2021 Şubat Anneleri

Kızlarzgülmezseniz birşey soracağım uzunca zamandır benim bebeğim gazı ve kakası baya baya kötü kokuyor yahu normal mi sizde böyle bişg var mı
Siz kötü kokuyu bide ek gidaya geçip daha ilk lokmasini alinca görün. Normaldir bence kaka yapinca kokuyor bizimkindede.

Cok geçmiş olsun canım biz de grip olduk hatta çocuk dr.na gittiğimizde o söylemişti. Ihlamur Bal limon günde artık kac bardak içtim bilmiyorum ilaçsız atlattım. Gargara da yap inşallah bisey olmaz. Acil şifalar diliyorum ♡

Bebeklerde özellikle ilk 3 ay covid tehlikeli. Parfüm sinir bozucu belki zararlida ama el yikamasi hayati bile. 1 senedir pandemi diye yikiliyor ortalik hala dişardan gelince el yikamayi öğrenemiş olmasida garip. Bu salgın olmasa el yikamadan bebek sevmek nedir yani. Lütfen bi şekilde uyarin bu konuda.

Arkadaşlar keyfim hiç yok.. 2.cocuk tecrübe var olsa da bu koca işgüzarlığı beni çileden çıkarıyor.. çalışıyorum uyurum modu.. uykusuz kalamayan sadece erkek midir yoksa kromozomu sorumlu sanki sadece kadın hep ayakta..
Bebis ağlıyor bağırıyor duymuyor musun diye ee sen bak illa emzirmek mi olay ben ne kadar ebeveyn isem sen de öylesin dedim bağırma diye cok sesini yükseltiyor hiç gelemiyorum ben bunlara nasıl olacak 2 yaşında oğlum var onunla ilgilenip kenara çekilmek yeterli midir ne yapıyor ne ediyorsunuz

K
Biz dün hastaneye yatış yaptık acilden. sabah ameliyatımız olacak. Dua istiyorum kızlar
Canım Allah şafi ismiyle şifa versin kolayca sıkıntısız atlatırsınız insallah
Canım okuldan gelen çocuğuna söylüyormuş gibi söyle..iceri girer girmez içeri gelmeden hemen ellerini sabunla yavrum öyle gel içeri de..O da anlar heralde valla kayinvalideler öyle ne söylesen yanlış anlıyorlar..

Bebekleriniz kac saat uyanık kaliyo benimki 21 gunluk sabah 8 bcktan beri ayakta gecede 2 de uyandı 4 de uyudu dun aksamda 5 bcktan 11 e kdr hic uyumadi
Benimki de gündüz uyumuyor. Sabah 11den akşam 6-7ye kadar 15 dk anca dalıyor. O süre zarfında da hep kucakta. Emzir alt değiş emzir alt değiş kısır döngüye giriyorum. Akşam babası gelince yalancı durumuna düşeceğim artık. Bu çocuk hep uyuyor çok sakin diyecek. O geldiğinde mışıl mışıl uyumuş oluyor. Gündüz uyumadığı için akşam çok iyi uyuyor. Sonra gece uyanıyor 2 saat uyusun diye uğraşıyorum. Uyku düzeni oluşuyor sanırım.

Valla bizde de var aynısından.. her gece ayrı yatıyoruz ilk zamanlar anlayabiliyirdum ama artık alınmaya başladım.. surat yapmaya başladım..çalışıyorum ise gidiyorum diye salon da yatıyor.. tamam benim ki de cicuklarla ilgileniyor ama yetmiyor..surekli bebekle kendi ilgilenince insan depresyona girecek gibi oluyor. Bizde kayınvalide de var..bisey diyemiyorum sinir küpü dolaşıyorum evde..

Sütün azlığından şikayet eden arkadaşlara momstok anne çayını öneririm benim çok artırdı
Humana, bestlak damlayı denemiş miydiniz? Bana onlar fayda etmedi. Acaba bunu da denesem mi bilemedim.

Aynen öyle... nasıl sabır göstermek gerekir ya da bu doğru mu ki susup içine atmak da kötü.. çünkü çözülemedi bir türlü 2 aydır bizde.. belki ben pek doğru duramıyorum bu noktada zaten canım cicim diyebilen bir karakter değilim ortalık iyice gergin.. ki şu da bir gerçek bir çocuğun 3 ebeveynin vardır anne baba ve anne baba arasındaki ilişki bu 3. Ne olacak şimdi cok canım sıkılıyor

Bizimkindede hic bi duzen yok bi gunu digerini tutmuyo bazen hif durmuyo bazen 3 saat araliksiz uyuyo bazen ne gece ne gunduz uyuyo anlamadim gitti 21 gunluk olduk .. siz kac gunluk oldunuz ?
Ne yemegimi yapabliyrm ne bsy oturdugum koltuktan kalkamiyorum bende bebisle ilgilenmekten uyumadigi zaman uykusuzluk yorgunluk cok stres oluyorum bazen agliyorum yorgunluktan sütte azaldi bi yandan vucudum cok kotu diye üzülüyorum 13 kilo kaldi 90 kiloyum herseye ayri uzuluyor insan istemsiz sonrada diyorum uzulme aglama.bak sut azalir bebegi duşun bazen cok mutluyum kendime telkin veriyorum duzene girecek hep bole olmayacak bi uyuduğunda sende uyu bi uyuduğunda yemek yao filan diyorum kendime ama bu seferde hic uyumuyo tuvalete bile gidemiyorum bazen altima yapacak kadar asiri gelse bile zaman bulamiyorum inan .. biraz duzene girse keske herşey daha kolay olablrdi belki kac gune dusene girer acaba

Benim kızım var

Doktor bebeklerde sulu kaka/su gibi kaka normaldir demişti. Bazi arladaşlar bunu ishal olarak yorumluyor gibi geliyor bana. Bizimkinin doğduğundan beri öyle, doktora özellikle sormuştum o yüzden.
Yani doktor kontrolunde bezi açıp bakıyo, sıvı sarı kakaya gayet sağlıklı demişti şüpheye düştüm bende şimdi

Bizimde kirkimiza 3 gun var, o gun bebek banyosu harici neler yapicaksiniz, yada yaptiniz, babanemiz aksama bize gelin dedi ama banyo sonrasi cikmayi dusunmuyorum, daha hic evden cikmadik, 2 hastane kont. Disinda hep evdeydik
Bizim nasipse yarın cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…