2021 Şubat Anneleri

Kızlar iyi akşamlar aranızda bebeği ishal olan varmı ne yapmamız gerekiyor iki gündür sulu kaka yapıyor oglum başka Bi rahatsızlık yok doktora gitsek mi bilemedim
Benimki de bazen ishal gibi sivi yapiyo ama kac kecmz yaptgi onemli sanrm 5 6 kez olduysa doktora gdeblrsnz

Kızlar iyi akşamlar aranızda bebeği ishal olan varmı ne yapmamız gerekiyor iki gündür sulu kaka yapıyor oglum başka Bi rahatsızlık yok doktora gitsek mi bilemedim

Bizimde bazen sulu olabiliyor canım
2 gün öncede yeşildi anneme sordum bugün üşütmüş olabilirsin emzirirken göğüsünü kapalı tut sütün üşümesin dedi
Baya garibime gitti süt de soğuk sıcak oluyormuş annenin durumuna göre

O yüzden kendimize dikkat edelim ayaklar sırt ve göğüs sıcak tutmaya çalışalım

Bende bugün sıcak su torbası koydum bacakalrinin altına yarim saat sonra yaptı.. sicak mi ise yaradi denk mi geldi bilmiyorum... bir de ilk defa normalden katı yaptı yaa..rengi aynıydı.. sadece anne sütü alıp da katı çiş yapan oldu mu arkadaşlar..

Süt üşümesin diye bişey yokmuş bana doktor söylemişti ama kendisini üşütmüş olabilir miyim bilmiyorum

Kızlar mesajları biraz okudum da benim oğlumun da yanaklarında sivilceler çıkıyor bende tahriş falan oluyo sanıyodum ama bu neden oluyo acaba sütle mi ilgili

Bide fıtık olduğu nasıl anlaşılıyor

Bizlerde iyiyiz canım bebişleri büyütüyoruz burda da kafamızı dağıtıyoruz, ortak yaşadıklarımızı paylaşıyoruz . Uzun süre yazmayınca merak ettim iyi olmanıza sevindim Sivilce durumu egzamaya dönmedikçe normal diye biliyorum

Bende oyle yapiyim o zmn ins sariligi biran önce biter bebisin cnm

Kızlar bebeğim uyurken kaka yapıo bazen ıkınıyor ıkınıyor bende burda okumuştum hatta bür arkadaş yazmıştı tuvalet pozisyonu aldırıyorum yapıyor bende iki gündür öyle yapıyorum işe yarıyor bencede. Neyse uyurken kaka yaptı diyelim bitti sonra uykusuna devam ettş. Hemen değşşiyor musunuz yoksa uyanmasını mı bekliyorsunuz ? Altını açınca uyku kaçıyor bölünüyor, e açmazsam pişik yapar kaka. Sizler napıyonuz?

Bende 2 3 gündür vermiyorum gaz ilacını. Bugün yapabildi

Kızlar iyi geceler, bemim bebeğin ne zaman altını açsam hem çiş hem kaka oluyo. Kakası da hep sıvı gibi, ishal olduğunu nasıl anlıcam hiç katı kaka yapmadı ki. Yani günlük 10 bez değiştiriyorum bazen çok bazen az ama mutlaka kaka oluyo normal mi bu

Ben açmıyorum altını, sudokrem sürüyorum pişikte olmuyo. Uyanınca açıyorum altını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…