- 13 Mart 2019
- 12.850
- 41.421
Bnmkindede vsr nedense anlamaadim bende
Bizim bi gün oluyor mesela ertesi güne hafiflemiş oluyor
Zeytinyağı ve krem sürüyorum o iyi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnmkindede vsr nedense anlamaadim bende
Canım üşütmeyle ilgili değil. Lifli gıda tüketirsen kaka yeşil olur ve bu normaldir.
Ben açıyorum altını uykudan uyanıyor ama yapacak bişey yok
Lifli gıda yediğinde kaka yeşil oluyor normal bir durum canım
Kızlar bebeğim uyurken kaka yapıo bazen ıkınıyor ıkınıyor bende burda okumuştum hatta bür arkadaş yazmıştı tuvalet pozisyonu aldırıyorum yapıyor bende iki gündür öyle yapıyorum işe yarıyor bencede. Neyse uyurken kaka yaptı diyelim bitti sonra uykusuna devam ettş. Hemen değşşiyor musunuz yoksa uyanmasını mı bekliyorsunuz ? Altını açınca uyku kaçıyor bölünüyor, e açmazsam pişik yapar kaka. Sizler napıyonuz?
Sütünüz bol bol kac gun sonra gelmeye basladi ??
Biz dün hastaneye yatış yaptık acilden. sabah ameliyatımız olacak. Dua istiyorum kızlar
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla rahata ersin evladın İnşallahBiz dün hastaneye yatış yaptık acilden. sabah ameliyatımız olacak. Dua istiyorum kızlar
Allahım yardımcınız olsun inşallah canım sağlıkla kavuşursunuz inşallahBiz dün hastaneye yatış yaptık acilden. sabah ameliyatımız olacak. Dua istiyorum kızlar
Bizimde kirkimiza 3 gun var, o gun bebek banyosu harici neler yapicaksiniz, yada yaptiniz, babanemiz aksama bize gelin dedi ama banyo sonrasi cikmayi dusunmuyorum, daha hic evden cikmadik, 2 hastane kont. Disinda hep evdeydikEvet burası çok iyi gerçekten gebeliktede hiç yalnız hissetmemiştim aklıma takılan bişey olsa burda sorup rahatlamıştım
Buradaki bütün arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim
Vee yine bebeğimle ilgili aklıma takılan bişey olsa girip sorarım
Bizim 40 mızın çıkmasına 1 gün kaldı
40 ı çıkmayan başka bebiş varmıı ?
Hayırlı sağlıklı haberlerinizi bekliyoruz inşallah kolayca geçer gider.Biz dün hastaneye yatış yaptık acilden. sabah ameliyatımız olacak. Dua istiyorum kızlar
Okuyunca yazmak istedim bende, benim eşimde saat başı annesi babası ile konuşur. Gece kapanış yaparken birlikte günün değerlendirmesini yapıp kapatırlar. Ben eşim ne yapıyor iş yerinde ne oldu ne bitti hiç bilmem,bana anlatmaz, Bi gün hatta arkadasi eşime demis ki ne çok arıyorsun eşini,anlatacak ne buluyorsun bu kadar ne güzel falan demiş. Esimde yooo annemle konuşuyorum ben demis. Arkadaşının eşi anlattı banada. Güldüm yani ne diyeyim, benim ailesi ile Bi sorunum yok tabi ama gün içinde beni işi düşmeden Bi kez bile aramazken onları surekli araması çok komik, Allah böylelerine akıl versinAminnn Blöfü ve ailesinin gazı yüzünden bizi kaybedecek farkında değil. Otursun her akşm annesinn dizinn dibinde gece yatarken annesine sarılsın ,gidip oğlu yerine babasını koklasın
Ya işte doktor kontrolüne çağırdım ona da pişman etti.orda bile foto çekip annesine yollama derdinde. Aynı evde olmadığımız içinde başka bi şey yaptrmaıyorum. Ama geceleri kalkınca içimden bi sövesim geliyor o orda horul horul uyurken ben burda oğluma bakıyorum uykusuz kalıyorum diye. Hyr çocuk diye ölen oydu güya!
Çok çoo haklısın. Böyle prenses gibi olan kadınlara özeniyorum. Ay cnm benm sen bana çocuk verdin fln diye böyle yer göğe sığdıramadıkları, Eşinin K.validesinin annesinin peşinde pervane olduğu, canın ne istiyor, al kızım bunu ye fln diye ..
Çok teşekkür ederim cnm benim amin Allahım hepimize tüm sevdiklerimizle mutlu yıllar nasip etsin
Allah razı olsun evet erkeklerin çoğu sonradan anlıyorlar artık ailesinin kendi eşi ve çocuğu olduğunu. Kimse onları at sat demiyor. Ama önceliklerin değişmesi gerek. Bizimki sabah 7 de başlıyor konuşmaya bir erkek annesiyle babasıyla günde 5 kez konuşur mu ya? Sorun araması da değil bizim hiçbir şeyimizle ilgikenmezken onlaeın her şeyiyle ilgilenmesi. Onlarda en uyduruk şeyi bile bnmkine soruyorlar. Eşleriniz aileleriyle belki de haftada bir konuluyordur .
Uyumuyo hic emzirince .. cigiriyo doydu sanıyoruz 30 dk 40 dk emdikten sonrs hsla agliyo mama verince hemen uyuyo demekki ac anlamadimki 4 5 gun onc kusuyordu ustund sagiyordum bsysds cikiodu simdi sagiyorum yok emziriyorum ac anlayamadim moralim bozuldu cok sut cayi helva filan yiyorum bol su iciyorum dus alıyorum 2 gun evde cok yoruldum ondsn sanrm anneme geldim ama yarin dönüyorum ins duzrlir yarins kadarCanım sütüm gelmiyor azaldı diye düşünme emzirmeye devam et çünkü sütü beyin üretiyor böyle düşünürsen etkilenebilir.
Bebeklerimizin midesi çok küçük doyuyıdur inşallah
Dereotu havuç komposto bol su ve seni rahatlatacak sıcak bir duş sütü arttıran şeyler
Ben bepanthen aldim ama daha kullanmadım benmde bi gun cok bi gun geciyo belli olmuyorBizim bi gün oluyor mesela ertesi güne hafiflemiş oluyor
Zeytinyağı ve krem sürüyorum o iyi geliyor
Allah yardimciniz olsunnBiz dün hastaneye yatış yaptık acilden. sabah ameliyatımız olacak. Dua istiyorum kızlar
Geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsınız . Keşke kızınızı göndermeseydiniz taşıyıcı olabilir. Bazen aynı evin içinde kimseyede bulaşmayabiliyor sizinde inşallah öyledirKızlar canım cok sıkkın . Bugün eşimin pozitf oldgunu öğrendik. Ayrı yatıyoruz ama cocukları öptü sevdi cocugumla uyudu. 5.5 yasında kızım var onuda sün annemlere yolladık orda kalacak . O tausyıcı mıdır? Benm dünden beri bogazım agrıyor. Sezeryan oldum bagısıklıgım yerlerde olursam atlatırmıyım . Cok canım sıkkın aglayıp duruyom . İnşşalah sag salim atlatırız . Annemlere babamlara gitmeden bulaşmadan.
Allah şifa versin. Ağlama lütfen. Korktukça üzüldükçe bağışıklık düşer. Kendine iyi bak iyi beslen. Ailen de dikkat etsin canım maskeyle dursunlar bence. Belli olmuyor bu iş.Kızlar canım cok sıkkın . Bugün eşimin pozitf oldgunu öğrendik. Ayrı yatıyoruz ama cocukları öptü sevdi cocugumla uyudu. 5.5 yasında kızım var onuda sün annemlere yolladık orda kalacak . O tausyıcı mıdır? Benm dünden beri bogazım agrıyor. Sezeryan oldum bagısıklıgım yerlerde olursam atlatırmıyım . Cok canım sıkkın aglayıp duruyom . İnşşalah sag salim atlatırız . Annemlere babamlara gitmeden bulaşmadan.
Doktor bebeklerde sulu kaka/su gibi kaka normaldir demişti. Bazi arladaşlar bunu ishal olarak yorumluyor gibi geliyor bana. Bizimkinin doğduğundan beri öyle, doktora özellikle sormuştum o yüzden.Kızlar iyi geceler, bemim bebeğin ne zaman altını açsam hem çiş hem kaka oluyo. Kakası da hep sıvı gibi, ishal olduğunu nasıl anlıcam hiç katı kaka yapmadı ki. Yani günlük 10 bez değiştiriyorum bazen çok bazen az ama mutlaka kaka oluyo normal mi bu