• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Merhabalar bugün kasıklarım çok ağrıyor adetime daha 4 gün var. kızlar ben folik asite başlamadım belli olunca başlasam olur mu

tşkrler herkese, biz 4 kardeşiz ve en küçüğü benden 11 yaş büyük etkisi var galiba bu kararı almamda:) hiç kardeşlik duygusunu yaşayamadım. ailem naptın sen bir tanesi büyüseydi bari diyor. Ama dağına göre kar... Rabbim neylerse güzel eyler... :KK36::KK36:
Oğluşlarımın arasında 23 ay var. Aile hekimim bile bana korunma yöntemlerini biliyor musun daha çok küçük ilk çocuğun hamile kalmışsın demişti. O yüzden herkes her şeyi der ama siz üstesinden bi güzel gelirsiniz.

Merhabalar bugün kasıklarım çok ağrıyor adetime daha 4 gün var. kızlar ben folik asite başlamadım belli olunca başlasam olur mu
Önceden drlar gebelik öncesi başlatıyordu şimdi ise kan testine göre karar veriyorlarmış folik asit fazlalığını önlemek için. Bi kaç gündeN bir şey olmaz başlasanız da olur sanırım.

Benim sadece mide yanması başladı. Şu mide bulantısından korkuyorum başlayacak diye. Çünkü benim fena oluyor.
Siz bebegin kesesini gordunuzmu veyada bebegi ben bugun gordum 4+3deyim boyutunu sorcakdim kacdasiniz diye ve kese boyutunuzuda sorcakdim 🤗

Önceden drlar gebelik öncesi başlatıyordu şimdi ise kan testine göre karar veriyorlarmış folik asit fazlalığını önlemek için. Bi kaç gündeN bir şey olmaz başlasanız da olur sanırım.
Evet hatta bir kaç ay önce başlatıyorlardı. Sonra folik asit çocuğu diye bir nesil ortaya çıktı 😂

Bende henüz hiç bir belirti yok kızımda da 6. Haftada fln başlamıştı gayet normalim ama bencede 6. Haftaya kadar gitmeye gerek yok öncesinden bir sıkıntı fln olmadığı takdirde ama insan ilkte heyecanlı oluyor ben kontrol günleri uyuyamazdim sabaha kadar ☺
Galiba bende uyuyamıcam 🥰🥰 gitmeden tekrar bhcg vermeli miyim sizce 🤔

Kizlar 4+3 hamileligi olanlar varmi varsa eyer bebeginizin boyutunu ve kesenizin boyutu kac 🤗

Merhaba herkese. daha önce ilk gebelikte düşük yaptım. Ve kan sulandırıcı iğnelerle ikinci gebeliğimde bebegimi kucağıma aldım. Allahım burdaki isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Şimdi tekrar hamileyim 5 haftalık. Tedbir amaclı yine aynı şekilde kan sulandırıcı iğne kullanmam lazım. Yasadigin şehirde bu igneleri bulmak zor. elinde fazladan ignesi olan var mı bana yollayabilir mi? Nereye yazacagimi bilemedim Kazen Kazen

Merhaba herkese. daha önce ilk gebelikte düşük yaptım. Ve kan sulandırıcı iğnelerle ikinci gebeliğimde bebegimi kucağıma aldım. Allahım burdaki isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Şimdi tekrar hamileyim 5 haftalık. Tedbir amaclı yine aynı şekilde kan sulandırıcı iğne kullanmam lazım. Yasadigin şehirde bu igneleri bulmak zor. elinde fazladan ignesi olan var mı bana yollayabilir mi? Nereye yazacagimi bilemedim Kazen Kazen
Bu kan sulandiricilari hemenmi basladiniz bendede ayni sorun var ve bana ilk 1 trimestre bitcek sonrasinda baslicaksiniz denildi igneye simdilik sadece aspirin yazildi

Bu kan sulandiricilari hemenmi basladiniz bendede ayni sorun var ve bana ilk 1 trimestre bitcek sonrasinda baslicaksiniz denildi igneye simdilik sadece aspirin yazildi
Hemen başlatmıştı dr um. Bu seferkinde de yine hemen başlattı

😢😢bana baslatmiyolar yinemi aynisi olcak bebegimin kalp atislarini duymicakmiyim bugun gorduk kesede
Kendinizi korkutmayın. Ama içiniz rahat değilse farklı bir dr a görünebilirsiniz. Bana tamamen tedbir amaclı verildi.

Kendinizi korkutmayın. Ama içiniz rahat değilse farklı bir dr a görünebilirsiniz. Bana tamamen tedbir amaclı verildi.
Hmm bende tedbir amacli 6 aydir aspirin kullaniyorum doktora solesem hic kullandirmiyolar ama ben 6 aydir aspirinle asit folik kullaniyorum insallah bi ise yarar

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de 4+5 'im şu an. Yalnız adet olacakmışım gibi kasık agrılarım var. Sizde de benzer ağrılar var mı?

Back