Ben de aynı durumdayım canım 27 Hazirandı düğün hem pazar günü olması hem okulların açılabilme ihtimali hem de sınav olması sebebiyle çok strese girdim hiç bi hazırlığım da tam değil. Balayını ayarlamıştık ileri de atamadık derken dün hem düğünü 3 temmuza atabildim (mucizevi şekilde yer açıldı) hem de ücretsiz balayını ileri atabildim (7 bin tl ekstra istemişlerdi). İçini ferah tut Allah yardımcı oluyor gerçekten dua et biz tarih alırken hiç bi yerde 3 ü boş değildi çok üzülmüştüm çünkü herkese uyuyordu bak bi şekilde düzeldiKızlar ben stresten hasta Olcam ya şöyle kafası rahat bi insanın yorumuna ihtiyacım var sürekli yasak oluyor rahatça hazırlanamadım hala ne gelinliğim var ne kına kıyafetim hiç bişeyim yok ev eşyalarının çoğu duruyor balayı ayarlanmadı kafayı yiycem çok kötü hissediyorum kendimi
Senin de Ağustos ayındaydı degil mi yanlış hatırlamıyorsam? Konuyu ilk açtığında konuşmuştuk benim de aynı şekilde hiç bir şeyim hazır değil ara sıra panik olsam da şu yasaklar bi kalksın sırasıyla her şey halledilir diye rahatlatıyoruz kendimizi. Kına için yeni yer ayırttık sadece kına ve düğün salonu belli bir de kuaföre telefonla söyledim yasak bitince gitcem. Onun dışında dediğin gibi hiçbir şey hazır değil. Ev eşyaları dugunden sonra da olur dert etme. İçimizi ferah tutalım hallederiz basına geçinceKızlar ben stresten hasta Olcam ya şöyle kafası rahat bi insanın yorumuna ihtiyacım var sürekli yasak oluyor rahatça hazırlanamadım hala ne gelinliğim var ne kına kıyafetim hiç bişeyim yok ev eşyalarının çoğu duruyor balayı ayarlanmadı kafayı yiycem çok kötü hissediyorum kendimi
Biz ağustos gelinleri için umut var mıdır acaba kız bugün de benim moraller biraz düştü...Senin de Ağustos ayındaydı degil mi yanlış hatırlamıyorsam? Konuyu ilk açtığında konuşmuştuk benim de aynı şekilde hiç bir şeyim hazır değil ara sıra panik olsam da şu yasaklar bi kalksın sırasıyla her şey halledilir diye rahatlatıyoruz kendimizi. Kına için yeni yer ayırttık sadece kına ve düğün salonu belli bir de kuaföre telefonla söyledim yasak bitince gitcem. Onun dışında dediğin gibi hiçbir şey hazır değil. Ev eşyaları dugunden sonra da olur dert etme. İçimizi ferah tutalım hallederiz basına geçince
Canım ağustosta mıydı?Kızlar ben stresten hasta Olcam ya şöyle kafası rahat bi insanın yorumuna ihtiyacım var sürekli yasak oluyor rahatça hazırlanamadım hala ne gelinliğim var ne kına kıyafetim hiç bişeyim yok ev eşyalarının çoğu duruyor balayı ayarlanmadı kafayı yiycem çok kötü hissediyorum kendimi
Ağustos ta canımN
Ne zamandi dugunun canim
EvetCanım ağustosta mıydı?
Çok teşekkür ederim desteğin için biraz sakinleşmem gerekiyor evetBu yasakların da elbet bir sonu gelecek devletin düşündüğü çok şey var onlar sadece sağlık açısından değerlendirmiyor virüsü işin içine ekonomi hatta siyaset bile giriyor o yüzden ben çeşitli kurallar çerçevesinde açılır diye düşünüyorum ki kuralları işletmeler ufak tefek esnetiyorlar zaten , öncelikle kendine güzel bir kahve yap birazcık rahatla sonra sürece dair hazırlıklara odaklan hatta liste yapabilirsin öncelik gelinlik tabi modellere bak beğendiklerini belirle hafta içine randevular al bakmaya başlarsınevin acil ihtiyaçları varsa onları belirleyin ama ufak tefek eksiklikler evlenince bile halledilir çok dert etme bence stresin seni bu kadar etkilemesine için verme seni rahatlatacak ve mutlu edecek şeyleri yapmaya çalış gününün 1 saatini kendine ayırarak
İnşallah canım evet Ağustosta ama sabah bi stresle uyandım oturdum ağladım hatta çok güzel sakin ilerliyodum bi telaş aldı beni şuan daha iyiyim Allah yardımcımız olsun teşekkür ederim desteğin içinSenin de Ağustos ayındaydı degil mi yanlış hatırlamıyorsam? Konuyu ilk açtığında konuşmuştuk benim de aynı şekilde hiç bir şeyim hazır değil ara sıra panik olsam da şu yasaklar bi kalksın sırasıyla her şey halledilir diye rahatlatıyoruz kendimizi. Kına için yeni yer ayırttık sadece kına ve düğün salonu belli bir de kuaföre telefonla söyledim yasak bitince gitcem. Onun dışında dediğin gibi hiçbir şey hazır değil. Ev eşyaları dugunden sonra da olur dert etme. İçimizi ferah tutalım hallederiz basına geçince
Evet herşey ggüzel olacak inşallah sende halledersin gerçekten Allah yardım ediyor diyolar hep.Bizimde kaderde böyle hızlı yapmak varmış gelinlik içinde hep bir günde hallolur diyolar çok içim rahatlıyolar ben gözümde çok büyütüyorum belkide sağol işin rast gitsin senindeBen de aynı durumdayım canım 27 Hazirandı düğün hem pazar günü olması hem okulların açılabilme ihtimali hem de sınav olması sebebiyle çok strese girdim hiç bi hazırlığım da tam değil. Balayını ayarlamıştık ileri de atamadık derken dün hem düğünü 3 temmuza atabildim (mucizevi şekilde yer açıldı) hem de ücretsiz balayını ileri atabildim (7 bin tl ekstra istemişlerdi). İçini ferah tut Allah yardımcı oluyor gerçekten dua et biz tarih alırken hiç bi yerde 3 ü boş değildi çok üzülmüştüm çünkü herkese uyuyordu bak bi şekilde düzeldi. Ben eşya hiçbişey almadım şuanki oturduğum bekar evinde idare ederim dedim bi süre, geçeceğim evde uzun tadilatlar olacak daha çivi çakılmadı ama takmıyorum olacak bi şekilde. Kına yapmak istiyorum memlekette ama ne tarihi ne mekanı ne de hazırlığı var sen düşün yani herşeyim son dakika olacak olursa bohça vs alışveriş işlerini demiyorum bile . Düşündükçe gözüm seyiriyor nöbet geçiricem az kaldı
Benim önceliğim düğün, 100 kişilik nikah da olur sonra da balayına gideyim tamam napalım yani düşün düşün hasta olacağız. Biz de böyle çıkaralım tadını güzel zamanlar bunlar her gün koşarak bi işimizi hallederiz sen önce gelinlik modeline karar ver ben bi günde hallettim gelinliği çok uzun sürmez ne istediğini biliyosanÜzmeyelim kendimizi biz çabalayalım yapabileceklerimizi yapalım gerisi gerçekten kader kısmet... evlilik bu, Allah halimizi görüyor sıkma canını kendine bi tatlı bi de kahve yap derin nefes al ve yapacaklarını listele
Benim halaa umudum varBiz ağustos gelinleri için umut var mıdır acaba kız bugün de benim moraller biraz düştü...arada bir oluyor böyle.
Çok çok normal hepimiz aynı durumdayız ben böyle moral verdim ama bana da ağlama krizi tutuyo arada çok da rahat biri değilimİnşallah canım evet Ağustosta ama sabah bi stresle uyandım oturdum ağladım hatta çok güzel sakin ilerliyodum bi telaş aldı beni şuan daha iyiyim Allah yardımcımız olsun teşekkür ederim desteğin için
Bence acilmis olur agustosta :) gecen senede acikti o donemdeAğustos ta canım
ay ne güzel ertelemiş ve yer bulmuşsun benim 4-5 haziran umutsuzBen de aynı durumdayım canım 27 Hazirandı düğün hem pazar günü olması hem okulların açılabilme ihtimali hem de sınav olması sebebiyle çok strese girdim hiç bi hazırlığım da tam değil. Balayını ayarlamıştık ileri de atamadık derken dün hem düğünü 3 temmuza atabildim (mucizevi şekilde yer açıldı) hem de ücretsiz balayını ileri atabildim (7 bin tl ekstra istemişlerdi). İçini ferah tut Allah yardımcı oluyor gerçekten dua et biz tarih alırken hiç bi yerde 3 ü boş değildi çok üzülmüştüm çünkü herkese uyuyordu bak bi şekilde düzeldi. Ben eşya hiçbişey almadım şuanki oturduğum bekar evinde idare ederim dedim bi süre, geçeceğim evde uzun tadilatlar olacak daha çivi çakılmadı ama takmıyorum olacak bi şekilde. Kına yapmak istiyorum memlekette ama ne tarihi ne mekanı ne de hazırlığı var sen düşün yani herşeyim son dakika olacak olursa bohça vs alışveriş işlerini demiyorum bile . Düşündükçe gözüm seyiriyor nöbet geçiricem az kaldı
Benim önceliğim düğün, 100 kişilik nikah da olur sonra da balayına gideyim tamam napalım yani düşün düşün hasta olacağız. Biz de böyle çıkaralım tadını güzel zamanlar bunlar her gün koşarak bi işimizi hallederiz sen önce gelinlik modeline karar ver ben bi günde hallettim gelinliği çok uzun sürmez ne istediğini biliyosanÜzmeyelim kendimizi biz çabalayalım yapabileceklerimizi yapalım gerisi gerçekten kader kısmet... evlilik bu, Allah halimizi görüyor sıkma canını kendine bi tatlı bi de kahve yap derin nefes al ve yapacaklarını listele
Canım ne istediğini az çok biliyorsan gerçekten bir günde halloluyor gelinlik. Ben de ilk denediğim gelinlikte karar kıldım. Benim de ağustosta Allah nasip ederse. Nikah günü aldınız mı peki? Ben de o konuda çok stresliyim, çünkü kapanma bitince almayı düşünüyoruz ve herkes günler doldu falan diyor sinirlerim bozuluyor.Evet herşey ggüzel olacak inşallah sende halledersin gerçekten Allah yardım ediyor diyolar hep.Bizimde kaderde böyle hızlı yapmak varmış gelinlik içinde hep bir günde hallolur diyolar çok içim rahatlıyolar ben gözümde çok büyütüyorum belkide sağol işin rast gitsin seninde
Bulunduğun yerdeki alternatif bütün salonlara haber ver istediğin tarih boşaldığında ilk sana dönsünler, biz öyle erteleyebildik 3 temmuza çok rahatladım yoksa 3 temmuzda hiçbiyer boş değildi biz bakarken. Balayı ayrı bi felaketti erteleyene kadar öldük bi tek bişeyi ertelemiyosun ki daha kuaförüm yok. daha da artık ister sadece gelin damat olacak desinler yine de yapıcam o düğünü yeter artık son dakika açıklamalarından fenalık geldi saçma sapan iş yapıyorlar dışarda şu an parti yapıp şampiyonluk kutlayanlar var...çocuk oyuncağı mı bu yani sanki biz ağızağıza eğlenicez(!) zaten herkes maskeli mesafeli olacak 2 dans eder hoşgeldiniz beş gittiniz denir yemek yenir evet der dağılırız nedir yaniay ne güzel ertelemiş ve yer bulmuşsun benim 4-5 haziran umutsuzne olcağı belli olmadığı için erteleyemiyoruz p.tesi açıklama yapılsın diye bekliyoruz ama düğünlerle ilgili bişey söylemicekleri belli ertelesek haftasonunda yer bulamayız haftaiçinde de kimse gelmez kapalı her iki salonda offf offf
1 haziranda açılmaz diyolar açılırsa da nişanlımın ailesi yetişemeyiz diyor bilmiyorum 1 hafta sonrasına atsakta yer yok şuanBulunduğun yerdeki alternatif bütün salonlara haber ver istediğin tarih boşaldığında ilk sana dönsünler, biz öyle erteleyebildik 3 temmuza çok rahatladım yoksa 3 temmuzda hiçbiyer boş değildi biz bakarken. Balayı ayrı bi felaketti erteleyene kadar öldük bi tek bişeyi ertelemiyosun ki daha kuaförüm yok. daha da artık ister sadece gelin damat olacak desinler yine de yapıcam o düğünü yeter artık son dakika açıklamalarından fenalık geldi saçma sapan iş yapıyorlar dışarda şu an parti yapıp şampiyonluk kutlayanlar var...çocuk oyuncağı mı bu yani sanki biz ağızağıza eğlenicez(!) zaten herkes maskeli mesafeli olacak 2 dans eder hoşgeldiniz beş gittiniz denir yemek yenir evet der dağılırız nedir yaniyapıcam ben artık nolursa olsun mutlu da olucam gerekirse saçımı da maşalar geçerim kendim.
Sıkma canını bak sen geçen seneden beri ertele ertele harap olmuşsun, erteleyebiliyosan sen de 3 temmuza at herşeyini baktın olmuyosa da yeter artık de maximum neye izin veriliyosa yap geç artık yazık günah sana da düşün düşün. Bence zaten açılacak 1 Hazirandan sonra içini ferah tut
Hadi inşallah canım ya. Nikah günü aldınız mı?Benim halaa umudum vartabi bir anda gevşeyip o zamana her şey daha kötü olmadığı müddetçe herkes tarihiniz güzel diyor
Yok canım almadık haziran gibi ancak alabiliriz heraldeHadi inşallah canım ya. Nikah günü aldınız mı?
Çok geriliyorum o konuya canım ya. Biz de almadık daha. Pazartesi kan vermeye gideceğim, vesikalık falan çektireceğiz. Salı günü kan sonucunu alıp belediyeye bir soracağız bakalım gün kalmış mı diye, dua et bizim için nolurYok canım almadık haziran gibi ancak alabiliriz heralde
Ederim tabi kiiÇok geriliyorum o konuya canım ya. Biz de almadık daha. Pazartesi kan vermeye gideceğim, vesikalık falan çektireceğiz. Salı günü kan sonucunu alıp belediyeye bir soracağız bakalım gün kalmış mı diye, dua et bizim için nolur