2021 Şubat Anneleri

Sağol canım bunu bilmiyordum
Sen diyince o gün ne yedim diye bi düşündüm tavuk ve makarna yemiştim ondanmı ki acep ?

Benim maksimum bekleme sürem 4 saat canım uyanmasa bile değiştiriyorum bazen uyanıyor ama çoğu zaman rahatlıyor uykusuna devam ediyor

Sütünüz bol bol kac gun sonra gelmeye basladi ??

Canım sütüm gelmiyor azaldı diye düşünme emzirmeye devam et çünkü sütü beyin üretiyor böyle düşünürsen etkilenebilir.
Bebeklerimizin midesi çok küçük doyuyıdur inşallah

Dereotu havuç komposto bol su ve seni rahatlatacak sıcak bir duş sütü arttıran şeyler

Bizimde kirkimiza 3 gun var, o gun bebek banyosu harici neler yapicaksiniz, yada yaptiniz, babanemiz aksama bize gelin dedi ama banyo sonrasi cikmayi dusunmuyorum, daha hic evden cikmadik, 2 hastane kont. Disinda hep evdeydik

Gonulmeyvesi sünnet oldu Brnim oğlum da. Kantoron papatyaya ne kadar süre devam ettin? . Bir de dikişler düştümü ne kadar zaman aldı. İki hafta oldu kızarıklık yara görüntüsü yok bırakmak istiyorum kantoron papatya olayını.

Kayınvalidem haftada iki gün oğlumu götürüp getiriyor okula. Her defasında eve girip elini yıkamadan bebeğimi alıyor seviyor. Üstündeki parfüm öylece oğluma siniyor. Ki ben gebeliğimin başından beri parfüm kullanmıyorum. Şimdi bir de egzaması var. Söyleyebilen biri de değilim aramızdaki mesafeli ilişkiden ve oğlumu götürüp getiriyor diye minnet duyduğumdan dolayı. Söylemediğim bir şeyden bile ima ettin diye oturup ağlayan biri. Pandemi boyut değiştirdi korkuyorum haliyle.

Okuyunca yazmak istedim bende, benim eşimde saat başı annesi babası ile konuşur. Gece kapanış yaparken birlikte günün değerlendirmesini yapıp kapatırlar. Ben eşim ne yapıyor iş yerinde ne oldu ne bitti hiç bilmem,bana anlatmaz, Bi gün hatta arkadasi eşime demis ki ne çok arıyorsun eşini,anlatacak ne buluyorsun bu kadar ne güzel falan demiş. Esimde yooo annemle konuşuyorum ben demis. Arkadaşının eşi anlattı banada. Güldüm yani ne diyeyim, benim ailesi ile Bi sorunum yok tabi ama gün içinde beni işi düşmeden Bi kez bile aramazken onları surekli araması çok komik, Allah böylelerine akıl versin

Kızlar canım cok sıkkın . Bugün eşimin pozitf oldgunu öğrendik. Ayrı yatıyoruz ama cocukları öptü sevdi cocugumla uyudu. 5.5 yasında kızım var onuda sün annemlere yolladık orda kalacak . O tausyıcı mıdır? Benm dünden beri bogazım agrıyor. Sezeryan oldum bagısıklıgım yerlerde olursam atlatırmıyım . Cok canım sıkkın aglayıp duruyom . İnşşalah sag salim atlatırız . Annemlere babamlara gitmeden bulaşmadan.

Uyumuyo hic emzirince .. cigiriyo doydu sanıyoruz 30 dk 40 dk emdikten sonrs hsla agliyo mama verince hemen uyuyo demekki ac anlamadimki 4 5 gun onc kusuyordu ustund sagiyordum bsysds cikiodu simdi sagiyorum yok emziriyorum ac anlayamadim moralim bozuldu cok sut cayi helva filan yiyorum bol su iciyorum dus alıyorum 2 gun evde cok yoruldum ondsn sanrm anneme geldim ama yarin dönüyorum ins duzrlir yarins kadar

Geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsınız . Keşke kızınızı göndermeseydiniz taşıyıcı olabilir. Bazen aynı evin içinde kimseyede bulaşmayabiliyor sizinde inşallah öyledir

Allah şifa versin. Ağlama lütfen. Korktukça üzüldükçe bağışıklık düşer. Kendine iyi bak iyi beslen. Ailen de dikkat etsin canım maskeyle dursunlar bence. Belli olmuyor bu iş.

Doktor bebeklerde sulu kaka/su gibi kaka normaldir demişti. Bazi arladaşlar bunu ishal olarak yorumluyor gibi geliyor bana. Bizimkinin doğduğundan beri öyle, doktora özellikle sormuştum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…