- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
çok sevindim senin adına , mutluluklar dilerim :)Merhaba arkadaş nasipse pazartesi günü nikahım var misafir almaya başlamışlar 15 kişiye kadar zaten biz de o kadar çağırmıştık hemen hemeçekirdek aile yakınlar sonrasında yemek yeme planımız var havuz başı hoş bir ortam da. Düğün istemiyordum zaten içime sine sine olacak inşallah.Allah hepinize gönlünüze göre versin.
Teşekkür ederim sizinde gönlünüze göre olsunçok sevindim senin adına , mutluluklar dilerim :)
Hayırlı uğurlu olsun bir ömür mutluluklarMerhaba arkadaş nasipse pazartesi günü nikahım var misafir almaya başlamışlar 15 kişiye kadar zaten biz de o kadar çağırmıştık hemen hemeçekirdek aile yakınlar sonrasında yemek yeme planımız var havuz başı hoş bir ortam da. Düğün istemiyordum zaten içime sine sine olacak inşallah.Allah hepinize gönlünüze göre versin.
Merhabaa gelin kankalarım ne güzel söz öyleMerhabalar gelin kankalarım
Nasılsınız gün almayanlar vardı naptınız ne ettiniz keyifler nasıl ? Ben gün almıştım biliyosunuz son sağlık raporu verip işimiz bitecekti nişanlımı yalnız gönderdim bugün
Ee hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz pandemi gelinleri olarakMerhabaa gelin kankalarım ne güzel söz öyleBiz hala almadık işlerimizin durumuna göre alacağız ins onun dışında hiçbir ilerleme yok Senin nasıl gidiyor?
Ay kolay gelsin canım biz de eşyalara karar verdik sayılır henüz almasak da. Ben de stres oluyorum alalım bitsin dediğin gibi kafa rahat bekleyelim istiyorum ama hafta sonları yasak olunca bir şey yapamıyoruzEe hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz pandemi gelinleri olarakiyi canım bende çok bi değişiklik yok eşya falan işlerine gircez yarından itibaren, sonra gelinlik hiç denemedim cuma ilk denememi yapcam falan filan alınacaklar bitsin kafa rahat bekleyelim istiyorum inşallah
MerhabaBende sizleri uzaktan uzaktan okuyorum ama cevap yazmiyordum benim nikahim da 26 haziranda kizlar gelinlikleriniz nasil ne kadara mal ettiniz saclarinizi nasil dusunuyorsunuz biraz su sıkıntılardan uzaklasalim havamiz degişsin
Güzelmiş sade :) İzmirde misin sen de? Gelinlikçi önerin var mı? Nerelere bakacaksın instagramdan birkaç yer takip ediyorum ama henüz gitmeye fırsatım olmadıBende şöyle bir model düşünüyorum gelinlik bakiyorum bir yandan da sade birsey istiyorum ama bakalim nasil beğeneceğim
Ee hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz pandemi gelinleri olarakiyi canım bende çok bi değişiklik yok eşya falan işlerine gircez yarından itibaren, sonra gelinlik hiç denemedim cuma ilk denememi yapcam falan filan alınacaklar bitsin kafa rahat bekleyelim istiyorum inşallah
Senden de gelinlikçi önerisi rica edeceğim İzmirden bakıyorsanAy kolay gelsin canım biz de eşyalara karar verdik sayılır henüz almasak da. Ben de stres oluyorum alalım bitsin dediğin gibi kafa rahat bekleyelim istiyorum ama hafta sonları yasak olunca bir şey yapamıyoruzHaziranda kalkarsa o zaman hızlı program hareket edeceğiz artık Rast gitsin işlerimiz Ay sen İzmirdeydin degil mi?
Ay kolay gelsin canım biz de eşyalara karar verdik sayılır henüz almasak da. Ben de stres oluyorum alalım bitsin dediğin gibi kafa rahat bekleyelim istiyorum ama hafta sonları yasak olunca bir şey yapamıyoruzHaziranda kalkarsa o zaman hızlı program hareket edeceğiz artık Rast gitsin işlerimiz Ay sen İzmirdeydin degil mi?
Senden de gelinlikçi önerisi rica edeceğim İzmirden bakıyorsanÇok fazla var biliyorsun ve fazla yere gidip akıl karıştırmak istemiyorum zaten süre de kısıtlı Instagramdan takip ettiğim birkaç yer var ama hala karar veremedim. Sen nerelere gideceksin?
Ay bende izmirdeyim bir sorun olursa yardımcı olurum. Ben gazi bulvarında yaptırdım gelinliğiAmin inşallahsenin düğün ne zamandı canım karıştı kişiler bende
Evet izmirdeyim bende Instagram'dan bulup randevu aldım aysen.izmir diye bi yere gitcem karşıyakadaymış yeri, bende zor biriyimdir ya bakalım nasıl olacak akıl karıştırma diyolar ama ilk yerdende alır mıyım bilmiyorum inşallah çabuk ve de en güzelini buluruz
28 Ağustosta canımAmin inşallahsenin düğün ne zamandı canım karıştı kişiler bende
Evet izmirdeyim bende Instagram'dan bulup randevu aldım aysen.izmir diye bi yere gitcem karşıyakadaymış yeri, bende zor biriyimdir ya bakalım nasıl olacak akıl karıştırma diyolar ama ilk yerdende alır mıyım bilmiyorum inşallah çabuk ve de en güzelini buluruz
Ya ne güzel İzmirliler toplaştıAy bende izmirdeyim bir sorun olursa yardımcı olurum. Ben gazi bulvarında yaptırdım gelinliği
Senin yine benden 18 gün fazlan var benimde 10 Ağustos benim etekler tutuştu28 Ağustosta canımSenin kaçıydı?Görmüştüm onu da çeşit çok gibi görünüyor. Randevu alınıp gidildiği icin de pat diye başka yere gitmek yok bu da beni geriyor ya gittiğim yerde bulamazsam diye Ben de evlilik atölyesi ve Işıl dinga gelinlik diye iki yeri takip ediyorum göründüğü kadarıyla güzel şeyler var bakalım en yakın zamanda gideriz ins Ne kadar önceden randevu aldın yoğun mudur acaba geriliyorum
Sevindim İzmir'den birini daha gördüğüm için nasıl kolay buldunuz mu çok gerginiz biz deneme yapmayanlarAy bende izmirdeyim bir sorun olursa yardımcı olurum. Ben gazi bulvarında yaptırdım gelinliği
Sakin ol sakin diyeceğim ama benim de etekler tutuştuSenin yine benden 18 gün fazlan var benimde 10 Ağustos benim etekler tutuştuben tam kapanma zamanı randevu almıştım ama sende istersen bi yaz hemen cevap veriyolar zaten.Söylediğin 2 sayfayıda takip ediyorum ama evlilik atölyesi İzmir'de miymiş onu bilmiyorum neden takip ettiğimi hatırlamıyorum, ve o ışıl dinga çok güzel modeller var