• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

Ya arkadaşlar ben birşey soracağım
Bende şişkinlik oluyor özellikle bu saatlerde başlıyor folik asit mi yapıyor acaba dedim 2 gündür içmiyorum yine şiştim sabah var mı böyle olan daha önce hiç olmazdı böyle daha 7 gün var adete
Sıskınlık olur canm bu donemde ozellıklede aksmları zamnla gobusler buyuyunce sıskınlıkte bıtıcek😊

Ay deme 😂 İki test yaptım koyu çıktı ikisi de. Kan veremedim henüz ama yüksek olunca erkek mi dersin🤔 benim iki oğlum var. Bir de sağlıklı kızım olsa Rabbim tattırsa çok isterim ama senin dediğine göre 3.erkek olabilir 😮
Ayy canm ıns rabbım gonlune gore saglıklı bebıs verır, hangısı yoksa ıstıyo gonul tabı, bunlar tahmın tabı ınss allah en guzelını sana nasıp edecektır

Selam kızlar nasipse aranıza katılmaya geldim 🥰 bende çok erken öğrenenlerdenim reglime 10 gün varken aşırı bulantım oldu test yaptım çift çizgiyi gördüm 5 gün sonra kan verdim 256 çıktı reglime 2 gün var hala inanamıyorum 🥰 cuma günü doktora gidicem aylar sonra bu duyguyu yaşamak bile çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aratmadan versin kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏🙏🙏

Selam kızlar nasipse aranıza katılmaya geldim 🥰 bende çok erken öğrenenlerdenim reglime 10 gün varken aşırı bulantım oldu test yaptım çift çizgiyi gördüm 5 gün sonra kan verdim 256 çıktı reglime 2 gün var hala inanamıyorum 🥰 cuma günü doktora gidicem aylar sonra bu duyguyu yaşamak bile çok güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aratmadan versin kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏🙏🙏
Hayırlı olsun çabuk öğrenmişsiniz :)
Bende bugün yarın bir test yapayım bari

Bu ara bulantı problemi çok yaşamaya başladım. Sabahları baş dönmesiyle uyanıyorum. Ve aferdersiniz kahvaltıdan sonra da istifra ediyorum. 5.haftaya bunları yaşayan var mı?

Bu ara bulantı problemi çok yaşamaya başladım. Sabahları baş dönmesiyle uyanıyorum. Ve aferdersiniz kahvaltıdan sonra da istifra ediyorum. 5.haftaya bunları yaşayan var mı?
Benim sadece mide yanması başladı. Şu mide bulantısından korkuyorum başlayacak diye. Çünkü benim fena oluyor.

Ayy canm ıns rabbım gonlune gore saglıklı bebıs verır, hangısı yoksa ıstıyo gonul tabı, bunlar tahmın tabı ınss allah en guzelını sana nasıp edecektır
Önemli olan sağlıklı olması tabi. İnsanız nefsimiz istiyor yine de. Rabbim hepimize önce sağlıklı bebekler nasip eylesin, gönlümüzden geçenle müjdelesin

Kızlar bende mide yanması ve yemek bodrumda gitmeyen bir şey varmış gibi bir his var iştahım kapandı ilk gebeliğimde de mide bulantısıni iştah apanmasi şeklinde yaşamıştım canım hiç bir şey istemiyordu bu kadar erken başlamamışti ama psikolojik mi acaba sizde de var mı?

Benim sadece mide yanması başladı. Şu mide bulantısından korkuyorum başlayacak diye. Çünkü benim fena oluyor.
Öğlene kadar kendime gelemiyorum kafamı kaldıracak halim yok sanki. Bebişler hareketli olucak galiba 😊😊

Kızlar bende mide yanması ve yemek bodrumda gitmeyen bir şey varmış gibi bir his var iştahım kapandı ilk gebeliğimde de mide bulantısıni iştah apanmasi şeklinde yaşamıştım canım hiç bir şey istemiyordu bu kadar erken başlamamışti ama psikolojik mi acaba sizde de var mı?
[/QUOTE. ilk öğrendiğim hafta ramazandaydık sahurda yemek görmek istemiyordum son zaman. Sonra hep ekşi şeylere aklım gitmeye başladı.portakal sıkıp içmeyi dene istersen. Biraz ferahlatır☺️

Back