- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.664
Annem ilce olarak bana baya uzak gel nolur sen kal bende diyorum baban rahatsiz orda rahat edemez araba bile suremiyo dogru duzgun bunaliyor ssn gel kal diyor ben 4 5 gundur ondaydım dogumdada kaldim 4 5 gun benimde kedim var evde tek kaliyo ben ona gidince bende evimi kedimi esimi surekli bırakıp annemde kalmak istemiyoruum .. annem taktı her seferinde illa gel diye ben ona diyorum nolur gel gelmiyorlar bende gitmek istemiyorum ortayı bulamadik ..Sevindiminşallah hep böyle sağlıklı gider, pişik olmaz.
Sen kendine inan, bu bebişi veren Rabbim sana ona bakacak bilgiyi de sevgiyi de verdi. İçgüdüsel bulacaksın orta yolunuzu. Dayanamıyorsun ama sabır. Büyüdükçe süt kokan halleri çok özleniyor. Kızım bu bahsettiğin gibiydi 3 ay uyumadı, uyutmadı hepsi gazdandı, çok emdiğindendi...bu bebiş gündüz şekerleme yaparak uyuyor maksimum 1.5 saat uyuyor, geceleri de 4-5 saatlik derin uykusu oluyor. Ama arada değişik günlerimiz oluyor. Bugün sabah 8de mızırdanmaya başladı, toplasan 2 saat uyumadı. 9da banyo sonrası daldı uykuya...
Canım annem yatağa bağlı 4 yıldır, Kayınvalidem yok. Eşimin kız kardeşi yok ve ailemden bu şehirde kimse yok ve çocuklarımın arasındaki yaş farkı 2.5Annem ilce olarak bana baya uzak gel nolur sen kal bende diyorum baban rahatsiz orda rahat edemez araba bile suremiyo dogru duzgun bunaliyor ssn gel kal diyor ben 4 5 gundur ondaydım dogumdada kaldim 4 5 gun benimde kedim var evde tek kaliyo ben ona gidince bende evimi kedimi esimi surekli bırakıp annemde kalmak istemiyoruum .. annem taktı her seferinde illa gel diye ben ona diyorum nolur gel gelmiyorlar bende gitmek istemiyorum ortayı bulamadik ..
Esim sabah ise gtcek o da cok yoruldu ise konsantre olmam lazim diyo kendi isimiz borc cook o da haklı napicam sasirdim demin bavul hazırladım anneme Gtcektik geri boslttim sonra ..
Cok psikolojim bozuk bu böyle nasıl olck anne diyorum ne kdr size gelicem yani duzenimin bozulmasida moralimi bozuyo kendim bakmak istiyorum ogluma cok zor olsada annem gelsin istiyorum gelmiyo tek.kalinca perisan oluyorum napcam sasirdim .. surekli sureklide annemdede yasayamam haksizmiyim bilmem
Ben bezi bile zamanına denk getiremiyorum ılık ılık üzerime birşey gelince anlıyorum ki işemiş
Büyüğe bezi bıraktırmaya niyetlendim napıcam ne edicem derdim oldu. Gezinirken internette bu videoya denk geldim. Bezsiz hayat, belki bilenler vardır bu yöntemi ben ilk kez karşılaştım, bebeği ilk günden itibaren bezlemiyorlarmış ve iddiasına göre gazı olmuyormuşçok tatlı ve gerçekçi anlatmış, deneyesim geldi. Vakti olan izlesin
Geçeceğine İnan öncelikle. Sonracıma senin yerinde olsam kesin giderdim anneme. Yan gel yatAnnem ilce olarak bana baya uzak gel nolur sen kal bende diyorum baban rahatsiz orda rahat edemez araba bile suremiyo dogru duzgun bunaliyor ssn gel kal diyor ben 4 5 gundur ondaydım dogumdada kaldim 4 5 gun benimde kedim var evde tek kaliyo ben ona gidince bende evimi kedimi esimi surekli bırakıp annemde kalmak istemiyoruum .. annem taktı her seferinde illa gel diye ben ona diyorum nolur gel gelmiyorlar bende gitmek istemiyorum ortayı bulamadik ..
Esim sabah ise gtcek o da cok yoruldu ise konsantre olmam lazim diyo kendi isimiz borc cook o da haklı napicam sasirdim demin bavul hazırladım anneme Gtcektik geri boslttim sonra ..
Cok psikolojim bozuk bu böyle nasıl olck anne diyorum ne kdr size gelicem yani duzenimin bozulmasida moralimi bozuyo kendim bakmak istiyorum ogluma cok zor olsada annem gelsin istiyorum gelmiyo tek.kalinca perisan oluyorum napcam sasirdim .. surekli sureklide annemdede yasayamam haksizmiyim bilmem
Ben de bugün izledim ve yarın denicemBüyüğe bezi bıraktırmaya niyetlendim napıcam ne edicem derdim oldu. Gezinirken internette bu videoya denk geldim. Bezsiz hayat, belki bilenler vardır bu yöntemi ben ilk kez karşılaştım, bebeği ilk günden itibaren bezlemiyorlarmış ve iddiasına göre gazı olmuyormuşçok tatlı ve gerçekçi anlatmış, deneyesim geldi. Vakti olan izlesin
3 ya da 4 sanırımBı de kızlar kan ilacınızı günde kaç kere içiyorsunuz
Ben de APTAmil proceyno veriyorumÖnce aptamil bulduk gece verdim gaz yaptı kaka da sorun olmadı. İlk çocuğum da aynı böyle oldu. Sonra da sma başladık Memnunuz. İlk çocuğuma da aynıydı cnm
Geçmiş olsun sen iç ve yediklerinle usutmene dikkat et bakalım 3 gün. Bende sanırım rezeneyi duydum yapıyorlar diye. Hatta bunun için karışımlar bile var hipp'in istersen bir bak.Arkadaşlar iyi akşamlar aranızda rezene anason kimyon cayı içen var mı bebeğim göbek fıtığı fazla gazdan olur diyor doktorlar ağladıkça ve ıkınınca çok şişiyor hiç vermedim ama kendi içtiğim bu çaydan 1 çay kaşığı versem mi diye düşünüyorum bugün Allah korusun evlatlarımızı en kötü 1 çay kaşığından ne olur ki diye düşünmeye başladım
Bende bir haftalik bunu kullanıyorum sırf sarılığın etkisi kırılsın diye ...Ben de APTAmil proceyno veriyorum
Allah yardimcin olsun canim Allah saglik uzun omurler versin evlatlarimiza ..Geçeceğine İnan öncelikle. Sonracıma senin yerinde olsam kesin giderdim anneme. Yan gel yat
Benim kızım 2. Çocuğum.
İlki 7 yaşında.7 yıl başbaşaydık şimdi ona ortak çıktı çok üzülüyor zaman zaman. Bir de 1. Sınıf minnoşum. Ailem başka şehirde kardeşlerim başka şehirde. Kayınvalidem rahmetli oldu. Herkes misafirliğe gelmek istiyorEşim polis gece işte gündüz işte. Ama idare ediyoruz. Allah’a çok şükür sağlıklı evlatlarım. Bugün büyüğün boğazına yemek kaçtı aklım çıktı hala etkisindeyim bana bakıp dokunup yardım istemesi aklımda Allah yeterki sağlık sıhhat versin yavrularımıza hepsi geçer. Hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bitip gidiyor
4. Ay başlanıyor genelde.Kızlar kan ilacına ne zmn başlanıyor bebekler icin
Ona uflemedikce ne olur kiKlima ile isinanlar bebisler rahatsiz oluyomu annem dogalgszli cocuk annemde duruyo eve goturuncr hep huzursuz surekli uyanıyor 2 gun uykusuz kalinca gece 12 de anneme gelmek zorunda kaldik evde 30 dk da bi aglayan cocuk annemde 3 saat araliksiz uyuyo
Memnunmsnz gaz. Vs konusundaBende bir haftalik bunu kullanıyorum sırf sarılığın etkisi kırılsın diye ...
Anlamadimki buhar makinasi alsam ise yarramikiOna uflemedikce ne olur ki
Sadece 3 kere veriyorum ve kakasını zor yapıyor.Memnunmsnz gaz. Vs konusunda
Japonya da evler full klima. Dediğiniz olabilir kurutuyormus klimaAnlamadimki buhar makinasi alsam ise yarramiki