2021 Şubat Anneleri

Uykusuzluktan benim de sütüm çok azalmıştı, 2 gece uyudum düzeldi dene canım
Uyuyamayinca azaliyo cocuk 5 bcktan beri uyumuyo yine açmış meger oglen emdi doydu uyudu aksam geri azaldi sut anlamadim nolck kenarda sutte kalmadi sagilmis bendede yok suan mamada icirdim napiyim blmiyorum tek bakınca da cok yoruluyorum sasirdim hangisinde douyo hangisinde doymuyo anlamadim artik bazen doyuyo bazen doymuyo

Gaz ilaci kullanıyor musun canim

Kızlar merhaba bebeğim bayadır yeşil kaka yapıyor bazen sarıya dönük oluyor, bebeği böyle olan var mı normal mi sizce? Günde en az 5 defa kakası var çoğunlukla yeşil nette normal diyen de var ama bilemiyorum

Ben de aynı durumdan tedirgin oluyorum emmeden önce genelde açıyorum Uyuduktan sonra uyanır diye genellikle açmıyorum ama zaten iki saat sonra uyanıyor benimki çok uzun beklemiyor altı kirli.

Tuvalet pozisyonunu yattığı yerde dizleri çekerek mi yapıyorsunuz yoksa bebeği kaldırıyor musunuz?

Benim de azdı gecen mama verdim valla yapacak bişi yok cokta canını sıkma arada mama ver bence

Canım üşütmeyle ilgili değil. Lifli gıda tüketirsen kaka yeşil olur ve bu normaldir.
Ben açıyorum altını uykudan uyanıyor ama yapacak bişey yok
Lifli gıda yediğinde kaka yeşil oluyor normal bir durum canım

Eveett bugün bezsiz bebek olayını denedim. Öncelikle bebeğin hareketlerini çözmem gerekiyordu gözlem yaptım. 4 kere yakaladım ve çişini tuvalete yaptırdım. Yalnız videoda tuvaletten sonra rahatlar geri uyur diyor. O geri uyuma uzun sürüyor. Bi seferinde slingte uyuttum son çare. Bakıyorum bebeğim uykuda uyanacak ama kıvranıyor hemen tuvalete tutuyorum yapıyor tamam bu kısım. Uyurken yapmaz diyor videoda ama benimki yapıyor yani biraz daha büyümesi lazım sanırım bunun için. Neyse ben yine denemeye devam edicem

Kızlarzgülmezseniz birşey soracağım uzunca zamandır benim bebeğim gazı ve kakası baya baya kötü kokuyor yahu normal mi sizde böyle bişg var mı

Harikasın ya, vallahi bravo. Yapmaz diyor ama alıştırma küloduna benzer bi külotla bezlemiş, yıkanabilen beze de benziyor külodu. Yarın bende denicem.

İkisinide yapıyorum . uykudan uyandıktan sonra ıkınıp uyandıgı sırada tuvakete tutarmış gibi kucagımza alıyoruz. Bi kaç dk sonra yapıyor yada pırt pırt :)

İkisinide yapıyorum . uykudan uyandıktan sonra ıkınıp uyandıgı sırada tuvakete tutarmış gibi kucagımza alıyoruz. Bi kaç dk sonra yapıyor yada pırt pırt :)
Gaz ilaci kullanıyor musun canim sen de ya ben kestim ama tekrar ikinmaya devam ediyor gaz ilaci da çok sıkıştırdı napsam bilemedim

Ben gecede 1 defa değişiyorum az önce değiştim şimdi süt içiyor yatar sonra İnşallah

Evet burası çok iyi gerçekten gebeliktede hiç yalnız hissetmemiştim aklıma takılan bişey olsa burda sorup rahatlamıştım
Buradaki bütün arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim

Vee yine bebeğimle ilgili aklıma takılan bişey olsa girip sorarım

Bizim 40 mızın çıkmasına 1 gün kaldı
40 ı çıkmayan başka bebiş varmıı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…