Benmki sadece avent tuttuAy inşallah ya oğlumda da her cesit aldik tutmamisti bibsten herkes baya memnun diye denicem biraz zorlicam yani tutsun diyr hatta cunku hic susmuyor ve bir küçük oglum daha var bakmam gereken umarim basaririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benmki sadece avent tuttuAy inşallah ya oğlumda da her cesit aldik tutmamisti bibsten herkes baya memnun diye denicem biraz zorlicam yani tutsun diyr hatta cunku hic susmuyor ve bir küçük oglum daha var bakmam gereken umarim basaririm
Benimki de bazen ishal gibi sivi yapiyo ama kac kecmz yaptgi onemli sanrm 5 6 kez olduysa doktora gdeblrsnzKızlar iyi akşamlar aranızda bebeği ishal olan varmı ne yapmamız gerekiyor iki gündür sulu kaka yapıyor oglum başka Bi rahatsızlık yok doktora gitsek mi bilemedim
Kızlar iyi akşamlar aranızda bebeği ishal olan varmı ne yapmamız gerekiyor iki gündür sulu kaka yapıyor oglum başka Bi rahatsızlık yok doktora gitsek mi bilemedim
Bugün gördüm ishal durumu iki defa yaptı son yaptığı mukusluydu hattaSadece şu olarak mı yapıyor ikisi karışık yapıyor benim oğlum
Bugün Bi sabah Bi akşam yaptı biraz takipte kalalım ozman teşekkürlerBenimki de bazen ishal gibi sivi yapiyo ama kac kecmz yaptgi onemli sanrm 5 6 kez olduysa doktora gdeblrsnz
Bende bugün sıcak su torbası koydum bacakalrinin altına yarim saat sonra yaptı.. sicak mi ise yaradi denk mi geldi bilmiyorum... bir de ilk defa normalden katı yaptı yaa..rengi aynıydı.. sadece anne sütü alıp da katı çiş yapan oldu mu arkadaşlar..Bez değiştirmeye yetişemezken günde 1 kere gece anca yapıyor artık bebeğim. Masaj yapıyorum karnına, ayaklarına. Bacaklarını yukarı aşağı ittirip çekiyorum. Makatına zeytinyağ sürüyorum. Bakalım bir değişiklik yok. Normal herhalde. Burda bir kaç kişi daha bu durumdan bahsetmişti.
Süt üşümesin diye bişey yokmuş bana doktor söylemişti ama kendisini üşütmüş olabilir miyim bilmiyorumBizimde bazen sulu olabiliyor canım
2 gün öncede yeşildi anneme sordum bugün üşütmüş olabilirsin emzirirken göğüsünü kapalı tut sütün üşümesin dedi
Baya garibime gitti süt de soğuk sıcak oluyormuş annenin durumuna göre
O yüzden kendimize dikkat edelim ayaklar sırt ve göğüs sıcak tutmaya çalışalım
Bizlerde iyiyiz canım bebişleri büyütüyoruz burda da kafamızı dağıtıyoruz, ortak yaşadıklarımızı paylaşıyoruz . Uzun süre yazmayınca merak ettim iyi olmanıza sevindim Sivilce durumu egzamaya dönmedikçe normal diye biliyorumCanımm çok sağol sorduğun için iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız
foruma giriyorum okuyayım kaldığım sayfaları diye ama araya hep bişey giriyor bayadır da giremedim sizler nasılsınız bebişler nasıl ?
Bende oyle yapiyim o zmn ins sariligi biran önce biter bebisin cnmBenimki 52gunluk ramazan bayramı sonrası yaptırmayı düşünüyorum mayıs ortası yani doktorumuz bebekken yaptırmayı düşünüyorsanız 2-6aylik aralarında yaptırın yoksa büyümesini bekleyin demişti sarıligi ağır atlattık hala da gözlerde var sarılık sifirlanmadan yaptırmam bayram sonrasına İnşallah
Bnmkindede vsr nedense anlamaadim bendeKızlar mesajları biraz okudum da benim oğlumun da yanaklarında sivilceler çıkıyor bende tahriş falan oluyo sanıyodum ama bu neden oluyo acaba sütle mi ilgili
Bide fıtık olduğu nasıl anlaşılıyor
Evet klima malesef acaba ufomu denesek yarin alicaz buhar makinasiklimayla mi isiniyorsunuz? kuvvetle muhtemel hava kurulugundan uyuyamiyordur. buhar makinasi alin. besigin yakinina havlu islatip koyun kurudukca.
Evet canımRengi tamamen oturdumu biz hala 11 deyiz
Bende 2 3 gündür vermiyorum gaz ilacını. Bugün yapabildigaz ilacını verince benim kız kabız oldu sonra hepsini kestim şimdi kendi yapıyor şükür 56 günlük olduk çok şükür zaman ilerledikçe daha iyi oluyor ben de sadece bir kere verdim kendi yapar seninki de artık ins
Ben açmıyorum altını, sudokrem sürüyorum pişikte olmuyo. Uyanınca açıyorum altınıKızlar bebeğim uyurken kaka yapıo bazen ıkınıyor ıkınıyor bende burda okumuştum hatta bür arkadaş yazmıştı tuvalet pozisyonu aldırıyorum yapıyor bende iki gündür öyle yapıyorum işe yarıyor bencede. Neyse uyurken kaka yaptı diyelim bitti sonra uykusuna devam ettş. Hemen değşşiyor musunuz yoksa uyanmasını mı bekliyorsunuz ? Altını açınca uyku kaçıyor bölünüyor, e açmazsam pişik yapar kaka. Sizler napıyonuz?