Çocuk Dr u kontrol etti kaç defa bişey demedi hemen mosmor oluyor hemen yetisiyorsam az sürüyor hemen yetisemeyeyim zor kendine getiriyorum bı daha tekrarlarsa hem çocuk kardiyoloji sine hem de çocuk nöroloji sine giturcem yüzünde kırmızı iğne ucu kadar nokta nokta kanlanma oldu sonrasında
Belnmki bibs tutmadi insallah sennkintutar gecms olsun cnmKızlar bebegi alerjik olan anneler icin yaziyorum kizimin kakada kan yoktu ama yuzumuzde ilk kirmiziliklar basladi sonra o kirmiziliklar kanamaya ve daha sonra beyaz deri atmalari egzamaya yonelmeye başladı yuzumuze hametan sürdüm faydasını gordum baya ayriyeten doktor diyet verdi ama ben zaten kilo vermek icin diyete girdigimden duzenli yedigim.seyi biliyodum ve yumurtayı kestim süt vs icmiyorum zaten bebege gaz yapiyor diye ama peynir vs yedim bizim alerjimiz yumurtadanmis onu anladik ciddi gozle gorulur azaalma oldu kirmiziliklarda günde 2 kerddd hametan mavi renk kremi suruyodum icerigi temiz diye yani hepsini birden kesince çocuğa ne alerji yapiliyor anlasilmiyo banada bi anda kes dedi doktor ama ben gozlemlemeo istedim ve yumurtaya veda ettim suanlik iyi gidiyoruz bakalimbibs emzik aldim kargoda yarin ulaşır muhtemelen insallah onu tutarda su aglama krizlerinede dur diyebiliriz
Valla iyi ki haftasonu kalabalık ve gürültülü geçmiş şu anda bir yerde tadilat var matkap çalışıyor TV yı de matkap sesi kadar açtım bu sesler geçen hafta olsaydı hayatta uyutamazdim gerçekten kızlar salın biraz kendiniziBirbirinin soru ve cevabı gibi olmuş mesajlarınız. Kesinlikle rahat olunca uyuyor bebekler. Stres çok etkiliyor onları da. Ben hep oturma odasında ses içinde uyutuyorum. Abisi bağıra çağıra şarkılar söyleyip sallayınca uyuyor. Dün biz uyutamadık abişi uyuttu şaka gibieşim diyor ki abisi sussun siye uyuyor zavallı kızım
Doğal hijyen sistemi değil ben buna işsiz sistemi derim
Büyüğe bezi bıraktırmaya niyetlendim napıcam ne edicem derdim oldu. Gezinirken internette bu videoya denk geldim. Bezsiz hayat, belki bilenler vardır bu yöntemi ben ilk kez karşılaştım, bebeği ilk günden itibaren bezlemiyorlarmış ve iddiasına göre gazı olmuyormuşçok tatlı ve gerçekçi anlatmış, deneyesim geldi. Vakti olan izlesin
Canım ben 2 hafta katı diyet yaptım geçmedi. Bizimki gibi altında farklı sebepler yatan egzama da olabiliyormuş. Allah hepsine sağlık versin inşallah.Kızlar bebegi alerjik olan anneler icin yaziyorum kizimin kakada kan yoktu ama yuzumuzde ilk kirmiziliklar basladi sonra o kirmiziliklar kanamaya ve daha sonra beyaz deri atmalari egzamaya yonelmeye başladı yuzumuze hametan sürdüm faydasını gordum baya ayriyeten doktor diyet verdi ama ben zaten kilo vermek icin diyete girdigimden duzenli yedigim.seyi biliyodum ve yumurtayı kestim süt vs icmiyorum zaten bebege gaz yapiyor diye ama peynir vs yedim bizim alerjimiz yumurtadanmis onu anladik ciddi gozle gorulur azaalma oldu kirmiziliklarda günde 2 kerddd hametan mavi renk kremi suruyodum icerigi temiz diye yani hepsini birden kesince çocuğa ne alerji yapiliyor anlasilmiyo banada bi anda kes dedi doktor ama ben gozlemlemeo istedim ve yumurtaya veda ettim suanlik iyi gidiyoruz bakalimbibs emzik aldim kargoda yarin ulaşır muhtemelen insallah onu tutarda su aglama krizlerinede dur diyebiliriz
Kac aylık cnm senin kiz? Umarim gorundugu kadar rahat olur seninde
Evde durmayinc Bnde strrs oluyorum agliyorum dinlenemedigimden sütümde kesilmek uzereydi dogru stres yapmamak lzm aslnda ama basaramiyorum bazen simdi eve dönünce yine aynisi olck diye korkuyorumBirbirinin soru ve cevabı gibi olmuş mesajlarınız. Kesinlikle rahat olunca uyuyor bebekler. Stres çok etkiliyor onları da. Ben hep oturma odasında ses içinde uyutuyorum. Abisi bağıra çağıra şarkılar söyleyip sallayınca uyuyor. Dün biz uyutamadık abişi uyuttu şaka gibieşim diyor ki abisi sussun siye uyuyor zavallı kızım
Bence doymasa aglardi durmazdi benimki oyle cunku.. sunnette cani çok yandimi cok ağladimi bizimde bebis 20 gunluk ne zmn yaptirsak diye düşünüyordumSelam kızlar herkes iyidir umarım.. Bende bayadır yazmamışım.. bizim oğlan 45 günlük oldu artık.. tam 40. Gün-de sünnet ettirdik..artık iyileşti sayılır.. sünnet derisinde yapışıklık varmış..biraz zor iyileşir demişti dr..gerçekten de biraz sancılı iyileşme süreci oldu..yanik iyileşmesi gibi olur demişti gerçekten de öyle oldu..tavsiyem banyo yaptırırken sünnet derisini geriye doğru ittirip kontrol edin kızlar.. bizim dr hic oynamadın mi pipisiyle dedi..onların dışında.. iki gecedir aniden ağlamaya başlıyor susturamıyoruz sünnetten mi gaz mi anlayamadık.. kandil akşamı sabah 8 de uyuyabildim gündüzünde de çok uyumamıştı halbuki..büyüme atağı da olabilirmiş.. ama bilemedim..yeni doğduğunda günde 3 5 kez kaka yapan bebe artık 2 günde bir kaka yapmaya başladı..sizde durumlar nasıl.. benim beslenmem ile mi alakalı yoksa doymuyo da mi kaka yaomiyo anlayamıyorum. Bugün bol su içmeye başladım normalde çok şu içmem.. bide böyle deneyeyim belki kaka yapar
Canım ben 2 hafta katı diyet yaptım geçmedi. Bizimki gibi altında farklı sebepler yatan egzama da olabiliyormuş. Allah hepsine sağlık versin inşallah.
Ay inşallah ya oğlumda da her cesit aldik tutmamisti bibsten herkes baya memnun diye denicem biraz zorlicam yani tutsun diyr hatta cunku hic susmuyor ve bir küçük oglum daha var bakmam gereken umarim basaririmBelnmki bibs tutmadi insallah sennkintutar gecms olsun cnm
Bende öyle diyorum ama hergun kaka yapmayınca işte bi neden ariyo insan..sünnet i diğer çocuklarında da 2 aylıkken yatırmıştım..ilk oglum ve bu ağrılı oldu ikiside yapışıktı sünnet derisi..ama ortanca oglum da sünnet yaptirdigim anlaşılmıyordu bile sadece ilk gün miziklamisti..onunki yapışık değildi.. erken yaşta olması güzel canım tavsiye ederim.. Ama kendini hazır hissediyorsan tabi.. istersen bir düzen otursun derim senin için..Bence doymasa aglardi durmazdi benimki oyle cunku.. sunnette cani çok yandimi cok ağladimi bizimde bebis 20 gunluk ne zmn yaptirsak diye düşünüyordum
klimayla mi isiniyorsunuz? kuvvetle muhtemel hava kurulugundan uyuyamiyordur. buhar makinasi alin. besigin yakinina havlu islatip koyun kurudukca.2 gundur toplasan 10 saat uyumayan bebisim anneme geldim saatlerce uyuyo hayretler icindeyim kesin klimadan rahatsiz annemde dogalgazda nasil susuyo saskinim
Geliyor evetuzerine hafif bastirinca su sesi gibi ses geliyomu sizdede yoksa gazdan mi bizimki
Benimki 52gunluk ramazan bayramı sonrası yaptırmayı düşünüyorum mayıs ortası yani doktorumuz bebekken yaptırmayı düşünüyorsanız 2-6aylik aralarında yaptırın yoksa büyümesini bekleyin demişti sarıligi ağır atlattık hala da gözlerde var sarılık sifirlanmadan yaptırmam bayram sonrasına İnşallahBence doymasa aglardi durmazdi benimki oyle cunku.. sunnette cani çok yandimi cok ağladimi bizimde bebis 20 gunluk ne zmn yaptirsak diye düşünüyordum
Bez değiştirmeye yetişemezken günde 1 kere gece anca yapıyor artık bebeğim. Masaj yapıyorum karnına, ayaklarına. Bacaklarını yukarı aşağı ittirip çekiyorum. Makatına zeytinyağ sürüyorum. Bakalım bir değişiklik yok. Normal herhalde. Burda bir kaç kişi daha bu durumdan bahsetmişti.Selam kızlar herkes iyidir umarım.. Bende bayadır yazmamışım.. bizim oğlan 45 günlük oldu artık.. tam 40. Gün-de sünnet ettirdik..artık iyileşti sayılır.. sünnet derisinde yapışıklık varmış..biraz zor iyileşir demişti dr..gerçekten de biraz sancılı iyileşme süreci oldu..yanik iyileşmesi gibi olur demişti gerçekten de öyle oldu..tavsiyem banyo yaptırırken sünnet derisini geriye doğru ittirip kontrol edin kızlar.. bizim dr hic oynamadın mi pipisiyle dedi..onların dışında.. iki gecedir aniden ağlamaya başlıyor susturamıyoruz sünnetten mi gaz mi anlayamadık.. kandil akşamı sabah 8 de uyuyabildim gündüzünde de çok uyumamıştı halbuki..büyüme atağı da olabilirmiş.. ama bilemedim..yeni doğduğunda günde 3 5 kez kaka yapan bebe artık 2 günde bir kaka yapmaya başladı..sizde durumlar nasıl.. benim beslenmem ile mi alakalı yoksa doymuyo da mi kaka yaomiyo anlayamıyorum. Bugün bol su içmeye başladım normalde çok şu içmem.. bide böyle deneyeyim belki kaka yapar
Sadece şu olarak mı yapıyor ikisi karışık yapıyor benim oğlumKızlar iyi akşamlar aranızda bebeği ishal olan varmı ne yapmamız gerekiyor iki gündür sulu kaka yapıyor oglum başka Bi rahatsızlık yok doktora gitsek mi bilemedim
Canımm çok sağol sorduğun için iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız