2021 Şubat Anneleri

Seni gorunce kucagina aldiginda kendime geliyosa kalpten olmayabilir çünkü benim oglum kucaga alsamda morarmasi gecmiyodu nefes almamaya devam ediyodu kendine getirmeye calisiyoduk ama tabi olursa tekrardan bi uzmanin gormesinde fayda var grcmis olsun cnm

Belnmki bibs tutmadi insallah sennkintutar gecms olsun cnm

Valla iyi ki haftasonu kalabalık ve gürültülü geçmiş şu anda bir yerde tadilat var matkap çalışıyor TV yı de matkap sesi kadar açtım bu sesler geçen hafta olsaydı hayatta uyutamazdim gerçekten kızlar salın biraz kendinizi
Tekrar ediyorum bu sesler geçen hafta olsaydı ben stresten kurdesen dökmüştum oğlum da uyuyamamış olurdu bir kızım var ona sus sessiz ol demicem artık buraya da yazıyorum kendime sözüm olsun

Doğal hijyen sistemi değil ben buna işsiz sistemi derim (kıskanmadım hiç)

Canım ben 2 hafta katı diyet yaptım geçmedi. Bizimki gibi altında farklı sebepler yatan egzama da olabiliyormuş. Allah hepsine sağlık versin inşallah.

Selam kızlar herkes iyidir umarım.. Bende bayadır yazmamışım.. bizim oğlan 45 günlük oldu artık.. tam 40. Gün-de sünnet ettirdik..artık iyileşti sayılır.. sünnet derisinde yapışıklık varmış..biraz zor iyileşir demişti dr..gerçekten de biraz sancılı iyileşme süreci oldu..yanik iyileşmesi gibi olur demişti gerçekten de öyle oldu..tavsiyem banyo yaptırırken sünnet derisini geriye doğru ittirip kontrol edin kızlar.. bizim dr hic oynamadın mi pipisiyle dedi..onların dışında.. iki gecedir aniden ağlamaya başlıyor susturamıyoruz sünnetten mi gaz mi anlayamadık.. kandil akşamı sabah 8 de uyuyabildim gündüzünde de çok uyumamıştı halbuki..büyüme atağı da olabilirmiş.. ama bilemedim..yeni doğduğunda günde 3 5 kez kaka yapan bebe artık 2 günde bir kaka yapmaya başladı..sizde durumlar nasıl.. benim beslenmem ile mi alakalı yoksa doymuyo da mi kaka yaomiyo anlayamıyorum. Bugün bol su içmeye başladım normalde çok şu içmem.. bide böyle deneyeyim belki kaka yapar

Evde durmayinc Bnde strrs oluyorum agliyorum dinlenemedigimden sütümde kesilmek uzereydi dogru stres yapmamak lzm aslnda ama basaramiyorum bazen simdi eve dönünce yine aynisi olck diye korkuyorum

Bence doymasa aglardi durmazdi benimki oyle cunku.. sunnette cani çok yandimi cok ağladimi bizimde bebis 20 gunluk ne zmn yaptirsak diye düşünüyordum

Kızlar biraz ozel olucak ama birsey sorucam iliski sirasinda bebek aglarsa nolur acaba yani basina gelen oldumu malum bundan sonra bebisli olucak hayat hep elbet aglar sanrm

Canım ben 2 hafta katı diyet yaptım geçmedi. Bizimki gibi altında farklı sebepler yatan egzama da olabiliyormuş. Allah hepsine sağlık versin inşallah.

Tabi muhakkak farkli olanda vardır ben kendimi bildigim.icin direk o gidadan basladim meger ona reaksiyon gosteriyomus suanlik gozlemim fayda etti gibi ama bakalım umarim doğru gozlemliyorumdur amin cnm kolay değil valla inşallah

Belnmki bibs tutmadi insallah sennkintutar gecms olsun cnm
Ay inşallah ya oğlumda da her cesit aldik tutmamisti bibsten herkes baya memnun diye denicem biraz zorlicam yani tutsun diyr hatta cunku hic susmuyor ve bir küçük oglum daha var bakmam gereken umarim basaririm

Bence doymasa aglardi durmazdi benimki oyle cunku.. sunnette cani çok yandimi cok ağladimi bizimde bebis 20 gunluk ne zmn yaptirsak diye düşünüyordum
Bende öyle diyorum ama hergun kaka yapmayınca işte bi neden ariyo insan..sünnet i diğer çocuklarında da 2 aylıkken yatırmıştım..ilk oglum ve bu ağrılı oldu ikiside yapışıktı sünnet derisi..ama ortanca oglum da sünnet yaptirdigim anlaşılmıyordu bile sadece ilk gün miziklamisti..onunki yapışık değildi.. erken yaşta olması güzel canım tavsiye ederim.. Ama kendini hazır hissediyorsan tabi.. istersen bir düzen otursun derim senin için..

Benimki 52gunluk ramazan bayramı sonrası yaptırmayı düşünüyorum mayıs ortası yani doktorumuz bebekken yaptırmayı düşünüyorsanız 2-6aylik aralarında yaptırın yoksa büyümesini bekleyin demişti sarıligi ağır atlattık hala da gözlerde var sarılık sifirlanmadan yaptırmam bayram sonrasına İnşallah

Bez değiştirmeye yetişemezken günde 1 kere gece anca yapıyor artık bebeğim. Masaj yapıyorum karnına, ayaklarına. Bacaklarını yukarı aşağı ittirip çekiyorum. Makatına zeytinyağ sürüyorum. Bakalım bir değişiklik yok. Normal herhalde. Burda bir kaç kişi daha bu durumdan bahsetmişti.

Kızlar iyi akşamlar aranızda bebeği ishal olan varmı ne yapmamız gerekiyor iki gündür sulu kaka yapıyor oglum başka Bi rahatsızlık yok doktora gitsek mi bilemedim

Kızlar iyi akşamlar aranızda bebeği ishal olan varmı ne yapmamız gerekiyor iki gündür sulu kaka yapıyor oglum başka Bi rahatsızlık yok doktora gitsek mi bilemedim
Sadece şu olarak mı yapıyor ikisi karışık yapıyor benim oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…