2021 Şubat Anneleri

Ona uflemedikce ne olur ki🤔
Buhar makinesi kullanıyor musunuz peki klima da petekler de havayı kurutuyor o yüzden buhar makinesi çalıştırmak lazım
Biz buhar makinesi kullanıyoruz bir de burun nemlendirici sürüyorum yatmadan önce de serum fizyolojik kullanıyorum klima belki de daha çok kurutuyor dur havayı

Bir de kızlar şunu farkettim kayinvalideler bizdeydi benim sessizde yatırdığım uyusun da yeter ki belim kolum ağrısın önemli değil diyordum belim acıyordu çok kasıyordum kendimi haftasonu gürültü o kadar coktu ki sessizlik olusturamayacagim için sadece gözlemledim ne olacak diye benim haftaici sessizlik olsun diye yapmadığım şey kalmayan ama uyutamadigiim oğlum gürültünün içinde uyudu kucaginda uyutma anakucagina koy sallayıp uyuturuz dediler ben koyunca kıyamet koparan bebe dedesi anakucagina koydu salladı uyuttu
Kısacası biz kendimizi çok kasıyor olabilirmiyiz arkadaşlar ne dersiniz şahsen kendimi ozelestiride bulunuyorum şu anda tekiz TV sesi açtım bebe uyutuyorum 🤲😁

Kızlar bebegi alerjik olan anneler icin yaziyorum kizimin kakada kan yoktu ama yuzumuzde ilk kirmiziliklar basladi sonra o kirmiziliklar kanamaya ve daha sonra beyaz deri atmalari egzamaya yonelmeye başladı yuzumuze hametan sürdüm faydasını gordum baya ayriyeten doktor diyet verdi ama ben zaten kilo vermek icin diyete girdigimden duzenli yedigim.seyi biliyodum ve yumurtayı kestim süt vs icmiyorum zaten bebege gaz yapiyor diye ama peynir vs yedim bizim alerjimiz yumurtadanmis onu anladik ciddi gozle gorulur azaalma oldu kirmiziliklarda günde 2 kerddd hametan mavi renk kremi suruyodum icerigi temiz diye yani hepsini birden kesince çocuğa ne alerji yapiliyor anlasilmiyo banada bi anda kes dedi doktor ama ben gozlemlemeo istedim ve yumurtaya veda ettim suanlik iyi gidiyoruz bakalim ☺️ bibs emzik aldim kargoda yarin ulaşır muhtemelen insallah onu tutarda su aglama krizlerinede dur diyebiliriz

Büyüğe bezi bıraktırmaya niyetlendim napıcam ne edicem derdim oldu. Gezinirken internette bu videoya denk geldim. Bezsiz hayat, belki bilenler vardır bu yöntemi ben ilk kez karşılaştım, bebeği ilk günden itibaren bezlemiyorlarmış ve iddiasına göre gazı olmuyormuş😅 çok tatlı ve gerçekçi anlatmış, deneyesim geldi. Vakti olan izlesin🤣

Kac aylık cnm senin kiz? Umarim gorundugu kadar rahat olur seninde 😅

Çok pahalı birşeye bence gerek yok orta yollu bir şey işini görür.
Aynen oyle yapicm cnm umarım ise yarar annemde cocuk deliksiz uyuyo 2.5 3 saat bize gider gitmez 40 dk bi uyaniyo uykuda ic cekip arada bagiriyo baska hicbi fark yok annemle bizim ev dogalgaz klima farkindan baska ..
Buyuk ihtimal rv degistirince sorun basladigina gore kesin bundan kaynakli diye düşünüyorum annem geldiginds cocukta hirilti vardi dedi sanrm nefesini daraltiyo klimalar

Kızlar bebeği ugulayan var mı aniden mosmor oluyor ya

Cnm eger gercekten hani kipkirmizi degildd mosmor oluyosa nefes alamiyosa 6-7 saniye felan doktora götür bi kalbinde ufurum var dedilermi hic kalp doktoruna goturdunmy yada hani cok endiselencek biseyde olmayabilir benim oglumun kalbinde 2 delik vardi cok aglatmaya gelmiyodu yoksa 9-10 sn nefes alamaz.mosmor olurdu o sirada yüzüne üfle kendine gelsin morarmasi geçsin ama dedigim.gibiyse ki doktorlar ufurumu duyar genelde kardiyolojiye gözuk bi cnm.

Kac aylık cnm senin kiz? Umarim gorundugu kadar rahat olur seninde 😅
33 aylık. hem anal çatlak, hem kabızlık problemi hem de ayakta yapması beni ürkütüyor. Zor oluyormuş bırakması bu tarz çocuklarda. Şimdiden araştırmaya başladım, ufaklık hareketlenmeye başlamadan deniyim diyorum.

2 gundur toplasan 10 saat uyumayan bebisim anneme geldim saatlerce uyuyo hayretler icindeyim kesin klimadan rahatsiz annemde dogalgazda nasil susuyo saskinim

Allah yardimcin olsun canim Allah saglik uzun omurler versin evlatlarimiza ..
Anneme geldik gece 12 de zaten annemde dursn cocuk bizim evde durmuyo dogalgaz bi turlu baglanmadi apartmana sorunlardan dolayi yoksa ev dogalgazli ama kullanamiyoruz klima kullanitoruz annemler dogalgazli sanrm cocuk annemde misil misil uyuyo bizim evde 30 dk bi agliyo uyumuyo ondan buhar makinası alsak cozum olur ins eve donemiyorum valla

Bir de kızlar şunu farkettim kayinvalideler bizdeydi benim sessizde yatırdığım uyusun da yeter ki belim kolum ağrısın önemli değil diyordum belim acıyordu çok kasıyordum kendimi haftasonu gürültü o kadar coktu ki sessizlik olusturamayacagim için sadece gözlemledim ne olacak diye benim haftaici sessizlik olsun diye yapmadığım şey kalmayan ama uyutamadigiim oğlum gürültünün içinde uyudu kucaginda uyutma anakucagina koy sallayıp uyuturuz dediler ben koyunca kıyamet koparan bebe dedesi anakucagina koydu salladı uyuttu
Kısacası biz kendimizi çok kasıyor olabilirmiyiz arkadaşlar ne dersiniz şahsen kendimi ozelestiride bulunuyorum şu anda tekiz TV sesi açtım bebe uyutuyorum 🤲😁
Birbirinin soru ve cevabı gibi olmuş mesajlarınız. Kesinlikle rahat olunca uyuyor bebekler. Stres çok etkiliyor onları da. Ben hep oturma odasında ses içinde uyutuyorum. Abisi bağıra çağıra şarkılar söyleyip sallayınca uyuyor. Dün biz uyutamadık abişi uyuttu şaka gibi 🤣 eşim diyor ki abisi sussun siye uyuyor zavallı kızım 😜

33 aylık. hem anal çatlak, hem kabızlık problemi hem de ayakta yapması beni ürkütüyor. Zor oluyormuş bırakması bu tarz çocuklarda. Şimdiden araştırmaya başladım, ufaklık hareketlenmeye başlamadan deniyim diyorum.

Hadi ya umarim.kolay atlatirsiniz süreci. Haklisin valla hareketlenmeden bebekler bu is hallolsa guzel olur. Benim.oglum 22 aylik suan biraz cis kaka haberi olsa ışık gorsem bende baslardim ama bende bebek yurumeye başlamadan biraktiririm.hayali.kuruyorum 😂😅

Cnm eger gercekten hani kipkirmizi degildd mosmor oluyosa nefes alamiyosa 6-7 saniye felan doktora götür bi kalbinde ufurum var dedilermi hic kalp doktoruna goturdunmy yada hani cok endiselencek biseyde olmayabilir benim oglumun kalbinde 2 delik vardi cok aglatmaya gelmiyodu yoksa 9-10 sn nefes alamaz.mosmor olurdu o sirada yüzüne üfle kendine gelsin morarmasi geçsin ama dedigim.gibiyse ki doktorlar ufurumu duyar genelde kardiyolojiye gözuk bi cnm.
Çocuk Dr u kontrol etti kaç defa bişey demedi hemen mosmor oluyor hemen yetisiyorsam az sürüyor hemen yetisemeyeyim zor kendine getiriyorum bı daha tekrarlarsa hem çocuk kardiyoloji sine hem de çocuk nöroloji sine giturcem yüzünde kırmızı iğne ucu kadar nokta nokta kanlanma oldu sonrasında

Aynen oyle yapicm cnm umarım ise yarar annemde cocuk deliksiz uyuyo 2.5 3 saat bize gider gitmez 40 dk bi uyaniyo uykuda ic cekip arada bagiriyo baska hicbi fark yok annemle bizim ev dogalgaz klima farkindan baska ..
Buyuk ihtimal rv degistirince sorun basladigina gore kesin bundan kaynakli diye düşünüyorum annem geldiginds cocukta hirilti vardi dedi sanrm nefesini daraltiyo klimalar
Daraltmak değilde kuru hava burun ve o yolları çok etkiliyor.

Evet bizde ayniydik çok ama çok zor süreçti çiş halloldu ama kaka 🤦🤦🤦 kendi yapmaya başlayınca kaka da düzeldi.

X