2021 Şubat Anneleri

Annem ilce olarak bana baya uzak gel nolur sen kal bende diyorum baban rahatsiz orda rahat edemez araba bile suremiyo dogru duzgun bunaliyor ssn gel kal diyor ben 4 5 gundur ondaydım dogumdada kaldim 4 5 gun benimde kedim var evde tek kaliyo ben ona gidince bende evimi kedimi esimi surekli bırakıp annemde kalmak istemiyoruum .. annem taktı her seferinde illa gel diye ben ona diyorum nolur gel gelmiyorlar bende gitmek istemiyorum ortayı bulamadik ..
Esim sabah ise gtcek o da cok yoruldu ise konsantre olmam lazim diyo kendi isimiz borc cook o da haklı napicam sasirdim demin bavul hazırladım anneme Gtcektik geri boslttim sonra ..
Cok psikolojim bozuk bu böyle nasıl olck anne diyorum ne kdr size gelicem yani duzenimin bozulmasida moralimi bozuyo kendim bakmak istiyorum ogluma cok zor olsada annem gelsin istiyorum gelmiyo tek.kalinca perisan oluyorum napcam sasirdim .. surekli sureklide annemdede yasayamam haksizmiyim bilmem

Canım annem yatağa bağlı 4 yıldır, Kayınvalidem yok. Eşimin kız kardeşi yok ve ailemden bu şehirde kimse yok ve çocuklarımın arasındaki yaş farkı 2.5 acıma, üzülme halini düşünüp dertlenme, inan kendine. Ben tek başına daha başarılı olduğumu düşünüyorum. Yarım yamalak da olsa her şey biz mutluyuz evimde biri dolansa rahatsız olurum, gittiğim yerde de rahat edemem...

Büyüğe bezi bıraktırmaya niyetlendim napıcam ne edicem derdim oldu. Gezinirken internette bu videoya denk geldim. Bezsiz hayat, belki bilenler vardır bu yöntemi ben ilk kez karşılaştım, bebeği ilk günden itibaren bezlemiyorlarmış ve iddiasına göre gazı olmuyormuş çok tatlı ve gerçekçi anlatmış, deneyesim geldi. Vakti olan izlesin

Ben bezi bile zamanına denk getiremiyorum ılık ılık üzerime birşey gelince anlıyorum ki işemiş bunu asla denk getiremem

Geçeceğine İnan öncelikle. Sonracıma senin yerinde olsam kesin giderdim anneme. Yan gel yat
Benim kızım 2. Çocuğum.
İlki 7 yaşında.7 yıl başbaşaydık şimdi ona ortak çıktı çok üzülüyor zaman zaman. Bir de 1. Sınıf minnoşum. Ailem başka şehirde kardeşlerim başka şehirde. Kayınvalidem rahmetli oldu. Herkes misafirliğe gelmek istiyor Eşim polis gece işte gündüz işte. Ama idare ediyoruz. Allah’a çok şükür sağlıklı evlatlarım. Bugün büyüğün boğazına yemek kaçtı aklım çıktı hala etkisindeyim bana bakıp dokunup yardım istemesi aklımda Allah yeterki sağlık sıhhat versin yavrularımıza hepsi geçer. Hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bitip gidiyor

Ben de bugün izledim ve yarın denicem

Kızlar kan ilacına ne zmn başlanıyor bebekler icin

Son düzenleme:
Geçmiş olsun sen iç ve yediklerinle usutmene dikkat et bakalım 3 gün. Bende sanırım rezeneyi duydum yapıyorlar diye. Hatta bunun için karışımlar bile var hipp'in istersen bir bak.

Allah yardimcin olsun canim Allah saglik uzun omurler versin evlatlarimiza ..
Anneme geldik gece 12 de zaten annemde dursn cocuk bizim evde durmuyo dogalgaz bi turlu baglanmadi apartmana sorunlardan dolayi yoksa ev dogalgazli ama kullanamiyoruz klima kullanitoruz annemler dogalgazli sanrm cocuk annemde misil misil uyuyo bizim evde 30 dk bi agliyo uyumuyo ondan buhar makinası alsak cozum olur ins eve donemiyorum valla

Klima ile isinanlar bebisler rahatsiz oluyomu annem dogalgszli cocuk annemde duruyo eve goturuncr hep huzursuz surekli uyanıyor 2 gun uykusuz kalinca gece 12 de anneme gelmek zorunda kaldik evde 30 dk da bi aglayan cocuk annemde 3 saat araliksiz uyuyo

Ona uflemedikce ne olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…