Bugün bir çay kaşığı verdim rezene kimyonGeçmiş olsun sen iç ve yediklerinle usutmene dikkat et bakalım 3 gün. Bende sanırım rezeneyi duydum yapıyorlar diye. Hatta bunun için karışımlar bile var hipp'in istersen bir bak.
Buhar makinesi kullanıyor musunuz peki klima da petekler de havayı kurutuyor o yüzden buhar makinesi çalıştırmak lazımOna uflemedikce ne olur ki
Buhar makinasi arastirmssindaym yazinda lazm olue bnce klima kullanırken diyorum bakalim alicm buyuk ihtimalleJaponya da evler full klima. Dediğiniz olabilir kurutuyormus klima
Çok pahalı birşeye bence gerek yok orta yollu bir şey işini görür.Buhar makinasi arastirmssindaym yazinda lazm olue bnce klima kullanırken diyorum bakalim alicm buyuk ihtimalle
Aslinda conformil.de.var ama.eczaci.bana.bunu tavsiye ettiSadece 3 kere veriyorum ve kakasını zor yapıyor.
Büyüğe bezi bıraktırmaya niyetlendim napıcam ne edicem derdim oldu. Gezinirken internette bu videoya denk geldim. Bezsiz hayat, belki bilenler vardır bu yöntemi ben ilk kez karşılaştım, bebeği ilk günden itibaren bezlemiyorlarmış ve iddiasına göre gazı olmuyormuşçok tatlı ve gerçekçi anlatmış, deneyesim geldi. Vakti olan izlesin
Aynen oyle yapicm cnm umarım ise yarar annemde cocuk deliksiz uyuyo 2.5 3 saat bize gider gitmez 40 dk bi uyaniyo uykuda ic cekip arada bagiriyo baska hicbi fark yok annemle bizim ev dogalgaz klima farkindan baska ..Çok pahalı birşeye bence gerek yok orta yollu bir şey işini görür.
Kızlar bebeği ugulayan var mı aniden mosmor oluyor ya
33 aylık. hem anal çatlak, hem kabızlık problemi hem de ayakta yapması beni ürkütüyor. Zor oluyormuş bırakması bu tarz çocuklarda. Şimdiden araştırmaya başladım, ufaklık hareketlenmeye başlamadan deniyim diyorum.Kac aylık cnm senin kiz? Umarim gorundugu kadar rahat olur seninde
Yarasın şifa olsun inş kuzuyaBen de APTAmil proceyno veriyorum
uzerine hafif bastirinca su sesi gibi ses geliyomu sizdede yoksa gazdan mi bizimkiAynen bizimki de öyle bir şey yapmadım çünkü her dakika ya ıkınıyor yada kendini sıkarak ağlıyor daha da çok çıkıyorzamanla geçer İnşallah
Allah yardimcin olsun canim Allah saglik uzun omurler versin evlatlarimiza ..
Anneme geldik gece 12 de zaten annemde dursn cocuk bizim evde durmuyo dogalgaz bi turlu baglanmadi apartmana sorunlardan dolayi yoksa ev dogalgazli ama kullanamiyoruz klima kullanitoruz annemler dogalgazli sanrm cocuk annemde misil misil uyuyo bizim evde 30 dk bi agliyo uyumuyo ondan buhar makinası alsak cozum olur ins eve donemiyorum valla
Birbirinin soru ve cevabı gibi olmuş mesajlarınız. Kesinlikle rahat olunca uyuyor bebekler. Stres çok etkiliyor onları da. Ben hep oturma odasında ses içinde uyutuyorum. Abisi bağıra çağıra şarkılar söyleyip sallayınca uyuyor. Dün biz uyutamadık abişi uyuttu şaka gibiBir de kızlar şunu farkettim kayinvalideler bizdeydi benim sessizde yatırdığım uyusun da yeter ki belim kolum ağrısın önemli değil diyordum belim acıyordu çok kasıyordum kendimi haftasonu gürültü o kadar coktu ki sessizlik olusturamayacagim için sadece gözlemledim ne olacak diye benim haftaici sessizlik olsun diye yapmadığım şey kalmayan ama uyutamadigiim oğlum gürültünün içinde uyudu kucaginda uyutma anakucagina koy sallayıp uyuturuz dediler ben koyunca kıyamet koparan bebe dedesi anakucagina koydu salladı uyuttu
Kısacası biz kendimizi çok kasıyor olabilirmiyiz arkadaşlar ne dersiniz şahsen kendimi ozelestiride bulunuyorum şu anda tekiz TV sesi açtım bebe uyutuyorum
33 aylık. hem anal çatlak, hem kabızlık problemi hem de ayakta yapması beni ürkütüyor. Zor oluyormuş bırakması bu tarz çocuklarda. Şimdiden araştırmaya başladım, ufaklık hareketlenmeye başlamadan deniyim diyorum.
Cok sagolunYarasın şifa olsun inş kuzuya
Çocuk Dr u kontrol etti kaç defa bişey demedi hemen mosmor oluyor hemen yetisiyorsam az sürüyor hemen yetisemeyeyim zor kendine getiriyorum bı daha tekrarlarsa hem çocuk kardiyoloji sine hem de çocuk nöroloji sine giturcem yüzünde kırmızı iğne ucu kadar nokta nokta kanlanma oldu sonrasındaCnm eger gercekten hani kipkirmizi degildd mosmor oluyosa nefes alamiyosa 6-7 saniye felan doktora götür bi kalbinde ufurum var dedilermi hic kalp doktoruna goturdunmy yada hani cok endiselencek biseyde olmayabilir benim oglumun kalbinde 2 delik vardi cok aglatmaya gelmiyodu yoksa 9-10 sn nefes alamaz.mosmor olurdu o sirada yüzüne üfle kendine gelsin morarmasi geçsin ama dedigim.gibiyse ki doktorlar ufurumu duyar genelde kardiyolojiye gözuk bi cnm.
Daraltmak değilde kuru hava burun ve o yolları çok etkiliyor.Aynen oyle yapicm cnm umarım ise yarar annemde cocuk deliksiz uyuyo 2.5 3 saat bize gider gitmez 40 dk bi uyaniyo uykuda ic cekip arada bagiriyo baska hicbi fark yok annemle bizim ev dogalgaz klima farkindan baska ..
Buyuk ihtimal rv degistirince sorun basladigina gore kesin bundan kaynakli diye düşünüyorum annem geldiginds cocukta hirilti vardi dedi sanrm nefesini daraltiyo klimalar
Evet bizde ayniydik çok ama çok zor süreçti çiş halloldu ama kaka33 aylık. hem anal çatlak, hem kabızlık problemi hem de ayakta yapması beni ürkütüyor. Zor oluyormuş bırakması bu tarz çocuklarda. Şimdiden araştırmaya başladım, ufaklık hareketlenmeye başlamadan deniyim diyorum.