorSu küçük şehirlerde. Ama Ankara’da doğum hastaneleri bana hep korkunç geliyor akrabalarımın tecrübelerinden dolayı. O yüzden Zübeyde hanım, sami ulus gibi hastaneler kabusum. Hacettepeyi pek bilmiyorum. Bir de belli bir haftadan sonra doğum için kabul etmeme durumu vardı değil mi?
Hacettepe 10. haftadan sonra almıyormuş. Ankara Tıp 19. haftaya kadar alıyordu şimdi değişti mi bilmiyorum. Ben ilk doğumu Ankara Tip'ta yaptim. 8 saatte suni sanciyla doğdu kızım.. Doğumum zordu ama hastaneden bağımsız bi durum bu. Sancı odası tek kişilikti özel oda tutmustuk banyosu tuvaleti vardı. Hasta mahremiyeti dışında bi sıkıntı yaşamadım. İster istemez üniversite olduğu için öğrencilerde oluyor. Gece dogumlarinda öyle bir sıkıntı olmuyor.

Selam kızlar nasipse aranıza katılmaya geldim 🥰 bende çok erken öğrenenlerdenim reglime 10 gün varken aşırı bulantım oldu test yaptım çift çizgiyi gördüm 5 gün sonra kan verdim 256 çıktı reglime 2 gün var hala inanamıyorum 🥰 cuma günü doktora gidicem aylar sonra bu duyguyu yaşamak bile çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aratmadan versin kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏🙏🙏
Hayırlı olsun ☺️ bizimde tahmini doğum 8 Şubat bakalım ☺️ ilkinde 4. Haftadan itibaren sürekli doktora gitmiştim bu sefer ağırdan alıyorum 7 . Haftada fln gitmeyi düşünüyorum anca başlıyor kalp atışı

İlki 3.5 yaşını geçti o zamanlarda burada 2016 ekim annesiydim ☺araları 4 yaş 4 ay olacak inşallah ☺ sizin ilki kaç yaşında ?
Bizimkilerin arası 34 ay olacak inş kızım şimdi 26 aylık 😊 inşallah birbirlerini çok sever çok sahiplenir çok iyi gecinirler evlatlarımız💐

herkese selam. şubat ayı annesi adayı olarak sessiz sakin takipteyim sizleri, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... isteyen herkese bu güzel mucize nasip olsun. ikinci hamileliğim, kızım 22 aylık ve hala emziriyorum... belki o yüzden bat'tan önce belirtiler olunca erken gebelik testiyle öğrendim minnoşumu... doktora zırt pırt bu süreçte gitmek istemiyorum, 8. haftasında hepimize o pıt pıt seslerini duymak nasip olsun:))

herkese selam. şubat ayı annesi adayı olarak sessiz sakin takipteyim sizleri, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... isteyen herkese bu güzel mucize nasip olsun. ikinci hamileliğim, kızım 22 aylık ve hala emziriyorum... belki o yüzden bat'tan önce belirtiler olunca erken gebelik testiyle öğrendim minnoşumu... doktora zırt pırt bu süreçte gitmek istemiyorum, 8. haftasında hepimize o pıt pıt seslerini duymak nasip olsun:))
Ayy maşallah size de ☺️ aynen bende ilk hamileliğimde 4. Haftadan 7 e kadar sürekli gitmiştim bu sefer direk 7 de gitcem inşallah sesini duymaya 🤩

Arkadaşlar ben ilk hamileligimde 2016 Ekim annesi olarak face'de gizli bir grup açmıştık sadece kadınlar kulübünden girenleri gruptan bir arkadaş alıyordu ordan haberleşmek daha kolay oluyordu isterseniz oyle bişey yapabiliriz ☺️ sonrasında hatta isteyen annelerle WhatsApp grubu da kurduk artık kardeş gibi olduk sürekli iletişim halindeyiz ☺️

Bizimkilerin arası 34 ay olacak inş kızım şimdi 26 aylık 😊 inşallah birbirlerini çok sever çok sahiplenir çok iyi gecinirler evlatlarımız💐
Aminnnn benimde en büyük duam hayalim o benim abimle aramda 9 yas var hep bir kardeşim olsun istemiştim kızımı bundan mahrum bırakmak istemedim ☺️

Hayırlı olsun ☺ bizimde tahmini doğum 8 Şubat bakalım ☺ ilkinde 4. Haftadan itibaren sürekli doktora gitmiştim bu sefer ağırdan alıyorum 7 . Haftada fln gitmeyi düşünüyorum anca başlıyor kalp atışı
Aa evet hayırlısı olsun ☺️ İnşallah hepimiz sağ sağlim kucaklarımıza alırız yavrularımızı benim ilk olcak nasipse o yüzden hem heyecanlı hem de biraz stresliyim doktorum cuma gel dedi yok bende 6.haftadan önce gitmeyi düşünmüyordum bakalım neler dicek sizin belirtiler neler bu arada

Back