Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğluşlarımın arasında 23 ay var. Aile hekimim bile bana korunma yöntemlerini biliyor musun daha çok küçük ilk çocuğun hamile kalmışsın demişti. O yüzden herkes her şeyi der ama siz üstesinden bi güzel gelirsiniz.tşkrler herkese, biz 4 kardeşiz ve en küçüğü benden 11 yaş büyük etkisi var galiba bu kararı almamda:) hiç kardeşlik duygusunu yaşayamadım. ailem naptın sen bir tanesi büyüseydi bari diyor. Ama dağına göre kar... Rabbim neylerse güzel eyler...
Kimseyi online yakalayamayınca ben de eşime folbiol al dedim bakalım ben de nasıl etkisi olacak:)Ben oğlumla folic plus vardı onu kullandım bir yan etkisi yoktu
Son bir aydır folbiol kullandım ama çok bulantı yaptı
Önceden drlar gebelik öncesi başlatıyordu şimdi ise kan testine göre karar veriyorlarmış folik asit fazlalığını önlemek için. Bi kaç gündeN bir şey olmaz başlasanız da olur sanırım.Merhabalar bugün kasıklarım çok ağrıyor adetime daha 4 gün var. kızlar ben folik asite başlamadım belli olunca başlasam olur mu
Siz bebegin kesesini gordunuzmu veyada bebegi ben bugun gordum 4+3deyim boyutunu sorcakdim kacdasiniz diye ve kese boyutunuzuda sorcakdimBenim sadece mide yanması başladı. Şu mide bulantısından korkuyorum başlayacak diye. Çünkü benim fena oluyor.
Evet hatta bir kaç ay önce başlatıyorlardı. Sonra folik asit çocuğu diye bir nesil ortaya çıktıÖnceden drlar gebelik öncesi başlatıyordu şimdi ise kan testine göre karar veriyorlarmış folik asit fazlalığını önlemek için. Bi kaç gündeN bir şey olmaz başlasanız da olur sanırım.
Gözünüz aydın :)Siz bebegin kesesini gordunuzmu veyada bebegi ben bugun gordum 4+3deyim boyutunu sorcakdim kacdasiniz diye ve kese boyutunuzuda sorcakdim
Hmm ben cok erkenciyim ozamn biraz sorunlu oldugu icin cok erken gigtim bugun goruldu bebek ancaGözünüz aydın :)
7-8 haftaya kadar dra gitmeyi düşünmüyorum. Bu gebelikte biraz rahat olmak istiyorum.
Galiba bende uyuyamıcam gitmeden tekrar bhcg vermeli miyim sizceBende henüz hiç bir belirti yok kızımda da 6. Haftada fln başlamıştı gayet normalim ama bencede 6. Haftaya kadar gitmeye gerek yok öncesinden bir sıkıntı fln olmadığı takdirde ama insan ilkte heyecanlı oluyor ben kontrol günleri uyuyamazdim sabaha kadar ☺
Bana dokununca ben 4 e bölüp içiyorum ancak yan etkileri azalıyor bir tane fazla geliyor 5 mgKimseyi online yakalayamayınca ben de eşime folbiol al dedim bakalım ben de nasıl etkisi olacak:)
Bu kan sulandiricilari hemenmi basladiniz bendede ayni sorun var ve bana ilk 1 trimestre bitcek sonrasinda baslicaksiniz denildi igneye simdilik sadece aspirin yazildiMerhaba herkese. daha önce ilk gebelikte düşük yaptım. Ve kan sulandırıcı iğnelerle ikinci gebeliğimde bebegimi kucağıma aldım. Allahım burdaki isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Şimdi tekrar hamileyim 5 haftalık. Tedbir amaclı yine aynı şekilde kan sulandırıcı iğne kullanmam lazım. Yasadigin şehirde bu igneleri bulmak zor. elinde fazladan ignesi olan var mı bana yollayabilir mi? Nereye yazacagimi bilemedim Kazen
Hemen başlatmıştı dr um. Bu seferkinde de yine hemen başlattıBu kan sulandiricilari hemenmi basladiniz bendede ayni sorun var ve bana ilk 1 trimestre bitcek sonrasinda baslicaksiniz denildi igneye simdilik sadece aspirin yazildi
bana baslatmiyolar yinemi aynisi olcak bebegimin kalp atislarini duymicakmiyim bugun gorduk kesedeHemen başlatmıştı dr um. Bu seferkinde de yine hemen başlattı
Kendinizi korkutmayın. Ama içiniz rahat değilse farklı bir dr a görünebilirsiniz. Bana tamamen tedbir amaclı verildi.bana baslatmiyolar yinemi aynisi olcak bebegimin kalp atislarini duymicakmiyim bugun gorduk kesede
Siz kaç haftalık hamilesinizbana baslatmiyolar yinemi aynisi olcak bebegimin kalp atislarini duymicakmiyim bugun gorduk kesede
Hmm bende tedbir amacli 6 aydir aspirin kullaniyorum doktora solesem hic kullandirmiyolar ama ben 6 aydir aspirinle asit folik kullaniyorum insallah bi ise yararKendinizi korkutmayın. Ama içiniz rahat değilse farklı bir dr a görünebilirsiniz. Bana tamamen tedbir amaclı verildi.
Daha cok basindayim 4+3deyiz bugun kesenin icinde gorduk sonuclarima bakiyorum duan kan degerlerim 7900 cikmis kese boyutu 8mm cikmis kesedeki bebeisde 2mm cikmis acaba normalmi hepsiSiz kaç haftalık hamilesiniz